Jeste. I Ihtijarevic, kao i Emir Hadzic.CuneLastavica je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 9:36 pmJel ono i Mirza Mešić kod njih poslije igro 2006 možda nekad
Jeste.. Kemo Elkaz, uhapsen kasnije zbog navodjenja na prostituciju..., radio kao taskista. Sin mu negdje u Italiji igra.
Ovo su teme za polusezonu ali dobro.CuneLastavica je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 9:42 pmZaboravljenih top 11 kombinacija
Pišite zaboravljene asove
Bobić - D. Stojanović Ćutuk Y. Diatta S. Đorđević - Modić Elsner Halvadžić - Lazić Jazvić Đermanović
Božo, ko je stariji ti ili Gavran.
Bravo, njega sam zaboravio.
Nemam nikakve insajderske ali ne vjerujem da to znaci da smo digli ruke. Sve da nam sutra dodje Van Dijk mi opet moramo nesto kombinovati i traziti rjesenja jer nam je odbrana skroz rastimana.
Jel Tica bješe fulio prazan gol protiv Malage? Bio sam dijete ko kroz maglu se sjećam priče a nmg nigdje snimka te utakmice nać.fcz je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 9:58 pmOvo su teme za polusezonu ali dobro.CuneLastavica je napisao/la: ↑ned avg 25, 2024 9:42 pmZaboravljenih top 11 kombinacija
Pišite zaboravljene asove
Bobić - D. Stojanović Ćutuk Y. Diatta S. Đorđević - Modić Elsner Halvadžić - Lazić Jazvić Đermanović
Adnan Hadzic
Eishun Yoshida - Aleksandar Railic - Asim Skaljic - Ivan Livaja
Eduard Toguzov - Erkan Sulejmani - Sergej Tica - Anes Nuspahic
Adis Obad - Fedja Dudic
Na klupi su ostali: Faris Efendic, Rasid Avdic, Marijan Jugovic, Romeo Filipovic, Rasim Reiz, Goran Perak, Anton Kolobov i Admir Softic.