Svaku brate tako treba… i onda nista nije nemoguce.
Isti sam vjeruj mi, da smo Sehu doveli stavio bih glavu na panj da mozemo, ali hajde nadajmo se i ovako.storm_raider je napisao/la: ↑pet avg 23, 2024 11:08 pmNezahvalno je o tome, tek je pocetak, ali sa ovom ekipom Europu moramo ganjati u najmanju ruku. To cemu se ja licno nadam ne smijem ni da napisem.
Za sutra treba biti spreman na mesarsku igru od strane Slobode prema nama, nemaju dovoljno ni timske ni individualne kvalitete da nam mogu parirati, ali treba biti spreman da ce nas tuci. Zato se nadam da ce Suljo igrati makar do 60te minute. Onda lagano Dangubic.
Mogli bi mi biti "domacini" vecerasElvir Rahimić je napisao/la: ↑sub avg 24, 2024 6:10 pm400 grupa, ali masovno se pojedinačno kupuju karte za zapadnu tribinu od strane naših.
HahaSheldon je napisao/la: ↑sub avg 24, 2024 5:42 pmIsti sam vjeruj mi, da smo Sehu doveli stavio bih glavu na panj da mozemo, ali hajde nadajmo se i ovako.storm_raider je napisao/la: ↑pet avg 23, 2024 11:08 pmNezahvalno je o tome, tek je pocetak, ali sa ovom ekipom Europu moramo ganjati u najmanju ruku. To cemu se ja licno nadam ne smijem ni da napisem.
Za sutra treba biti spreman na mesarsku igru od strane Slobode prema nama, nemaju dovoljno ni timske ni individualne kvalitete da nam mogu parirati, ali treba biti spreman da ce nas tuci. Zato se nadam da ce Suljo igrati makar do 60te minute. Onda lagano Dangubic.
Nisam zadovoljan s remijem ako to bude ishod veceras.TheBlue je napisao/la: ↑sub avg 24, 2024 6:52 pmSabur ljudi.
Sabur.
Sta je vama, kakav je ovo pitarluk na forumu? Dobijemo dvije i prvaci svemira?
Vi ste zaboravili proslu sezonu?
Nije nas je.bo ko nije stigao. Sloboda nam 10 godina pravi probleme i sad odjednom neka euforija.
Ja bih sa X bio zadovoljan. Sve vise od toga je iznad ocekivanja...
Boze sacuvaj kakav smo narod, 2 dobijene i sve zaboravimo... samo borba STRASNA, 100% DATI PA SE NADATI necemu...
PS
Cvrsto vjerujem da ovo sto pise nije stvarno general... totalno bi neozbiljno bilo...
Iskreno mi reci jesi li pogledao ijednu utakmicu Slobode? Nemaju čovječe gola iz igre u 3 kola, nemaju adekvatnu fizičku spremu sto se pogotovo vidjelo protiv Borca. Sto se ne bih nadao punom plijenu?
Sloboda tanka, nasa ekipa izgleda najblize ozbiljnom u posljednjih nekoliko godina. Izgleda. Otud neki hajp. Jbg zazeljeli smo se rezultata, uspjeha, dugo cekamo na nesto konkretno i mocno. Mada ja vise vidim medju ozbiljnom rajom nekog optimizma s rezervom nego ikakve euforije.TheBlue je napisao/la: ↑sub avg 24, 2024 6:52 pmSabur ljudi.
Sabur.
Sta je vama, kakav je ovo pitarluk na forumu? Dobijemo dvije i prvaci svemira?
Vi ste zaboravili proslu sezonu?
Nije nas je.bo ko nije stigao. Sloboda nam 10 godina pravi probleme i sad odjednom neka euforija.
Ja bih sa X bio zadovoljan. Sve vise od toga je iznad ocekivanja...
Boze sacuvaj kakav smo narod, 2 dobijene i sve zaboravimo... samo borba STRASNA, 100% DATI PA SE NADATI necemu...
PS
Cvrsto vjerujem da ovo sto pise nije stvarno general... totalno bi neozbiljno bilo...