Podržavam apsolutno, oni ljudi nisu realni.
Frajer 1.74 visok, hoce mu biti veselo kad ga seljačine ko jakovljević i ostali krkanski stoperi krenut maziti po rebrimaSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto avg 06, 2024 10:48 amNadat se potpisu ovog makedonca itekako bi bio pojacanje
Dobro brate, momak je krilo, be kontam kako će ga čuvati Jakovljević.Diverzant je napisao/la: ↑uto avg 06, 2024 10:59 amFrajer 1.74 visok, hoce mu biti veselo kad ga seljačine ko jakovljević i ostali krkanski stoperi krenut maziti po rebrimaSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto avg 06, 2024 10:48 amNadat se potpisu ovog makedonca itekako bi bio pojacanje
Ne vidim kakve to veze ima ako je covjek krilo i kako ce ga Jakovljevic cuvat ako je on krilo?Diverzant je napisao/la: ↑uto avg 06, 2024 10:59 amFrajer 1.74 visok, hoce mu biti veselo kad ga seljačine ko jakovljević i ostali krkanski stoperi krenut maziti po rebrimaSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto avg 06, 2024 10:48 amNadat se potpisu ovog makedonca itekako bi bio pojacanje
Slicno sam pisao neki dan. Ne treba ukidati skroz, ali treba brisati mnoge komentare. Pogotovo na Facebooku, to je bolest, a vecina sto komentarise pojma nema i vidi se samo povrsno prati klub. Neka se sad za Drinom place, a upitno da li je za federalne kvalitet.
Sta je s Jukicem?
Ja se slazem da nama treba jos jedan veznjak tipa Radovca, znaci neki vezni koji zna lopte i kojem nije problem igrati malo dalje od gola. Nece moci Al Jaber sve sam. Zato mislim da se trebao zavrsiti Dado, jer on to moze odlicno odigrati, pa i Mehanovic bi mozda mogao.
E čuj Dado, pa taj nije mogao meda sa 20 godina...SamoIstina je napisao/la: ↑uto avg 06, 2024 4:54 pmJa se slazem da nama treba jos jedan veznjak tipa Radovca, znaci neki vezni koji zna lopte i kojem nije problem igrati malo dalje od gola. Nece moci Al Jaber sve sam. Zato mislim da se trebao zavrsiti Dado, jer on to moze odlicno odigrati, pa i Mehanovic bi mozda mogao.