Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

staaarinavijac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 04, 2024 2:05 am

Ako ne bude stvarnih pojačanja , to bi bilo to za ovu sezonu ... možda i obezbjedimo opstanak ... da mi je samo znati ko skautira ili bira igrače za Želju ...

svabo
Kontakt:

ned avg 04, 2024 6:54 am

staaarinavijac je napisao/la:
ned avg 04, 2024 2:05 am
Ako ne bude stvarnih pojačanja , to bi bilo to za ovu sezonu ... možda i obezbjedimo opstanak ... da mi je samo znati ko skautira ili bira igrače za Želju ...
Kažu da ih skautira dubina novčanika. Ali eto za Ljajića bi se imalo.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 04, 2024 7:04 am

Ja bi pokusao sljedecu tekmu Vukoju u napad umjesto Krpica pa sta bude i makedonac bi mi bio pocetna ako je spreman.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

ned avg 04, 2024 7:31 am

Kad ce izvjestaj o strateskom partneru? Rok je produzen za august, a to se evo 2 mjeseca ne spominje. Mi sami sebi ne zelimo dobro a ocigledno da ovo odgovara nekim ljudima. Ljudi ne mogu savladati informaciju u glavi da mi MORAMO naci nekog investitora, bez njega si ekipa na rangu GOSK-a i Posusja. Jedan pehar u 12 godina u jednoj od najlosijih liga je za sjest i plakat. Nemamo mi sta komentarisat igrace oni ni ne znaju vise od ovoga, jer nema kvaliteta. Siroki skolski odigrao utakmicu na nasem stadionu, o cemu mi da pricamo. Mozemo ovdje pisati i izdvajati pojedince ali da je srece ti momci ne bi bili ni u pregovorima da dodju ovdje, a ne da igraju za nas. Pripremite se psihicki za reprizu prosle sezone, i svake naredne se spremite na to jer naprijed sigirno necemo.

Dzezvar
Kontakt:

ned avg 04, 2024 7:45 am

A sjetimo se samo pocetka prosle sezone.Odigrali perfektnu utakmicu rastocili borca kao niko u ligi.Svrsavali smo svi ovdje a znamo sta se desilo na kraju.
Treba nam svima sabura,moramo napokon istrpiti trenera.Neka nam.dinamo i jakirovic budu primjer.
Treba nam igraca to je evidentno,i radi se uveliko na tome.Prelazni rok traje haman jos citav mjesec.Trebalo bi i da se ponuda na trzistu malo pojaca,pa cemo da vidimo.
Gledam sinoc jadove poslije utakmice i vec je pocelo yebavnje majki....strasno.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Hare79
Kontakt:

ned avg 04, 2024 8:26 am

Ne treba sad ni Krpica vrijedjati, nije sam sebe stavio da igra, samo da napomenem da mu je Zubanovic alternativa. Krpic je toliko puno izgunuo u Zeljinom dresu, dao golova, dosao kad niko nije htio itd. Njegovo je proslo al ne treba covjeka vrijedjati. Elem, sto neko rece sinoc, nije ovo vrijedno zdravlja dok se neke stvari ne posloze tipa investitor, jer mi konstantno isto radimo a nadamo se drugom ishodu. Coric je takticki fulio juce prvo poluvrijeme, stavio dva troma igraca naprijed, na zadnjem veznom Djorica koji je ok igrac al za Igmana, Hirosh pogubljen na krilu, carini loptu, Boljevic isto ne zna kud bi, Karamarko prosjek, Sabic nije za lijevog beka jer ce tu biti propuh protiv jacih ekipa, sinoc hajd i nekako, jedino su po meni solidno odigrali Cavnic, Galic i Al Jabar. Kad je usao Radovac vezni red je dobio na igri i kreativnosti al frajer je svako malo povrijdjen, treba nam jos jedan takav, Cvetanovski je pokazao da moze itd.
Nisam pametan, ni neke Coriceve odluke mi nisu jasne il jednostavno nije imao izbora. Treba na ovu ekipu jos tri jaka igraca inace ce sezona biti kao prosla, a ako bude kao prosla onda opstanak definitvno nije siguran.
Vise od 10.000 ljudi, sve idealno, i ne uspijemo gola dati, zvizduci i j..vanje majki odmah u prvom kolu je za sjest i plakat, fakat ne znam imam li vise snage i zivaca za to da idem kuci sjeban i da me djeca pitaju kako je igro Zeljo a ne mogu da kazem: pobjedio. Sinoc kad sam rekao izgubio poceli se svi smijati u kuci, njima vise smjesno, a ja hocu da crknem...

GegenPress
Kontakt:

ned avg 04, 2024 8:55 am

Jednostavno navijačima je dosta svega, to se sinoć ponovo pokazalo, dosadilo im je da budemo prosjek, razumijem ih u potpunosti. Nešto se mora promijeniti, sve zajedno možemo, samo što nećemo, svako vuče na svoju stranu.
1921

south side
Kontakt:

ned avg 04, 2024 9:00 am

Dzaba se nervirate. Sve dok kapital i pravil ljudi ne uđu u klub gledat cemo ovakog Zelju jos dugo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

SamoNapad
Kontakt:

ned avg 04, 2024 9:01 am

GegenPress je napisao/la:
Jednostavno navijačima je dosta svega, to se sinoć ponovo pokazalo, dosadilo im je da budemo prosjek, razumijem ih u potpunosti. Nešto se mora promijeniti, sve zajedno možemo, samo što nećemo, svako vuče na svoju stranu.
Normalno da je dosta svega ista utakmica kao prosle sezone niko te nije nesti plaho nadigrao a sve izgubis (Velez , Gosk itd) . Boljevic i Krpic mahaci ne mogu potrcati a nama oni glavne uzdanice. Osim Jabera i Radovca i onog makedonca cirkus na terenu. Kad nas napadne neka ekipa tek cemo viddjeti koliko smo losi u odbrani. Samo izgovori , postade Siroki sila jos malo ce i GOSK neugodan za nas. Treener nije mogao nista vise od onog sto je ursdio sa izmjenama. Ili pojacanja 3 4 igraca ili cemo boriti se za opstanak i to jos gore nego prosle sezone. Ove godine im sigurno nece niko pljeskati kad izgube... luzerski mentalitet.

Diverzant
Kontakt:

ned avg 04, 2024 9:06 am

Dzezvar je napisao/la:
A sjetimo se samo pocetka prosle sezone.Odigrali perfektnu utakmicu rastocili borca kao niko u ligi.Svrsavali smo svi ovdje a znamo sta se desilo na kraju.
Treba nam svima sabura,moramo napokon istrpiti trenera.Neka nam.dinamo i jakirovic budu primjer.
Treba nam igraca to je evidentno,i radi se uveliko na tome.Prelazni rok traje haman jos citav mjesec.Trebalo bi i da se ponuda na trzistu malo pojaca,pa cemo da vidimo.
Fuj
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

salle86
Kontakt:

ned avg 04, 2024 9:16 am

GegenPress je napisao/la:
Malo je i problem društvene mreže koje od poluigrača naprave vrhunska pojačanja da konačno proigramo. I tako do prvog meče kad se pokaže da je ustvari "sjaši Kurta, uzjaši Murta".
Napravi se ta lažna atmosfera da je nešto bolje, a sve se isto radi...

Meni ne može nikako u glavu kako nama protivnik u 3 pasa dođe na 30 metara od gola za 20 sekundi isto ko da puštamo, a mi se patimo 5 minuta desno lijevo (nazad) dodavajući dok se skroz svi ne vrate i postave odbranu.
I kako bruku utakmica u z prve ozbiljne prilike primimo gol, a da bi zabili treba nam 5 stopostotnih.
I zašto Suljo i dalje igra veznog, najmanje ga ima oko 16m.
EH TO JE ZA IZUČAVANJA !!!
Ne mogu nama u vezi igrati igrači koji se kriju da im se ne doda, oni koji vraćaju nazad. Jaber, Hiroš, Radovac, 2 od 3 njih MORAJU igrati UVIJEK a trećeg nekoga ko će trčati za njih. Svakako su navukli bruku tih (BEZ)veznih koji u životu imaju 3 gola i 5 asistencija a igraju 10-u sezonu ... De ba
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

kvalitet
Kontakt:

ned avg 04, 2024 9:25 am

Ponovit ću po hiljaditi put. Primarni zadatak Uprave treba biti pronalazak investitora, vlasnika, strateškog partnera. Na tome se mora raditi 24 sata dnevno, ako želimo da se vratimo u borbu za pehare. Sve ostalo je šuplja priča. Ni ta tri igrača, pojačanja, ni Mourinho na klupi, ni strpljenje, ništa neće pomoći. Nama trebaju pare, keš, kapital, budžet koji će biti bar tri miliona veći od sadašnjeg. Za početak. Pa tad da pozivamo na strpljenje.

Edit: da dodam, i dalje mislim da je bilo pametnije u ovakvoj situaciji ostaviti Đurbuzovića, samo ćemo bezveze potrošiti i ovog momka na klupi.
Zadnja izmjena: kvalitet, dana/u ned avg 04, 2024 9:29 am, ukupno mijenjano 1 put.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Jacksparrow
Kontakt:

ned avg 04, 2024 9:26 am

Dzezvar je napisao/la:
Ma nemamo mi granica ni u cemu, kod nas ili je sve bijelo ili crno.
FCŽ

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned avg 04, 2024 9:40 am

Jesul se igrači ne daj Bože naspavali jutros, jel im sve potAMan? Krpiću jesil ga bar ženi zabio sinoć kaD Širokom nisi mogao?

Riki1921
Kontakt:

ned avg 04, 2024 10:15 am

Kakva je ono voda na sjeveru?? Bas me zanima koje ostavio lokve koje uzasno smrde nakon pranja stolica. ODRON

Meha87
Kontakt:

ned avg 04, 2024 10:20 am

Ja se nadam da necete stediti rahimica kao sto niste stedili bekrica.

avlami97
Kontakt:

ned avg 04, 2024 10:21 am

Samo čekam da neko napiše da nam je sinoćnja utakmica bila ključna u sezoni.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

GegenPress
Kontakt:

ned avg 04, 2024 10:22 am

I kao što neko reče, Sulje ima svud osim gdje treba da bude, šta mu je...ono što on i Zubanović igraju može i Babaluk, neće bit ništa lošiji a možemo puno dobiti ako "prokine".

I meni lično, Šabić je sinoć bio jedan od boljih, ali moram se složiti da puno više može da pokaže naprijed, nego nazad.

Guraj u izlog obojicu.
1921

vinston.cercil
Kontakt:

ned avg 04, 2024 10:23 am

Oni su mjesecima trenirali i nisu bili u stanju da odigraju akciju u 90 minuta. To je sto se tice Corica. Sto se tice igraca, potpuni kolaps osim Radovca i Jabera. Posrali su se svima u cejf klosari.

Dzezvar
Kontakt:

ned avg 04, 2024 11:06 am

Meha87 je napisao/la:
ned avg 04, 2024 10:20 am
Ja se nadam da necete stediti rahimica kao sto niste stedili bekrica.
Zbog cega?
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Taree_ i 42 gosta.

Prijava