Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 19, 2024 3:54 pm

gavran je napisao/la:
pet jul 19, 2024 2:48 pm
ANamelessGhoul je napisao/la:
pet jul 19, 2024 2:22 pm
Znaci ono cega sam se bojao ce i biti nazalost. Repriza prethodne sezone, mozda cak i gore jer ipak 4 ispadaju
pogledaj tabelu,mi solidni sesti,kakvo ispadanje,16 bodova od cvajte bili
Bliže Europi (-10) nego cvajti (+16)
Realno
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Valter
Kontakt:

pet jul 19, 2024 3:57 pm

Pripremna jest, al ovo protiv Zrinjskog ništa ni sa čim. Ni odbrane, ni veze, ni napada ... a eto 03.08., biće aBd bolje.
Ono kad odeš u Mostar a 99% znaš da ti poraz ne gine kakvog god značaja utakmica bila. Na šta spade kuća Petrovića ...
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Dzezvar
Kontakt:

pet jul 19, 2024 3:58 pm

https://youtu.be/532j_F7AfQU?si=cg8ccn3zmN0dJxIR

Cemu kukanje za napadacem....evo ga....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Sky1
Kontakt:

pet jul 19, 2024 4:08 pm

Velež se izgleda raspada, kone, Zrinjski, Borac su ispred nas. Mi i Široki borba za četvrtu poziciju sve su prilike. Ovo protiv Zrinjskog je bilo veoma loše ni pogledali im prema golu nismo, a puše kroz sredinu havarija. Slažem se sa Čikom da treba forsirati Babaluka ove sezone.

Sky1
Kontakt:

pet jul 19, 2024 4:12 pm

Pored živog Zubana, vi navalili da nam treba napadać, ne vjerujem 😀

Valter
Kontakt:

pet jul 19, 2024 4:54 pm

Zbog pravila U-21 i po meni najbolja opcija je Babaluk. Ovo što u zadnje vrijeme odigra Krpić može i Babaluk. Tu poziciju je najbezbolnije zamijeniti sa U-21 igračem.
A Šabić neka bude opcija za zamjenu kada se Babaluk istroši. Naravno ide dvostruka izmjena ulaze Krpić i Šabić. Mahmić jok, Drina broj dva iako su i druga dva stopera onako.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

igla
Kontakt:

pet jul 19, 2024 5:00 pm

Mi smo napadački izuzetno nepotentna ekipa.
Bez novih igrača naprijed, bit ćemo još gori, jer od Krpića ne očekujem ništa. Ostane li ovakav roster, radije Babaluka stavi nego Sulejmana.

Valter
Kontakt:

pet jul 19, 2024 5:07 pm

Uz to Krpiću istiće ugovor krajem godine.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jul 19, 2024 5:20 pm

Kada bi doveli sada stranca za napadaca mozda bi mogao igrati u 5. kolu.
Poznavajuci kako mi efikasno zavrsimo papirologiju i to je top.

Mislim da smo se preracunali i kasno vec postaje za dovoditi kvalitetnog igraca, na kraju ako ode i Al Jaber tek nas onda nema nigdje. Doduse pare nam trebaju i volio bi da ode sad uz dobru cifru.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pet jul 19, 2024 5:31 pm

Ljudi se navadili Krpicu na ledja isto kao da je on kriv sto je morao trcati za trojicu.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jul 19, 2024 5:36 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
Ljudi se navadili Krpicu na ledja isto kao da je on kriv sto je morao trcati za trojicu.
100% drug, sta moze Krpic ako ne dobije loptu da valja i ako se svaki napad vracati.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Valter
Kontakt:

pet jul 19, 2024 5:41 pm

Božidare Radoševiću navedi jedan post gdje se neko navadio Krpi na leđa osim konstatacije da to objektivno nije Krpić iz prve epizode koju je odigrao u Želji bez pravdanja na suigrače.

igla
Kontakt:

pet jul 19, 2024 6:07 pm

Ne moze ni dobiti lopte kad je najmanje u 16 metara. Pravi se pametan, izlazi na 30 od gola, učestvuje u igri, a ja bolju tehniku od njega imam.

salle86
Kontakt:

pet jul 19, 2024 6:13 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
Ja bih od njega volio vidjeti da je što više u 16 a da što manje ganja loptu na centru ili 30-40 m od gola protivnika.
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Hare79
Kontakt:

pet jul 19, 2024 6:19 pm

Eno zrinjski doveo nekog Sandzu napadaca. Da smo ga mi doveli bilo bi svakakvih komentara kao za Balšu. A posto balša nije dosao onda Krpic ne valja, samo nek se kritikuje.... ja sam ovdje nedavno napisao, da Krpic igra u Zrinjskom davao bi golova kao Bilbija, ovako sa nepotentnom ekipom moze samo jurcat gore dole...

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pet jul 19, 2024 6:49 pm

Valter je napisao/la:
pet jul 19, 2024 5:41 pm
Božidare Radoševiću navedi jedan post gdje se neko navadio Krpi na leđa osim konstatacije da to objektivno nije Krpić iz prve epizode koju je odigrao u Želji bez pravdanja na suigrače.
Kako niste, isto kao da je Suljo klada koja ne moze nista. Suljo nije kreator i ne moze ni biti. Da moze ne bi bio ovdje. Covjek je target man i covjek koji radi maks za ekipu. Ali isto tako da bi bio produktivan ispred gola moras mu dati loptu. Mi izuzev Jabera/Stilica nemamo takvog igraca nit smo imali. Jednostavno smo lika trosili da trci za Boljevicem Mekicem i ostalima. X situacija imas gdje oni ostaju a Suljo ide nazad da spasava. Zasto je to tako, pa vjerovatno zbog uzasnog sistema i nezaintersovanosti nasih igraca. I sad problem njegova “neefikasnost” a lik dao u takvim uvjetima devet golova. Nije njegovo proslo nego ga ki ne znamo koristiti

Valter
Kontakt:

pet jul 19, 2024 7:05 pm

Ni Amar u svojim opservacijama utakmica na Euro ovo ne bi bolje objasnio.

salle86
Kontakt:

pet jul 19, 2024 7:33 pm

Hare79 je napisao/la:
pet jul 19, 2024 6:19 pm
Eno zrinjski doveo nekog Sandzu napadaca. Da smo ga mi doveli bilo bi svakakvih komentara kao za Balšu. A posto balša nije dosao onda Krpic ne valja, samo nek se kritikuje.... ja sam ovdje nedavno napisao, da Krpic igra u Zrinjskom davao bi golova kao Bilbija, ovako sa nepotentnom ekipom moze samo jurcat gore dole...
Malo je i problem što Zrinjski ima u zadnjih 5-6 sezona xy takvih "pojačanja" koja su uboli. Što znači da nešto i znaju.
Nije isto dovesti šleper anonimusa i ni jedan da ne valja, i dovesti šleper i da većina bude pogodak.
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ublehas
Kontakt:

pet jul 19, 2024 7:48 pm

Pa nije bas tako. I kod Zrinjskog se desi da gomila igraca ne uspije, samo oni imaju rezultate, pa se to ne primjeti. Osim toga, puno je lakse igrati u Zrinjskom nego kod nas i kod malenih. To i sami igraci kazu.
Činjenica je da skoro niko od igraca u ligi nije neki kvalitet. Pa i taj Bilbija sto nemilice trpa u Zrinjskom ne moze nigdje vani. Zato je njima lakse igrati u Zrinjskom ili Borcu gdje nema nekog pritiska ili u Tuzli, Gosku i Posušju.
Osim toga, Zrinjski i dovodi skuplje igrace od nas.

ubaceni element
Kontakt:

pet jul 19, 2024 8:35 pm

Reha1921 je napisao/la:
pet jul 19, 2024 1:55 pm
Gledam ovaj isjecak sa utakmice isto djeluje u napadu bezopasno sve dok je ona panjina Krpic prvi spic tako ce izgledati nas napad bezopasan
100% si u pravu, evo i ja gledam i kontam one zicere bi svaki kadet pretvorio u gol.

Trenutno korisnika/ca: BrUDA, Google [Bot], Zvaka72 i 42 gosta.

Prijava