Enis Djafic
Nedo Turkovic ih je na onom klipu od nedelje prozvao...o njima je u stvari rijec.
da nam ima ko zivce yebavat,nek tatu driblaSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jul 08, 2024 7:19 pmStila sretno legendo, nadamo se da ostajes u klubu.
Odmah ga na mjesto Bekrica.
Ako kojim slucajem Muftic ide onda bi ja vratio Bendera, momak je svim srcem Zeljo.
Pokrenut je taj proces, odmah nakon biletarnice i asfaltiranja.
Tako je, daj sehica nek baci bravuru u petercu za stare danegavran je napisao/la: ↑uto jul 09, 2024 1:56 pmda nam ima ko zivce yebavat,nek tatu driblaSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jul 08, 2024 7:19 pmStila sretno legendo, nadamo se da ostajes u klubu.
Odmah ga na mjesto Bekrica.
Ako kojim slucajem Muftic ide onda bi ja vratio Bendera, momak je svim srcem Zeljo.
Odyebi...
Ma ja ba.....dobar si....fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jul 10, 2024 9:43 amEeeee moj crni insajderu , pojma ti nemas
ma brate kod nas nema kvaliteta. zadnji koji je igraoi ko ji je znao igrati sa 17 godina je Amir Hadžiahmetović. kod nas raja nafura da je neki junior "Messi" i non stop se vrti prica da mu nedaju da igra a on jednostavno nema kvaliteta. Najbolji primjer su ti Gasal, Beća, Subašić i onaj Križevac.