Ko pise haha
qarina igrac,realno
Al-Jaber? Armin Hodžić?GegenPress je napisao/la: ↑pon jun 24, 2024 8:02 pmZaboravljas Alisona, Turanjanina, Bilala, Mijica i ostale fudbalske ikonefanaticZeljin je napisao/la: ↑pon jun 24, 2024 7:56 pmJe.bo li ih ona ko je to sa probe dobar bio ???![]()
Na prvu Arben Avdija, NyemaEisenbahner1921 je napisao/la: ↑pon jun 24, 2024 8:08 pmRecimo Bender i Ikic su igraci sa probe koji su kasnije pokazali nesto. Ikic je sasvim dobar posao uradio, Bender je bio ok rjesenje u teskim trenucima po pitanju igrackog kadra. Na kraju kad je otisao je imao par diskutabilnih partija, ali sve u svemu ok je bio.
Ako.je Odinaka kod nas onda je to super vijest, pomalo neka nesto ostane i za druge danecikoradovic je napisao/la: ↑pon jun 24, 2024 11:26 pmOdinaka kod nas, najvjerovatnije. Što se tiče Rusije, nije Hamulić u pitanju, ne znam odakle ta glupost, ali ako je sa onog tamo portala, onda nije ništa čudon, vezni igrač, dobar, iskusan. Što se tiče ostatka, ozbiljniji igrači koje smo kontaktirali čekaju da li će im šta izletiti vani. Kontaktirano je par ozbiljnih imena i priča nije šaša, ali nije jednostavno da se igrači vrate iz boljih liga u našu, treba se dosta toga poklopiti i riješiti. Sjedit će sa Šehićem za par dana. Trebalo bi biti i par proba, spominjao se jedan crnac špic, jedan iz Toška i još par igrača.
Mehanović nije kontaktiran od strane Želje i to je patka. On gleda druge opcije, vjerovatno će karijeru nastaviti van granica BiH.
Imam još jednu radosnu ali da je ne ureknem, kad dođe vrijeme napisat ću i to.
Ma naravno da ih ima još, ovi su mi pali na pamet kao oni koji su nedavno bili u Klubu, a prvo su prošli probu.ublehas je napisao/la: ↑pon jun 24, 2024 11:46 pmNa prvu Arben Avdija, NyemaEisenbahner1921 je napisao/la: ↑pon jun 24, 2024 8:08 pmRecimo Bender i Ikic su igraci sa probe koji su kasnije pokazali nesto. Ikic je sasvim dobar posao uradio, Bender je bio ok rjesenje u teskim trenucima po pitanju igrackog kadra. Na kraju kad je otisao je imao par diskutabilnih partija, ali sve u svemu ok je bio.
K.B. ?cikoradovic je napisao/la: ↑pon jun 24, 2024 11:26 pmOdinaka kod nas, najvjerovatnije. Što se tiče Rusije, nije Hamulić u pitanju, ne znam odakle ta glupost, ali ako je sa onog tamo portala, onda nije ništa čudon, vezni igrač, dobar, iskusan.
Šala mala, evo odmah si me demantovaocikoradovic je napisao/la: ↑pon jun 24, 2024 11:15 pmMisliš? To što ne pišem nije razlog da ne znam. Nemam kad, obaveze.
Ona je bas za toga da se ne urekne......a na dobrom je putu da se ostvari .....cikoradovic je napisao/la: ↑pon jun 24, 2024 11:26 pm
Imam još jednu radosnu ali da je ne ureknem, kad dođe vrijeme napisat ću i to.