Biće prinova, ne brini...
Nizi oblici zivota. Svaki, bez izuzetka.
Ili barem neka dovedu istok u stanje da se moze koristiti poslovni prostori.Stuart2 je napisao/la: ↑pet jun 14, 2024 4:35 pmMeni je trenutno najveće razočarenje što nema nikakvih naznaka gradnje juga. Ubjedio sam sebe da sa južnom natkrivenom tribinom niko neće moći odnijeti bod sa grbavice.
Obećanja su bila i od prošle uprave i od ove sadašnje ali avaj sve laži.
I od političara. Ne znam kakvi su to ljudi. Ako nisi siguran da ćeš nešto uraditi i ne spominji to. Toliko ljudi sanja taj jug.
Meni nije.Iz aviona se vidjelo da to vodi samoreklamiranju preko ledja kluba......ove pare se mogu za tu namjenu godinama kroz budzet provlaciti bez da se marka potrosi...pisao sam.o tome u samom startu...kada se vidjelo.ko se sve slikao....prvi Magoda jedan ljigavac i lazov.Stuart2 je napisao/la: ↑pet jun 14, 2024 4:35 pmMeni je trenutno najveće razočarenje što nema nikakvih naznaka gradnje juga. Ubjedio sam sebe da sa južnom natkrivenom tribinom niko neće moći odnijeti bod sa grbavice.
I od političara. Ne znam kakvi su to ljudi. Ako nisi siguran da ćeš nešto uraditi i ne spominji to. Toliko ljudi sanja taj jug.
Da vidimo sve one koje necemo dovesti, logicnoubaceni element je napisao/la: ↑pet jun 14, 2024 5:15 pmKakve mi imamo veze sa igracima koji igraju Euro?
Sad je period kad se tvrdi pazar, i sve moze propasti nista nije gotovo dok se ne potpise. Agenti igraju igrice sve do trenutka kad ostanu bez ugovora za igraca, tad pristaju na sve i to obicno u augustu. Ne znam da li smo nekog zavrsili ali ako nisu šarnuli sve je upitno.Dzezvar je napisao/la: ↑sub jun 15, 2024 9:34 amOd Jurilja nista,Borac pristao na njegove uslove cim su vidjeli da smo ozbiljni sto se njega tice.Malo je tu bilo i kurvanja ali takav je menadjerski posao.
Zato nemojte ocekivati da se neka imena objavljuju prije zavrsenog posla.Cisto rasi kluba a ima.jako interesantnih igraca na radaru.
Sami smo otjerali onog ko bi ga napravio za 100 godina kluba....Stuart2 je napisao/la: ↑pet jun 14, 2024 4:35 pmMeni je trenutno najveće razočarenje što nema nikakvih naznaka gradnje juga. Ubjedio sam sebe da sa južnom natkrivenom tribinom niko neće moći odnijeti bod sa grbavice.
Logicno cak sta vise realno......gavran je napisao/la: ↑sub jun 15, 2024 10:29 amSami smo otjerali onog ko bi ga napravio za 100 godina kluba....Stuart2 je napisao/la: ↑pet jun 14, 2024 4:35 pmMeni je trenutno najveće razočarenje što nema nikakvih naznaka gradnje juga. Ubjedio sam sebe da sa južnom natkrivenom tribinom niko neće moći odnijeti bod sa grbavice.
Upravo to....sto se manje imenima bude manipulsalo vjeruj mi da ce nasima biti lakse zavrsiti pricu...SamoNapad je napisao/la: ↑sub jun 15, 2024 10:14 amSad je period kad se tvrdi pazar, i sve moze propasti nista nije gotovo dok se ne potpise. Agenti igraju igrice sve do trenutka kad ostanu bez ugovora za igraca, tad pristaju na sve i to obicno u augustu. Ne znam da li smo nekog zavrsili ali ako nisu šarnuli sve je upitno.Dzezvar je napisao/la: ↑sub jun 15, 2024 9:34 amOd Jurilja nista,Borac pristao na njegove uslove cim su vidjeli da smo ozbiljni sto se njega tice.Malo je tu bilo i kurvanja ali takav je menadjerski posao.
Zato nemojte ocekivati da se neka imena objavljuju prije zavrsenog posla.Cisto rasi kluba a ima.jako interesantnih igraca na radaru.