Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Occasionally
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 27, 2024 6:49 pm

Transfermarket
Njihova tabela

Hare79
Kontakt:

pon maj 27, 2024 6:50 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
pon maj 27, 2024 6:41 pm
Kako nije on u pitanju ??? Lik dobio crveni protiv nas u 16 minuti , al nebi bilo prvi put da sami sebe popisamo pa dovodimo takve igrače bez karaktera
Ima frajer karaktera cim se usudio da Krpica povuce za nos :) takvi nam trebaju :)

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

pon maj 27, 2024 6:55 pm

Luka Lucic je u top 3 bekova ove lige, po mnogima i prvo mjesto. Momak igra ko sat. Ako dodje to je bas ozbiljno pojacanje. Godinama nismo lijevog beka imali.

Occasionally
Kontakt:

pon maj 27, 2024 6:59 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
pon maj 27, 2024 6:41 pm
Kako nije on u pitanju ??? Lik dobio crveni protiv nas u 16 minuti , al nebi bilo prvi put da sami sebe popisamo pa dovodimo takve igrače bez karaktera
U pravu si
Gledali smo utakmicu
Pomislih da nemaju jos kojeg Luku
Ipak Transfermarket nije pouzdan

Pripisan mu Crveni protiv Borca !

fanaticZeljin
Kontakt:

pon maj 27, 2024 7:02 pm

Ajd nastavi niz... Pisao nas je Stanic pa dosao , pisao nas Bogivevic , pisao nas Bekric legenda , pisao nas Sale Kajkut , moreeeee i ovaj
Srcu draga, boja PLAVA !

Jacksparrow
Kontakt:

pon maj 27, 2024 7:07 pm

Ne znam sta nas je ovaj pisao sto se sukobio sa Krpicem, svasta
FCŽ

Occasionally
Kontakt:

pon maj 27, 2024 7:08 pm

slika

Strumf11
Kontakt:

pon maj 27, 2024 7:09 pm

Sramota je da se uopste i misli o njegovom dolasku nakon onakvog papanskog ponasanja.. fuj. Daleko mu kuca od Grbavice bila.

cikoradovic
Kontakt:

pon maj 27, 2024 7:29 pm

Od muhe radite slona.

Maestro_1921
Kontakt:

pon maj 27, 2024 7:38 pm

Strumf11 je napisao/la:
pon maj 27, 2024 6:08 pm
Meha87 je napisao/la:
pon maj 27, 2024 2:17 pm
cikoradovic je napisao/la:
pon maj 27, 2024 2:12 pm
Lučić neće ostati na Mokrom Docu. :kafa:
Ako coric dolazi vjerovatno ce ga povesti sa sobom. Ja bih radije Cubrila al eto
Je li u pitanju Luka Lucic, kapiten Posusja? Covjek koji je dobio crveni karton protiv nas, provocirao prilikom izlaska i udario Krpica?
Jeste, on je.
Ako je istina uopšte da će doći, ne znam jel ga dovodi Ćorić (ako dođe) ili ga je neko naš tražio. Treba imati taj njegov ciganluk u glavi, nek uzmu u obzir iz Kluba.

BC1921
Kontakt:

pon maj 27, 2024 7:59 pm

MATORI je napisao/la:
pon maj 27, 2024 6:33 pm
BC1921 je napisao/la:
pon maj 27, 2024 5:30 pm
Nije bas puklo kod Gredica i ostatak UO zbog Amara, on sad to malo upakovo... Gredic je slagao nesto, pa su se odnosi narusili...
Ima tu i jedno i drugo vjeruj mi...znam ja i koga je on sad od ovih kolega omalovazavao...da je potrcko i tako to...ali ...ima i ono prvo...i to debelo....

To je to, samo ga je potrcko popiso da valja...
Krivina Jug

milanribar
Kontakt:

pon maj 27, 2024 9:48 pm

Rezime po pozicijama, bez puno vrijeđanja, hladne glave.

Muftić, Mulalić, Dujmović - ok popunjeni na golmaskoj poziciji, Muftić zaslužio transfer a i da klub zaradi

Bekovi: Galić, Radinović, obojica imali ok sezonu s obzirom kakvih je bilo, Ovčina ni 5% od igrača kakvog smo gledali u Veležu, nemoguća sezona

Štoperi: Cavnić jako korektno odrađeno, Cocalić može on i bolje al generalno sezona je kritična svima, imao utakmica gdje je pokazao klasu iznad ove lige, Drina vratio se par utakmica korektno ali i dalje djeluje strašiv i slab u duelu za štopera, Selimović previše agresivan i nestabilan, Mahmić svaka utakmica koju je igrao više nego korektna po meni klasa iznad Drine nažalost.

Vezni: Karić defanzivno i trkački prejak, napadački fali mu dosta toga, Radovac malo igrao, imao korektnih utakmica, šteta zbog povrede, Mekić treba da ide dalje, Hiroš više smo očekivali svi, na momente pokazao klasu koju posjeduje, sigurno bi odigrao jaču sezonu iduću ako bi ostao, Al Jabber s obzirom na godine najveće bogatstvo kluba među igračima trenutno, strašan pregled igre i tehnika, Štilić godine stižu pred kraj sezone se dozvao malo i ima par dobrih utakmica

Krila: Boljević možda najbolji igrač ove sezone uz Muftića, Amoah ni sjena igrača od prošle sezone on i Mekić slična priča stim da je ovaj mlađi i možda zaslužuje još jednu šansu, Drljo misterija,

Napadači: Krpić, Haračić, Zubanović - najslabiji dio tima, utrpao Krpić na kraju na iskustvo par golova a dobar dio sezone nije imao šuta prema golu i to je izgledalo užasno. Hitno nam treba napadač koji kad primi loptu u 16 gleda prema golu a ne da vrati loptu štoperu.

Užasno je da nismo imali igrača iz omladinskog pogona da je dobio šansu konkretnu ove sezone, dobro bi bilo par prijateljskih utakmica za te momke odigrat na početku priprema da vidimo sa čime raspolažemo. Ovo što smo dosad vidjeli ne obećava...

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon maj 27, 2024 10:20 pm

BC1921 je napisao/la:
pon maj 27, 2024 7:59 pm
MATORI je napisao/la:
pon maj 27, 2024 6:33 pm
BC1921 je napisao/la:
pon maj 27, 2024 5:30 pm
Nije bas puklo kod Gredica i ostatak UO zbog Amara, on sad to malo upakovo... Gredic je slagao nesto, pa su se odnosi narusili...
Ima tu i jedno i drugo vjeruj mi...znam ja i koga je on sad od ovih kolega omalovazavao...da je potrcko i tako to...ali ...ima i ono prvo...i to debelo....

To je to, samo ga je potrcko popiso da valja...

Obecanja su cudo.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

igla
Kontakt:

pon maj 27, 2024 10:33 pm

Kakve stvari su pisali jedni o drugima po viber grupama, pričali po kafama, "potrčko" je šega, dobro je da neko nekog nije upucao.

Nijedna gradska ubleha i pakaš nas nisu promašili u upravnim odborima zadnjih godina. Ili je lični interes (materijalni) u pitanju ili pišu statuse po društvenim mrežama u kojem kao puno napišu, a ništa ne kažu, pripišu sve sebi što je dobro u zadnjih 15 god.

Ja navijam za privatizaciju da nas ove ojebine konačno malo zaobiđu.

MiroslavKruzik

pon maj 27, 2024 10:55 pm

Predsjednik Veleža Kevelj najavi da će zvanično igrati 12. 07. svoju europsku utakmicu na Grbavici.

Da li to znači da će opet početak gradnje juga biti odložen i iznešena još jedna neistina od strane ministra Magode, a da se gradnja planira pred izbore u septembru?

Znam da je dzezvar o tome upozoravao da se ne smijemo oslanjati na političke kampanje i obećanja za gradnju kluba, pa povezah i ovo sa Velezove strane nekako da sigurno dok traju europske tekme Veleza na našem stadionu, da neće kretati gradnja juga?

Napadate Lučića zbog nepotrebnih fudbalskih čarki i gluposti na terenu, da je to kao izraz nepoštovanja ka našem klubu itd a ne vidite da se od strane Uprave ponovo odobrava Veležu odigravanje tekmi a znamo šta se sve dešavalo nedavno od strane pitarske podruznice iz Vrapčića, kako smo ponižavani, od kluba do navijača, nazivajuci nas chetnicima, zabrane gostovanja, prepucavanja po medijima itd

Sjetite se situacije da Jakovljević psuje komplet svima, klubu, igračima i niko nema reakciju, idalje su naši "športski" prijatelji; Kajkut, Stojanović i Stanić pjevaju bit će Željo k šampion, pa idalje imaju dobrodošlicu u klubu; sjetite se slučaja sindikalca u klubu, sjetite se Bekrića i njegove prošlosti, pa dokle je napredovao i dogurao do danas u klubu; sjetite se Hasagića i njegovih kamata; Karić,Gušo,Memić, Šerbo tužili klub idalje su bili dio njega; slučaj Amara itd

Zapravo, sve to pokazuje koliko zaista se ne poštuje klub i da najmanje mi možemo pričati o bilo kakvim vrijednostima, jer smo ih sve do dana današnjeg pogazili...

flux
Kontakt:

pon maj 27, 2024 11:06 pm

Nadam se da cemo pijacarima iz Vrapcica dici cijenu i debelo naplatiti igranje na Grbavici.. ;)

MiroslavKruzik

pon maj 27, 2024 11:11 pm

flux je napisao/la:
Nadam se da cemo pijacarima iz Vrapcica dici cijenu i debelo naplatiti igranje na Grbavici.. ;)
To jedino i znamo, zaraditi šićar i poviti kičmu. Da je situacija obrnuta, mi bi morali putovati u Zenicu, jer bi dobili odbijenicu iz bordo seoske podruznice Vrapčića kod Mostara

flux
Kontakt:

pon maj 27, 2024 11:14 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
flux je napisao/la:
To jedino i znamo, zaraditi šićar i poviti kičmu. Da je situacija obrnuta, mi bi morali putovati u Zenicu, jer bi dobili odbijenicu iz bordo seoske podruznice Vrapčića kod Mostara
Nije to nikakvo povijanje kicme. Samo debelo naplatiti ako zele igrati. Najmanje duplo vise nego prosli put.

MiroslavKruzik

pon maj 27, 2024 11:17 pm

flux je napisao/la:
pon maj 27, 2024 11:14 pm
MiroslavKruzik je napisao/la:
flux je napisao/la:
Nije to nikakvo povijanje kicme. Samo debelo naplatiti ako zele igrati. Najmanje duplo vise nego prosli put.
Dobro, ti to tako vidiš, poštujem. Za mene je bio važniji početak gradnje juga, da se u jesenjem eventualno proljetnom dijelu prvenstva zagrmi sa novog juga, nego da se bavimo ugošćavanjem Veleža u njegovim europskim mečevima. Al hajd, uvijek se na sve gleda površno i šićarski, pa me i ne čudi...Mi smo odavno pogazili sve filozofije i postali politička prčija raznoraznih boja, bolje rečeno, svih.

SanMan
Kontakt:

pon maj 27, 2024 11:22 pm

Samo gledati sebe - nek igraju 2 tekme (ako mogu i više) uzeti im 100.000 do 150,000 KM imaš platu za finog igrača godinu dana.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], dr S, Gagi tm 87 i 26 gostiju.

Prijava