Transfermarket
Njihova tabela
Ima frajer karaktera cim se usudio da Krpica povuce za nosfanaticZeljin je napisao/la: ↑pon maj 27, 2024 6:41 pmKako nije on u pitanju ??? Lik dobio crveni protiv nas u 16 minuti , al nebi bilo prvi put da sami sebe popisamo pa dovodimo takve igrače bez karaktera
U pravu sifanaticZeljin je napisao/la: ↑pon maj 27, 2024 6:41 pmKako nije on u pitanju ??? Lik dobio crveni protiv nas u 16 minuti , al nebi bilo prvi put da sami sebe popisamo pa dovodimo takve igrače bez karaktera
Jeste, on je.Strumf11 je napisao/la: ↑pon maj 27, 2024 6:08 pmJe li u pitanju Luka Lucic, kapiten Posusja? Covjek koji je dobio crveni karton protiv nas, provocirao prilikom izlaska i udario Krpica?
BC1921 je napisao/la: ↑pon maj 27, 2024 7:59 pm
To je to, samo ga je potrcko popiso da valja...
Obecanja su cudo.
To jedino i znamo, zaraditi šićar i poviti kičmu. Da je situacija obrnuta, mi bi morali putovati u Zenicu, jer bi dobili odbijenicu iz bordo seoske podruznice Vrapčića kod Mostara
Nije to nikakvo povijanje kicme. Samo debelo naplatiti ako zele igrati. Najmanje duplo vise nego prosli put.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon maj 27, 2024 11:11 pmTo jedino i znamo, zaraditi šićar i poviti kičmu. Da je situacija obrnuta, mi bi morali putovati u Zenicu, jer bi dobili odbijenicu iz bordo seoske podruznice Vrapčića kod Mostara
Dobro, ti to tako vidiš, poštujem. Za mene je bio važniji početak gradnje juga, da se u jesenjem eventualno proljetnom dijelu prvenstva zagrmi sa novog juga, nego da se bavimo ugošćavanjem Veleža u njegovim europskim mečevima. Al hajd, uvijek se na sve gleda površno i šićarski, pa me i ne čudi...Mi smo odavno pogazili sve filozofije i postali politička prčija raznoraznih boja, bolje rečeno, svih.flux je napisao/la: ↑pon maj 27, 2024 11:14 pmNije to nikakvo povijanje kicme. Samo debelo naplatiti ako zele igrati. Najmanje duplo vise nego prosli put.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon maj 27, 2024 11:11 pmTo jedino i znamo, zaraditi šićar i poviti kičmu. Da je situacija obrnuta, mi bi morali putovati u Zenicu, jer bi dobili odbijenicu iz bordo seoske podruznice Vrapčića kod Mostara