Ljudi dragi, malo se i opustite.
Ako smo se do sad imali razloga nervirati, makar danas eto nema se razloga. Opušteno, nedjelja. Čak ni izgubili nismo za promjenu.
Kratko pamćenje, kratka pamet, a i lični interesi, zanemari budale.super1 je napisao/la: ↑ned maj 12, 2024 7:14 pmTačno me je stid šta sam pročitao zadnje dvije tri stranice, pa ljudi dragi jel vas stid? Sad trazite Dini manu na bod sa gostovanja a sa "stručnjacima" na klupi nismo boda uzeli čitavu godinu!!!! Molim te Storm banuj me , ne želim da više imam mogućnost da pišem. Dovodjenja i sretno svim dobronamjernim navijačima Želje a ovim koji su izgleda iz nekih ličnih interesa na ovom forumu i brane neke stvari neka je stid!
Nemam drugog objašnjenja osim da se iza profila kriju pitari sa dva grama mozgaSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned maj 12, 2024 5:57 pmCuj prijateljska utakmica, a okvir gola pogodjen 3 4 puta hahahahahahahhahahhaha.
Evo Miroslave bez imalo sarkazma, ti se ovdje izdvajaš po obrazovanju i intelektu, vjerujem da je to većina zapazila i da će se složiti sa mnom. Šteta je zaista da jedna tako pronicljiva persona, obrazova prije svega, a vidi se da posjeduješ ogromna iskustva i vještine iz oblasti rukovodjenja, nije dijelom struktura kluba. Evo, ako ikada forum bude predlagao ti ćeš biti naš prvi pick.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned maj 12, 2024 7:41 pmNemam drugog objašnjenja osim da se iza profila kriju pitari sa dva grama mozgaSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned maj 12, 2024 5:57 pmCuj prijateljska utakmica, a okvir gola pogodjen 3 4 puta hahahahahahahhahahhaha.