pet maj 03, 2024 9:33 pm
Ovo što je Jaber večeras odigrao (asistencije, trka, sveprisutnost na terenu, prekidi protivničkih napada ...) 99% ostalih igrača nije uradilo za cijelu sezonu. E sad takvog igrača ne koristiti u većem dijelu sezone je baš za posebnu temu, jer onima koji stoje iza toga Željo sigurno nije na prvom mjestu. Mislim da iza njegovog povratka na teren ne stoji baš Dinina samostalnost u donošenju odluka nego ... A istovremeno kod Brune ni na klupi, mislim da i to nije bila baš njegova odluka. Večerašnja igra gledivija, igrači rastrčaniji (opet zahvaljujući Jaberu) al neki su opet pokazali da na njih ne treba više računati. Mekiću hvala al baš bih bio razočaran da budeš kod nas i narednu sezonu. Može pričati ko šta hoće al Mahmić ni blizu nije igrač za nas, pa Drina je za njega bio bolje rješenje. Mora se tražiti mnogo bolji U-21. Ni ovakav Ovčina nam ne treba iako znam da on sigurno može bolje. Zašto to nije tako ???
Malo zahvaljujući protivnicima, malo zahvaljujući treneru, što ne reči malo i zahvaljujući Jaberu dođosmo do tri pobjede u nizu. Automatski se postavlja pitanje je li Dino rješenje za narednu sezoni. Po meni nije, naredna sezona će biti još izazovnija i nisam siguran da on može dati nešto novo. Al veći problem su oni koji između ostalog stoje iza bojkota Jabera. Sa njima teško išta novo.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.
Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.