salle86 je napisao/la: ↑uto jan 16, 2024 4:37 pm
adi172 je napisao/la: ↑uto jan 16, 2024 4:30 pm
salle86 je napisao/la: ↑uto jan 16, 2024 4:11 pm
Nek mu je i milja plata, to je 20 milja
Poništavaš 1/3 članskih tj lovu od njih. Za šta?
Jednu jedinu korist mi samo navedi. JEDNU
Korist je u tome da nema boljih za te pare
**** 1/3 članskih bit će 30000 članova kad krenemo jako
Samo treba opravdavati.
Pusti mi se te priče "kad krenemo jako". Ja evo čekam godinama da krenemo ikako, to "kad" može se prosipa ti nekom od 15 godina. Ne ide se u svatove bez q-rca legendo.
Kažem ti, daj samo jednu korist.
Nije Željo bankomat pa da uzima neko koliko mu treba. Ustvari ovim pokazujemo da jeste.
Da si mi brat rođeni, nije klub dužan da te izdržava jer niko drugi neće. Ufati se lopate i radi ako ne znaš igrati lopte, nije Bogom dano da moraš biti nogometaš.
Bolje niko, svakako neće ni on igrati a uzeće pare koje smo ja, ti i ostali dali ZA KLUB
Brate bio sam ironičan
Ko će ba krenuti jako, 5 milja bolesnika i 2,3 milje ljudi koji rade, imaju i dadnu cvaju da mogu reci eto nako ja sam član Željezničara
Ovdje će čini mi se korist imati samo ko se ugradi u pomoćni , Želji sigurno neće
Mi upalimo TV vidimo Zvezdu i Hajduk i nafuramo se da smo i mi takvi
Ja ne znam da mi možemo pripreme i plate za mjesec dana isplatiti od članskih tako da…
Ljute se na mene kad kažemo da nas je bilo 10000 milja za 100 godina, da nismo one vatromete organizirali ( a i to se 500 ljudi cimalo ) bezze bi bilo baš
Nismo nikom interesantni i zdravo, krivi su svi i ko je krao i ko je šutio i kamatu udarao
Sto prije to shvatimo lakše će nam biti