Amoaha, Mekic Rustem, Ovcina treba odmah izvesti vani.
Ubacit Sabica, Drlju, Stilica i Dubackica.
Gurnuti Selimovica u sredinu terena jer svaka lopta na sredini je njihova.
Gledaj ti centarsuta Mekica majku vam vasu treba vas odmah otjerat
Vidi, ja bih sad potpisao da nam Bara uvali npr. Amoaha u Union Berlin za 5 miliona hurmi a kamoli eura, pa nek on pola sebi uzme.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub dec 02, 2023 1:22 pmAko misliš na onog afrikanca i Barcelonu, to su Barine čarlame i akrobacije, on u Kustošiji kolo vodi.svabo je napisao/la: ↑sub dec 02, 2023 1:19 pmKustošija prodaje igrače za 5 miliona eura, a za pojačanje odvoji 500 hiljada eura. Nemoj da te čudi onda kvalitet jednog Oreča.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub dec 02, 2023 1:09 pm
Velež je trkački jedna od najpotentnijih ekipa u ligi, ako ne i najpotentnija. Imaju dobrog i iskusnog trenera u Klafuriću koji zna šta hoće od ekipe i zna joj to prenijeti. Kad skontaš da su oni ovog Oreča doveli iz Kustošije, druge lige Hr, a momak vjerovatno najbolji bek lige uz Ćorluku. A onda pogledaš onog kloca Beganovića za kojeg je Mirvić platio obeštećenje... Nije to tolika sad razlika u nekoj kvaliteti kolika je u trci, tu je najveći kontrast između njih i nas, mi smo mrtvi trkački. Mislim da će nas u trci pojesti.
Vidis da ublehama u skupstini nije cilj da udje investitor jer onda njih nece biti nigdje.alenmesanovic je napisao/la: ↑sub dec 02, 2023 1:58 pmSamo radnička klasa, hoćemo kokuzluk, nećemo Arapske, Američke, Turske pare, hoćemo da nam Rumeni pojačanja sređuje i u budućnosti.
Goapodine ti koji si najavljivao bumove jel te sramota da se javisalenmesanovic je napisao/la: ↑sub dec 02, 2023 1:58 pmSamo radnička klasa, hoćemo kokuzluk, nećemo Arapske, Američke, Turske pare, hoćemo da nam Rumeni pojačanja sređuje i u budućnosti.