Druže, jel ti nas jebeš ovde namjerno?g 1 je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 9:45 pmI tako sto im psujemo mater, hocemo da igraju bolje? Pa ebo to, kakve su to metode. Svakom potencijalnom igracu zatvaramo vrata. Ko ce doci kod nas kad se psuju majke igracima? 6 bodova od 4. mjesta. Ne pomaze psovanje klubu, ne moze pomoci, samo jos vise rusi atmosferu. Unistava se klub. Unistava se ugled kluba. Ok je dati kritiku, ali ovo stvarno nema smisla. Ima valjda neka granica.fcz je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 8:46 pmMiluje ih se i "nina" vec preko godinu dana. Traje to zapravo i duze ali eto govorimo striktno o ovoj (de)generaciji.g 1 je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 6:39 pmKome se psuje mater u p**** na kraju poluvremena, pa i citavu tekmu sa svih triniba? Igracima? Dno dna. Ne zasluzujemo nista bolje. Zeljeznicar gospodin od sto godina? Gospodin? Taj Zeljeznicar sto pokusava biti gospodin zbog svih vas isfrustriranih persona, nije gospodin. Ili su mozda utakmice porodicno okupljanje? Milina dovesti dijete pored ovako lijepog naroda. Ahhh meraka. Ne zasluzujemo bolje. Navijaci zeljeznicara? Navijaci rezultata! Hahahaha Eto kao igraci su krivi sto ih je neko kontakritao da igraju za zelju i izabrao ih da igraju u prvih 11, pa zasluzuju da cuju psovke, i to ne kakve psovke. Sta uopste treba da ucine psovke? Da igraci bolje igraju? Eto kad vi budete termin igrali, zovite mene da vam ja pored linije psujem mater kad pogrijesite. Umjesto da im ogadimo fudbal, sami ga sebi gadimo Hahahaha Sramota me u sta se sve ovo pretvorilo. Zapitajte se malo.
Mnogi od njih se ascare ubezobrazili.
Malo je ovako odanih i strpljivih navijaca, malo!
Ma sta hoces druze vise. Evo ja prvi nisam za psovanje ali druze koliko je ovo danas ocajno bilo. Ravno 6.igraca je doslo da igra fudbal. Galic, Krpic Vaha i Boljevic uz prvih 11 i Amoah i Pasic. Druze haj ne znas razumijemo to je sto je. Imas vaznije stvari trenutno, ali jebemu mater mozes li bar pokazati neku zelju. Sline mrtve. I jos cijelo vrijeme se nesto svadjaju a pola ih potrcali nije. I kaze nas trener bili mi bolji. Nikad veci skup primadona nije igrao u Zelji.g 1 je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 9:45 pmI tako sto im psujemo mater, hocemo da igraju bolje? Pa ebo to, kakve su to metode. Svakom potencijalnom igracu zatvaramo vrata. Ko ce doci kod nas kad se psuju majke igracima? 6 bodova od 4. mjesta. Ne pomaze psovanje klubu, ne moze pomoci, samo jos vise rusi atmosferu. Unistava se klub. Unistava se ugled kluba. Ok je dati kritiku, ali ovo stvarno nema smisla. Ima valjda neka granica.fcz je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 8:46 pmMiluje ih se i "nina" vec preko godinu dana. Traje to zapravo i duze ali eto govorimo striktno o ovoj (de)generaciji.g 1 je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 6:39 pmKome se psuje mater u p**** na kraju poluvremena, pa i citavu tekmu sa svih triniba? Igracima? Dno dna. Ne zasluzujemo nista bolje. Zeljeznicar gospodin od sto godina? Gospodin? Taj Zeljeznicar sto pokusava biti gospodin zbog svih vas isfrustriranih persona, nije gospodin. Ili su mozda utakmice porodicno okupljanje? Milina dovesti dijete pored ovako lijepog naroda. Ahhh meraka. Ne zasluzujemo bolje. Navijaci zeljeznicara? Navijaci rezultata! Hahahaha Eto kao igraci su krivi sto ih je neko kontakritao da igraju za zelju i izabrao ih da igraju u prvih 11, pa zasluzuju da cuju psovke, i to ne kakve psovke. Sta uopste treba da ucine psovke? Da igraci bolje igraju? Eto kad vi budete termin igrali, zovite mene da vam ja pored linije psujem mater kad pogrijesite. Umjesto da im ogadimo fudbal, sami ga sebi gadimo Hahahaha Sramota me u sta se sve ovo pretvorilo. Zapitajte se malo.
Mnogi od njih se ascare ubezobrazili.
Malo je ovako odanih i strpljivih navijaca, malo!
Bravo za Galica. Nekad je dobar, nekad nije (kao recimo u zadnje vrijeme) ali jebemu majku covjeku je stalo, vidi se to iz aviona. Njegova borbenost nikad nije zakazala. I naravno da treba izdvojiti malog Pasica, nije odigrao nista narocito "opipljivo", kao uostalom i ostatak tima, ali je pokazao tu energiju i volju koja nam treba.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 11:27 pmMa sta hoces druze vise. Evo ja prvi nisam za psovanje ali druze koliko je ovo danas ocajno bilo. Ravno 6.igraca je doslo da igra fudbal. Galic, Krpic Vaha i Boljevic uz prvih 11 i Amoah i Pasic. Druze haj ne znas razumijemo to je sto je. Imas vaznije stvari trenutno, ali jebemu mater mozes li bar pokazati neku zelju. Sline mrtve. I jos cijelo vrijeme se nesto svadjaju a pola ih potrcali nije. I kaze nas trener bili mi bolji. Nikad veci skup primadona nije igrao u Zelji.g 1 je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 9:45 pmI tako sto im psujemo mater, hocemo da igraju bolje? Pa ebo to, kakve su to metode. Svakom potencijalnom igracu zatvaramo vrata. Ko ce doci kod nas kad se psuju majke igracima? 6 bodova od 4. mjesta. Ne pomaze psovanje klubu, ne moze pomoci, samo jos vise rusi atmosferu. Unistava se klub. Unistava se ugled kluba. Ok je dati kritiku, ali ovo stvarno nema smisla. Ima valjda neka granica.
Uz blagu napomenu da ako nista imamo strucne ljude na klupi. Bar nije honaj, pa je svakako upgrade. Ali uz ovakav voljni momenat i atmosferu u i oko kluba nesto se mora mijenjati. Vjerujem da je Basic to radio s onim team buildingomm, pokusao je stvoriti neku volju u njima.
Bio je lik koji mu je davao svoju kapu da tu skine, on se nešto šprdao.storm_raider je napisao/la: ↑pon nov 27, 2023 8:48 amMa meni je poraz covjeka u godinama maltretirati, ispadamo papci bezveze. Zamolis ga da kapu stavi u dzep, das mu svoju kapu iz postovanja, nece ti ruke otpasti. Covjek se mozda borio za ovu drzavu, koliko je samo pitara poginulo braneci Grbavicu u ratu..., moramo biti pametniji, pa nismo mi zvezda i partizan. Eto sigurno je dosao u tim godinama da provocira nekoga.
Ma previse je raja nervozna zbog svega. Kako god, ne smije se covjek maltretirati u tim godinama. Shvatio bih da je neki balavac od 16 godina. Jug ispade najkorektniji, zna se kodeks.salle86 je napisao/la: ↑pon nov 27, 2023 8:57 amBio je lik koji mu je davao svoju kapu da tu skine, on se nešto šprdao.storm_raider je napisao/la: ↑pon nov 27, 2023 8:48 amMa meni je poraz covjeka u godinama maltretirati, ispadamo papci bezveze. Zamolis ga da kapu stavi u dzep, das mu svoju kapu iz postovanja, nece ti ruke otpasti. Covjek se mozda borio za ovu drzavu, koliko je samo pitara poginulo braneci Grbavicu u ratu..., moramo biti pametniji, pa nismo mi zvezda i partizan. Eto sigurno je dosao u tim godinama da provocira nekoga.
Ok, godine i razumijem da je njemu možda to baš nebitno ali u situaciji u kakvoj smo mi kao klub, i navijači...dobro se i završilo.
Ovde je veći problem kako je uopšte nekome palo na pamet da ga pusti takvog da uđe, jer je potencijalni problem na tribinama.
Ali kad je zabraniti dvojini c, to se ne smije unijeti ni pod razno
Strasno lose je bio postavljen. Mi na sjeveru mu dobacujemo da stavi igraca na stativu i da se pomjeri prema sredini, jer smo vidjeli da ako se prebaci zivi zid da nece uspjeti stici loptu.
ako je Jamak pojačanje, onda smo se pojačali
G.Z. welcome