Sve si u pravu po mom skromnom mišljenju...blueheart je napisao/la: ↑uto nov 21, 2023 11:37 amSve a prica ova o saradnji sa Dinamom je divna i krasna, i moze biti jako uspješna ako mi ovdje budemo kao klub mnogo vise radili i usput ucili..... A ako cemo se osloniti na to da nam Dinamo ili neko treci daje uvijek mladjeg igrača onda to nema smisla.,... Uglavnom na nekom pocetku je svaki oblik saradnje dobro došao, ali bez mukotrpnog rada i ulaganja tesko se uzdići i postići neke ciljeve koje bi mi kao navijači voljeli vidjeti....
Mi smo im oteli 3. mjesto na turniru jedne godine u Velikoj Gorici, po.pizdili su bili:)kokoška je napisao/la: ↑pon nov 20, 2023 9:50 pmKoja nasa generacija je natamburala njihovu, kakav je to bezobrazluk balijski.... trpani smo mi kad smo god otisli tamo i to da centra ne predjemo... Ljudi prodaju igrace po 40 miliona a nama su transferi dodji na probu. Ne valja podcjenjivati druge a ne pogledati prvo sebe. Najgora sorta je zvana balijaaa koji hljeba nema da jede al je najpametniji i sve zna najbolje.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon nov 20, 2023 8:05 pmDinamo je druže u padu, njihova škola nije ni najbolja u Hrvatskoj više ali eto ja crnčim. A takodjer istu tu skolu smo mi (moja generacija) znali natamburati, a znam da su i generacije iza mene isle nasim stopama. Okej proslo je od tog vec 15tak godina i mislim da je sad puno veća razlika jer Dinamo jeste ulagao u razvoj i trenera i igrača ali daleko je to od nekog vrha.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon nov 20, 2023 7:44 pm
Božo, drago mi je da cvrčiš u negodovanju,očekivano je, ipak još mi je draže znati da će Dinamo biti ogroman korektivni faktor u izgradnji i edukaciji stručnog kadra trenera, talentovanih i perspektivnih omladinaca ka potpunom oporavku i podizanju omladinske škole fudbalskog kluba Željezničar u okvire europskih fudbalskih akademija. Do nas je, hvala Jozaku!
Druga stvar šta nama oni mogu ponuditi. Bolje uslove!? Sigurno da ne jer i sami ne stoje baš najbolje.Edukaciju za trenere, pa eto to bi ko i mogli da nama u OP ne rade Žerići Ušanovići i sl.
Neke igrače? Ima li smo to već(Crnčević i Zdunić) pa nisu se aman proslavili. Oni svoje najbolje viškove šalju u Lokomotivu i Šibenik, a sumnjam nešto da će se to promijeniti.
Dakle ovo je saradnja na nivou mi i Medeama.
Koliko sam shvatio, nije to klasični turnir koji traje npr. dvije sedmice. Mislim da mi imamo naredne tekme nekad u decembru, januaru, februaru, ali bit će sigurno potvrđeno. Kao da sam negdje pročitao da ćemo protiv Dinama igrati u Zagrebu.
Ma samo lud čovjek pomišlja da grijači tope snijeg, ne znam, fakat ima vremena za adekvatnu i pravovremenu pripremu za eventualnu potrebu za zaštitom terenacipiripi je napisao/la: ↑sri nov 22, 2023 10:10 amGdje ce razmisljat da nesto unaprijed ucine, boli ih k.urac. Oni kontaju eh sada imaju grijaci mi cemo to upaliti sat prije utakmice i snijega nece biti, a da neko razmislja preventivno o zastiti terena i trave cisto sumnjam.
U nedjelju ujutru ocekujem poziv za LOPATANJE terena
Nadam se da si svjestan cinjenice koliko je tezak snijeg kad padne i kakav bi efekat postigli sa tom ceradom koja se spominje otkad smo teren napravili.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri nov 22, 2023 9:30 amRazmišlja li iko u klubu da pripremi zaštitu za pokrivanje terena, da se bude spremno reagovati na snijezne padavine, s obzirom da se za vikend najavljuje snijeg u Sarajevu. Da ne bude opet lopatanje i ulazak traktora, bagera na teren, može se to spriječiti i preduhitriti sa spremnim ceradama ili drugim slicnim podlogama pored terena koje bi se razvukle ako krene padati snijeg te tako zastititi travnati dio od snijega i čišćenja direktno sa travnate podloge.
![]()
Pa kakav je sad problem s grijacima? Zar u avgustu nije objavljeno kako su popravke zavrsene?Z_1921 je napisao/la: ↑sri nov 22, 2023 1:23 pmNadam se da si svjestan cinjenice koliko je tezak snijeg kad padne i kakav bi efekat postigli sa tom ceradom koja se spominje otkad smo teren napravili.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri nov 22, 2023 9:30 amRazmišlja li iko u klubu da pripremi zaštitu za pokrivanje terena, da se bude spremno reagovati na snijezne padavine, s obzirom da se za vikend najavljuje snijeg u Sarajevu. Da ne bude opet lopatanje i ulazak traktora, bagera na teren, može se to spriječiti i preduhitriti sa spremnim ceradama ili drugim slicnim podlogama pored terena koje bi se razvukle ako krene padati snijeg te tako zastititi travnati dio od snijega i čišćenja direktno sa travnate podloge.
![]()
Problem je sa grijacima a i to sto drenaza nije uradjena kako treba.
Pa gdje ce otici to sto se otopi? Zato je drenaza potrebna.ISB87 je napisao/la: ↑sri nov 22, 2023 1:39 pmma grijaci mozda mogu otopit to sto je na slici i ono sto pada dok rade. drenaza valjda ima veze sa odvodjenjem vode, ne znam kakve to veze ima?
mislim da puno se.remo za klub koji jos uvijek ima velike dugove, a nema vlasnika ili str. partnera.
da mi hocemo pocet igrat i pobjedjivat na tom terenu, pa kakav god je. a prije koju godinu je bio katastrofalan.
Jesu ali grijaci ne tope snijeg i nije im to svrha...fcz je napisao/la: ↑sri nov 22, 2023 2:14 pmPa kakav je sad problem s grijacima? Zar u avgustu nije objavljeno kako su popravke zavrsene?Z_1921 je napisao/la: ↑sri nov 22, 2023 1:23 pmNadam se da si svjestan cinjenice koliko je tezak snijeg kad padne i kakav bi efekat postigli sa tom ceradom koja se spominje otkad smo teren napravili.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri nov 22, 2023 9:30 amRazmišlja li iko u klubu da pripremi zaštitu za pokrivanje terena, da se bude spremno reagovati na snijezne padavine, s obzirom da se za vikend najavljuje snijeg u Sarajevu. Da ne bude opet lopatanje i ulazak traktora, bagera na teren, može se to spriječiti i preduhitriti sa spremnim ceradama ili drugim slicnim podlogama pored terena koje bi se razvukle ako krene padati snijeg te tako zastititi travnati dio od snijega i čišćenja direktno sa travnate podloge.
![]()
Problem je sa grijacima a i to sto drenaza nije uradjena kako treba.