Bio pomocnik Ancelotiju. Analiticar i kondicioni trener.Jacksparrow je napisao/la: ↑uto nov 07, 2023 12:06 pmJeko Carlo luca?? Radio u Bayernu, napoli, Everton..
Bio pomocnik Ancelotiju. Analiticar i kondicioni trener.Jacksparrow je napisao/la: ↑uto nov 07, 2023 12:06 pmJeko Carlo luca?? Radio u Bayernu, napoli, Everton..
Jacksparrow je napisao/la: ↑uto nov 07, 2023 12:06 pmJeko Carlo luca?? Radio u Bayernu, napoli, Everton..
Trenirao Iwobia, valja mu se presaltati na DrljuDzezvar je napisao/la: ↑uto nov 07, 2023 12:10 pmJacksparrow je napisao/la: ↑uto nov 07, 2023 12:06 pmJeko Carlo luca?? Radio u Bayernu, napoli, Everton..
![]()
Oni ako se uzdaju samo u njegovo znanje, bez veće finansijske injekcije...nisu dobri u glavu.
Smiri malo dozivljaj...Meha87 je napisao/la: ↑uto nov 07, 2023 11:58 am?????
Kakvi prenosi
Je li stvarno mislis da mozes za jedan prelazni rok doci na trenutni nivo Zrinjskog? Pa mi smo gori od pitara i njihovih najava bosanskog Dinama i prekucavanja ligeDr. Adzem je napisao/la:Ma mi cemo 100% biti od januara konkurentni Zrinjskom.
Definitivno komentar koji nema veze s glavomsantakuruz je napisao/la: ↑uto nov 07, 2023 12:48 pmJe li stvarno mislis da mozes za jedan prelazni rok doci na trenutni nivo Zrinjskog? Pa mi smo gori od pitara i njihovih najava bosanskog Dinama i prekucavanja ligeDr. Adzem je napisao/la:Ma mi cemo 100% biti od januara konkurentni Zrinjskom.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Mislio sam na igracki da se mozemo pojacati kao oni. Al taj isti zrinjski nece biti prvak ove godinefanaticZeljin je napisao/la: ↑uto nov 07, 2023 12:54 pmDefinitivno komentar koji nema veze s glavomsantakuruz je napisao/la: ↑uto nov 07, 2023 12:48 pmJe li stvarno mislis da mozes za jedan prelazni rok doci na trenutni nivo Zrinjskog? Pa mi smo gori od pitara i njihovih najava bosanskog Dinama i prekucavanja ligeDr. Adzem je napisao/la:Ma mi cemo 100% biti od januara konkurentni Zrinjskom.
Ljudi igraju na 3 fronta i opet kasne minimalno i na drugoj su poziciji. Oni ce biti prvaci 100% i niko drugi im nece prismrdit godinama.Dr. Adzem je napisao/la: ↑uto nov 07, 2023 12:57 pmMislio sam na igracki da se mozemo pojacati kao oni. Al taj isti zrinjski nece biti prvak ove godinefanaticZeljin je napisao/la: ↑uto nov 07, 2023 12:54 pmDefinitivno komentar koji nema veze s glavomsantakuruz je napisao/la: ↑uto nov 07, 2023 12:48 pmJe li stvarno mislis da mozes za jedan prelazni rok doci na trenutni nivo Zrinjskog? Pa mi smo gori od pitara i njihovih najava bosanskog Dinama i prekucavanja lige