E hajde mi reci na koji nacin si ti vidio njegov odlazak iz prostorija kluba?MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 1:44 pmŽao mi je samo što Bašića nismo imali mnogo, mnogo ranije...ovo danas što se događa, samo je posljedica događaja iz 2018.godine. Današnji čin je jasan dokaz da klub idalje tavori sa istim politikama kao i 2018., čak su i mnogi akteri izvršenja tih politika idalje u klubu.
Bašiću, hvala ti i oprosti u ime nas kojima je sve kristalno jasno, baš kao i te 2018.-e. Sretno, gdje god bio, nadam se da će neko odgovorno i konkretno stati uz tvoj iskren trud i marljiv rad,mada mislim da Bosna i Hercegovina nije sredina koja će ti to pružiti, generalno nismo još zreli zbog xy faktora.
Hvala majstore i izvini što ti je ovo naš Željo priredio, poniženje i nepovjerenje su ti iskazali oni koji nikada nisu ni trebali biti dio kolektiva FK Željezničar, jer su dokazane ublehe i nepresuđeni kriminalci. Tvoj današnji odlazak iz prostorija Kluba podsjetio me na već viđenu scenu koju su priredili Odoviću. Tako da, navikli smo, njima ništa nije sveto ali obični navijači su ti zahvalni što si do zadnjeg momenta tražio način,iako si bio fakat u bezizlaznoj, sa već dogovorenom tvojom "glavom" koja će pokupiti sve gelere odgovornosti i javašluka.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
nemoj Bogati dvije godine. najbolje je da imamo trenera na dan, kao sto ima stan na dan tako daj trenera na danSamoNapad je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 2:15 pmI koji ce sad trener pristati da bude dio ovoga kad vidi sta se desavalo prije njega. Ko god drzi do svog renomea nece doci jer tesko da moze bolje proci od prethodnog. Druga stvar imamo realno slabiju ekipu od prošlogodišnje, sve i da nam se poklopi da dobijamo na neku srecu to nece biti dovoljno jer nismo vise ekipa koja grize kao prošle godine. Normalno je da ekipa ne moze svake godine biti isto motivisana jer dođe do zasićenja a nama se desilo da smo izgubili 2 igrača koja su donosili energiju više.
Trener koji uspije da ova ekipa zavrsi među prvih 5 nek ostane jos 2 godine i nek mu se sagnu.
Nikoga ovi ne bojkotuju nego su mrtvi da urade nesto više .
Koga god da dovedes nece valjati do kraja sezone. A upravu skines koga bi stavio kao novu ? opet isto vrati Amara a ?blueheart je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 2:37 pme ovo je zeznuta situacije.... koga sad dovesti na klupu.....koliko ce taj neki novi imati strpljenja slusati psovke nakon prvog kiksa.... bas amaterska odluka ostavljanje Samira a mjenjanje trenera.... Basic je imao mana ali i pozitivnih karakteristika.... jbg gotovo je sad. Mi kao klub nikako da nesto naucimo, sve bi nesto na brzinu mjenjaj svako pola god.... evo ko god dodje za trenera da Bog da da docekq kraj sezone...
nisam ja nikada i nigdje spomenuo promjenu uprave, cak sta vise podrzavam njihov rad jer ne prave neke nove dugove i trose koliko se ima...Tm87Raul je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 2:54 pmKoga god da dovedes nece valjati do kraja sezone. A upravu skines koga bi stavio kao novu ? opet isto vrati Amara a ?blueheart je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 2:37 pme ovo je zeznuta situacije.... koga sad dovesti na klupu.....koliko ce taj neki novi imati strpljenja slusati psovke nakon prvog kiksa.... bas amaterska odluka ostavljanje Samira a mjenjanje trenera.... Basic je imao mana ali i pozitivnih karakteristika.... jbg gotovo je sad. Mi kao klub nikako da nesto naucimo, sve bi nesto na brzinu mjenjaj svako pola god.... evo ko god dodje za trenera da Bog da da docekq kraj sezone...
Sta mu se bolan desavalo? Podrsku kakvu je ovaj diletant imao nije nijedan trener u zadnjih 20 godina imao. Jednostavno ovi losi rezultati, grozna igra, arogancija i nepostivanje kluba su mu presudili.SamoNapad je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 2:15 pmI koji ce sad trener pristati da bude dio ovoga kad vidi sta se desavalo prije njega. Ko god drzi do svog renomea nece doci jer tesko da moze bolje proci od prethodnog. Druga stvar imamo realno slabiju ekipu od prošlogodišnje, sve i da nam se poklopi da dobijamo na neku srecu to nece biti dovoljno jer nismo vise ekipa koja grize kao prošle godine. Normalno je da ekipa ne moze svake godine biti isto motivisana jer dođe do zasićenja a nama se desilo da smo izgubili 2 igrača koja su donosili energiju više.
Trener koji uspije da ova ekipa zavrsi među prvih 5 nek ostane jos 2 godine i nek mu se sagnu.
Nikoga ovi ne bojkotuju nego su mrtvi da urade nesto više .