Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Maestro_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet okt 27, 2023 4:20 pm

Dovedeš trenera, hoćeš dugoročno da praviš ekipu i sistem. Izbori ti Evropu kad su svi digli ruke, moliš Boga da poslije sezone potpiše dugoročni ugovor. Prodaš čovjeku dva najbolja igrača, treći mu povrijeđen, ne dovedeš mu ni jedno pojačanje. I onda neko ima obraza da kaže nešto treneru, ko god on bio. Za ove pare ne možeš dovesti boljeg trenera od Bašića i to je to. A i da možeš, neće ti niko doći kad mu kažeš da ne može dovesti pojačanja koja želi. Pa debela ubleha Dudić je pobjegao glavom brz obzira, nije smio preuzeti. Bašiću su svi govorili da je budala ako nas preuzme, izgleda da su bili upravu. Treba stručnjacima staviti Kemu Alispahića za trenera, ili vratiti kamatara kako neki priželjkuju, bolje i ne zaslužujemo.
Podrška Bašiću još uvijek!

salle86
Kontakt:

pet okt 27, 2023 4:22 pm

storm_raider je napisao/la:
pet okt 27, 2023 4:10 pm
Podrska Basicu...
Ma haj, na stranu to.
Mene evo zanima prošli meč mali Šabić uđe i pokaže u 10 minuta više nego Gasal u 10 zadnjih mjeseci.
Gdje je on danas, Jel ima neko razlog što ga nije bilo na klupi ili je razlog što "ima" boljih ???

Kontinuitet nam treba. Istina.
Ali daj majku mu da radimo ispravne stvari makar to bio pomak samo milimetar, ali daj da se po milimetar pomjeramo naprijed. A ne metar naprijed, dva nazad.
I ne može me Bog ubijediti da više koristi ima od Gasala nego Haračića, gdje god na terenu da ih staviš.
EDIT: i od Ćosića trenutno koji do sad ne znam jel' ijedan meč odigrao za prolaznu ocjenu.

Ne znam šta mi je mrže, forsiranje "naših" igrača kojima je mrsko živjeti a ne igrati, ili forsiranje stranaca kojima je sve to isto mrsko, i za koje znaš da će nakon sezone pobjeći, a ti ih i dalje forsiraš na štetu kluba.
Zadnja izmjena: salle86, dana/u pet okt 27, 2023 4:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pet okt 27, 2023 4:25 pm

Samire Bekricu priznaj za novac koji si uzeo od menadzera Nikole Turanjanina i od menadzera Hamze Gasala. Odlazi i ne vracaj se nikad ***** li ti sve papansko rumeno

Maestro_1921
Kontakt:

pet okt 27, 2023 4:27 pm

salle86 je napisao/la:
pet okt 27, 2023 4:22 pm
storm_raider je napisao/la:
pet okt 27, 2023 4:10 pm
Podrska Basicu...
Ma haj, na stranu to.
Mene evo zanima prošli meč mali Šabić uđe i pokaže u 10 minuta više nego Gasal u 10 zadnjih mjeseci.
Gdje je on danas, Jel ima neko razlog što ga nije bilo na klupi ili je razlog što "ima" boljih ???

Kontinuitet nam treba. Istina.
Ali daj majku mu da radimo ispravne stvari makar to bio pomak samo milimetar, ali daj da se po milimetar pomjeramo naprijed. A ne metar naprijed, dva nazad.
I ne može me Bog ubijediti da više koristi ima od Gasala nego Haračića, gdje god na terenu sa ih staviš.
Ma igrat će Šabić, to je sigurno. Al ne zaboravi da je to ipak dijete, fizike mu fali, mora se razvijat. Pa zamisli da ga je stavio danas po ovakvom terenu i protiv ovih krkana pa se dijete povrijedi. Ovi što pljuju Bašića mu se ne bi skinuli sa vrata i krivili bi ga i zbog toga ko da gledam. A sutra juniori igraju gradski derbi protiv pitara, možda je i trener juniora zamolio da ga ostave, ko zna.

Diverzant
Kontakt:

pet okt 27, 2023 4:27 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
pet okt 27, 2023 4:18 pm
Podrska treneru, jasno je da Mekic, Bekric i kompanija mu ovo rade planski, novi trener je i dogovoren danima već prije Igmana. Toliko o svemu, znao to i Bašić pa je spominjao da je danas 'dan D'

Samire Bekriću, pokupi mahalu i napustite klub!

Sent from my M2101K6G using Tapatalk
O kome je riječ?
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

cikazubo
Kontakt:

pet okt 27, 2023 4:28 pm

Bekric iz sedmice u sedmicu sramoti klub, kakvo je ono penjanje na ogradu i dobacivanje, bruka.

kemo
Kontakt:

pet okt 27, 2023 4:28 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
pet okt 27, 2023 4:18 pm
Podrska treneru, jasno je da Mekic, Bekric i kompanija mu ovo rade planski, novi trener je i dogovoren danima već prije Igmana. Toliko o svemu, znao to i Bašić pa je spominjao da je danas 'dan D'

Samire Bekriću, pokupi mahalu i napustite klub!

Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Kakve ti sve stvari pises majke mi...

south side
Kontakt:

pet okt 27, 2023 4:29 pm

Edis zvani kuhar je za ublehu basica murinjo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Diverzant
Kontakt:

pet okt 27, 2023 4:32 pm

Samir Bekrić je najveća sramota ovog kluba
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

south side
Kontakt:

Maestro_1921 je napisao/la:
pet okt 27, 2023 4:20 pm
Dovedeš trenera, hoćeš dugoročno da praviš ekipu i sistem. Izbori ti Evropu kad su svi digli ruke, moliš Boga da poslije sezone potpiše dugoročni ugovor. Prodaš čovjeku dva najbolja igrača, treći mu povrijeđen, ne dovedeš mu ni jedno pojačanje. I onda neko ima obraza da kaže nešto treneru, ko god on bio. Za ove pare ne možeš dovesti boljeg trenera od Bašića i to je to. A i da možeš, neće ti niko doći kad mu kažeš da ne može dovesti pojačanja koja želi. Pa debela ubleha Dudić je pobjegao glavom brz obzira, nije smio preuzeti. Bašiću su svi govorili da je budala ako nas preuzme, izgleda da su bili upravu. Treba stručnjacima staviti Kemu Alispahića za trenera, ili vratiti kamatara kako neki priželjkuju, bolje i ne zaslužujemo.
Podrška Bašiću još uvijek!
Jbo vas vise ublehas basic sta je to vise on toliko pokazao pa mu se daje ovolika podrska koje su mu reference gdje napravio neki uspjeh pa mu se daje ovoliko na paznji pa i fadil zeric bi imao bolji rezultat od ovog kakvu je ekipunivkovic imao pa je imao bolje rezultate
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Dzezvar
Kontakt:

south side je napisao/la:
Yebo vas edis ba....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Maestro_1921
Kontakt:

pet okt 27, 2023 4:33 pm

Al ne znam čemu ovakvo nerviranje, pa pola nas je odustalo od ove utakmice i izgubilo nadu u dobar rezultat poslije crvenog i kad smo vidjeli kako sudi ćelava seljačina. 80 minuta smo igrali sa igračem manje, dobar dio utakmice dominirali i stvarali prilike, bilo bolji, kad nas je umor stigao primili smo golove, bilo je pitanje vremena realno. Svaku utakmicu s Igmanom smo se patili, svaku bukvalno. Na Grbavici dva puta pobjedili jedva po 1:0, i igrali 1:1, u Konjicu nas pobijedili 3:1. Ne znam na osnovu čega bi neko mogao očekivati neku laganu utakmicu i pobjedu, pogotovo po ovakvom terenu danas.

Maestro_1921
Kontakt:

pet okt 27, 2023 4:35 pm

Tebe smo čekali, kao što si i ti jedva čekao da izgubimo da bi napisao to. Tvoj kuhar Murinjo ne može Bašiću pertle zavezati, džaba krečiš.

south side
Kontakt:

pet okt 27, 2023 4:37 pm

Dzezvar je napisao/la:
Yebo vas edis ba....
Yebo vas basic vise ba.Napravise od njega Guardiolu na klupi Želje a mi nikad gore izgledali nismo,nikakvog napredka u igri cak sta vise iz utakmice u utakmicu sve gora igra vazno je pljuvati edisa a ovoga dizati u nebesa i treba nam ovako kad smo naopaki

alenmesanovic
Kontakt:

pet okt 27, 2023 4:37 pm

Fali nam još jedno gostovanje pa da bude Nermin Bašić 007.

SamoNapad
Kontakt:

pet okt 27, 2023 4:39 pm

Najmanje danas zasluga za pobjedu ima Edis . Bukvalno smo odigrali najbolje poluvrijeme u sezoni sa manje igračem. Nisam siguran koliko Basic ovdje više moze izdrzati. Koga dovesti sad to je pitanje za milion dolara i ko ce to uspjeti unaprijediti ove igrače a realno mogu oni bar 30% bolje od ovoga .
U pamet sta god radili da se ne bi kajali godinama .

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet okt 27, 2023 4:39 pm

Ako ide Basic onda mora i Bekric...ODLAZI PICKO!!!
Basic je morao danas stati pred novinare, ovo sto je uradio je bruka. Niko ti nije kriv sto si dao samo 1 gol u gostima. Danas te sudija uopste nije kostao.

Sta je problem pa Al Jabera ne smije da ubaci?

Ovaj gore sto kaze da ne trener vec dogovoren, daj reci nam ko je ako si vec upucen ili nemoj lupati.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Mirek11
Kontakt:

pet okt 27, 2023 4:44 pm

Da imamo normalnu upravu odnosno vlasnika ovo bi pored sve podrske i planova koju je trener imao, trebalo odmah promjeniti trenera i sportskog direktora ( ne treba da sjedi na klupi nikad ) jer je odgovrnost podjednaka a tu bih odmah uradio i cistku igraca, ovavezno, posebno ovih starijih i mahalaca.
Opet bi ostala solidna ekipa a novi sport.direktor i sef na polusezoni dovesti 2-3 igraca na najkriticbijim pozicijama.
Ne volim puno da se mijenja ali ocito ovdje struka ne moze znacajno promjeniti stvari.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Maestro_1921
Kontakt:

pet okt 27, 2023 4:54 pm

Trener se mijenja kad već imaš spremnu zamjenu, mi je nemamo. Možemo li platiti nekog drugog trenera a da nije rang Mulalića? Ne možemo. Možemo li tom nekom novom treneru dovesti pojačanja? Ne možemo. Pozicija lijevog beka nam odavno škripi, jesmo li doveli lijevog beka? Nismo. Imamo samo Jašara, i krpimo se sa krilima na toj poziciji. Nemamo lijevog krila, umjesto lijevog doveli desno u sred sezone, iako je dobar igrač. I možemo tako u nedogled, kroz sve linije u ekipi. Samo ćemo doći do zaključka da smo neizbalansirani do bola. Pored svega toga, u ekipi imaš mahalce, neškolovane i tehnički osakaćene igrače koji ne znaju osnovne stvari, pojedini imaju tehniku na nivou rekreativca. I da ponovo napišem, u ekipi imamo igrače koji ne znaju loptu primiti, ne znaju dati tačan pas na 10-15 metara, sve priče o treneru tu padaju u vodu. Sad da nam Klopp dođe, stravu bi čovjeku morali saljevati.
Zadnja izmjena: Maestro_1921, dana/u pet okt 27, 2023 4:56 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Zvaka72
Kontakt:

pet okt 27, 2023 4:55 pm

Ne treba niko da ide do pauze. Mislim da je to neki realan vremenski okvir. Niko neće ove sezone izboriti evropu pa ljudi pogledjte kakvo suđenje imamo evo već par utakmica svaki faul 50:50 ide protiv nas. Sve su prilike da je ove sezone Široki na poziciji 4.
Što se utakmice tiče ja sam vidio napredak u igri i čini mi se da Selimović i Boljević jesu pojačanja moram Rustemovića pohvaliti Drlju također danas igrao odbranu i to dobro.
Mekić katastrofa.
Bašić mislim da je napravio fulu sa izmjenama kod prvog gola niko se ne vraća i imamo 4 na 2 Bibera i Mekića nigdje i naravno Ćosića.
Danas smo sami sebe pobjedili ovaj Igman je u rangu etnosela ništa ni sa čim i da smo bili 11 na 11 mislim da bi im tricu uvalili bolje smo igrali i kombinovali nego protiv Zvijezde. To je moje mišljenje.
Zadnja izmjena: Zvaka72, dana/u pet okt 27, 2023 4:57 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Plava porodica me ubi u pojam.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.

Prijava