Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Mulalic Edis
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 28, 2023 9:14 pm

Polako, glave su vruce.
Grande Miske 💪

kvalitet
Kontakt:

čet sep 28, 2023 9:15 pm

AsharaK je napisao/la:
čet sep 28, 2023 9:10 pm
I sta, zamjenit cemo trenera, nakon toga proigrati malo, pa cemo opet istu situaciju doziviti za pola godine, godinu. Nisam pametan nikako, ama bas nikako. Ne zelim da se ovi ciklusi konstantno ponavljaju, nije vise do trenera, ne moze biti problem u svakom treneru **** ga grob vise. I sta sad? I da mjenjamo, ko ce doc za ove pare a da znas da je bolji?
Problem je nedostatak kvalitete, vrlo jednostavno.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Sta je to Cocalic uradio
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Valter
Kontakt:

čet sep 28, 2023 9:16 pm

Za divno čudo u drugom poluvremenu smo bili primjetno bolji, imali i neke šanse a primismo gol iz polušanse. Ne vidjeh nešto bojkot igrača u drugom, prije standardne Nerminove umotvorine sa Ovčinom (desni bek) i Ćosićem (veza).

Ne znam šta reči, sa Nerminom ili bez njega dalje ... ko više može biti pametan. Objektivno sezona gotova već u septembru. Nadam se da ipak ima nešto slabijih od nas da ne bi još opstanak doveli u pitanje. Moramo drugi dio sezone krenuti bez Coce, Štile, Kosorića ,,, kao prvih opcija, moramo isforsirati druge igrače. Amoah večeras pokazao da vrijedi kao pola tima i gledati da se do kraja decembra sa njim riješi ugovor. Ako bude vrdao obavezno ga poslati na tribine, a valjda i bez njega možemo obezbijediti opstanak. Mekiću se mora dovesti još jedan kreativan i rastrčan vezni. Ostalo krpiti sa postojećim kadrom dok ne bidne peneza.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

fanaticZeljin
Kontakt:

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Sta je to Cocalic uradio
Krenuo prema navijacima da se svadja majmun
Srcu draga, boja PLAVA !

storm_raider
Kontakt:

čet sep 28, 2023 9:17 pm

Vruce su glave, shvatam sve, ali manite se kletvi makar ovdje. Mislim da trebamo probati sa necim drugim ovaj put, sve drugo nas je dovelo do ovoga gdje smo danas. Nesto egzoticno, nesto divlje, kao sto bi bila podrska treneru, bezuslovna i bez zadrske.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Qooler
Kontakt:

čet sep 28, 2023 9:18 pm

kvalitet je napisao/la:
čet sep 28, 2023 9:13 pm
Qooler je napisao/la:
čet sep 28, 2023 9:06 pm
kvalitet je napisao/la:
čet sep 28, 2023 9:02 pm
Ovo je već previše. Sve vrijeme sam stajao iza Bašića, ali ispada da je jedino rješenje da cijeli stručni štab, zajedno sa Bekrićem neznalicom, da ostavke i da pokušamo s nekim drugim. Slažem se da treba otjerati i neznalice na terenu - od Mekića, Galića, pa nadalje
Bašić 1 sekunde nije kriv. Najbolje sto nam se desilo.
I ja mislim da nije, žao mi ga je, ali ne vidim na koji način se možemo dići bar malo u ovom trenutku osim da nešto promijenimo… a igrače nažalost ne možemo u ovom trenutku

Bekrić u svakom slučaju mora ići. MORA!!!
Moramo svi na tribine, svi do jednog. Dati krila igracima. Nositi ih. Nema odustajanja.

Medjutim, klub koji nema para, treba imati bazu, naša baza je prazna. Akademija FK Torpedo je sad 10 god ispred nas. Mi se bavimo na jednom terenu svime sto grad dovede, oni nadju 16 najboljih i rade na njima.

vinston.cercil
Kontakt:

čet sep 28, 2023 9:18 pm

Vidimo se u ponedjeljak, bar sad bez silnih nadanja dolazimo na preostale tekme.

fanaticZeljin
Kontakt:

čet sep 28, 2023 9:19 pm

Kakav bolan Amoah i produzenje ??? Mislite da onaj nesposobnjakovic moze njemu produziti ugovor ?? Ne budite smijesni
Srcu draga, boja PLAVA !

Mulalic Edis
Kontakt:

Ima i pozitivnih stvari. Nema tekmih srijedom. Napadat ostale grupe srijedom i ne trositi se, iskakati iza bankina.
Grande Miske 💪

storm_raider
Kontakt:

kvalitet je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
I sta, zamjenit cemo trenera, nakon toga proigrati malo, pa cemo opet istu situaciju doziviti za pola godine, godinu. Nisam pametan nikako, ama bas nikako. Ne zelim da se ovi ciklusi konstantno ponavljaju, nije vise do trenera, ne moze biti problem u svakom treneru **** ga grob vise. I sta sad? I da mjenjamo, ko ce doc za ove pare a da znas da je bolji?
Nazalost, nesto hladnije glave mislim da si u pravu velikim dijelom. Nekvalitet, ali ne samo onaj fudbalski, nego i karakterni. Nije mi jasno da stoper koji je stvarno imao dobru karijeru za nase uslove, ako vidi da ga ne ide, ne trazi izmjenu. Cocu sam uvijek cjienio kao igraca, ali je danas bio kriminalan. Ne ide te, sve ok, desava se i Mesiju - trazi izmjenu, pomozi ekipi. Nije to nikakva sramota.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

salle86
Kontakt:

čet sep 28, 2023 9:20 pm

kvalitet je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Ne može me Bog dragi ubijediti da je GOŠK, Posušje, Sloga, Sloboda kvalitetniji. Samo što su oni igrači 120% a mi 30
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

čet sep 28, 2023 9:21 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
Ima i pozitivnih stvari. Nema tekmih srijedom. Napadat ostale grupe srijedom i ne trositi se, iskakati iza bankina.
Hahahaha
Brate, svaka ti čast Allaha mi
Toliko sjeban ali si me uspio nasmijati ovim
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

volimtezeljo

storm_raider je napisao/la:
čet sep 28, 2023 9:08 pm
volimtezeljo je napisao/la:
čet sep 28, 2023 8:58 pm
storm_raider je napisao/la:
čet sep 28, 2023 8:48 pm
Sve smo ovo vec gledali, ne tako davno.
Ne brukajte se zivota vam vise i vi i vase teorije. Ne sjecam se da si prosle godine (nakon sjajnih igara kao sto SD kaze) pisao ovo. Nego nakon svakog poraza "nije da vas nismo upozoravali".

Sta smo bolan Storme gledali? Istina gledali smo ovo vec jednom nakon smjene Edisa. Da smo goreg trenera podrzavali i davali prostor za neki napredak.

U onom nizu od 5 poraza na kraju ere Senada. Sudije su odigrale znacajnu ulogu. Ko je kriv sad? Amar, Miske?
Kad smo ovo gledali? Sjecam se na prelazima Mulalic-Kostic, Adzem-Krcmarevic. Tjerani treneri koji su ucili u Zelji da bi se doveli neke slovenske, srbijanske skole fudbala.

Da nas prvoligas dobije? Kad smo to vidjeli?
E jesmo gledali u vise navrata skupine polovnjaka, predvodjene skupinama neznalica, odrade pripreme i razgule.

A nije da vas nismo upozoravali..
Jedini koji se bruka ovdje si ti, prvenstveno sa tom podrskom Edisu koji je pokojnom Odi radio iza ledja, Capljicu, a da ne spominjem njegov stav o nepisanju izvjestaja nakon treninga ii utakmica, nedolasku na sastanke i apsolutni neprofesionalizam. Prije svega, ovo sto gledamo nikakve veze sa fudbalom nema i ovakve stvari, na ovaj kalup, jesmo gledali ranije. I kada je Oda otjeran i kada su neki drugi ljudi tjerani.

Nisi tada ovdje pisao, ali ako me tjeras da gledam po obrascima stvari, takvi koji su davali podrsku Edisu su davali podrsku i onome koji nas je doveo u ovu situaciju. A samim tim, svojim neznanjem ili jos gore znanjem i podrzali su kamatarenje kluba.

Tako da: "a nije da vas nismo upozoravali" itekako boli, makar onoga ko ima trunku savjesti. Ne ovakve koji se uklapaju u tvoje pisanje, vec one koji su povjerovali i nose odgovornost za ovakvo stanje, pa makar jedno slovo napisali i rekli, a da je ono dovelo do ovog stanja. Bolje je da ne nastavljam na ovu temu vjeruj mi.
Prvo ne uvlaci pricu o Kamataru.. nema slicnosti.
Nisi mi odgovorio na pitanje, slabim spinom. Pisao sam ja druze i tad i pisem i pisat cu. Sta smo to gledali ovome slicno?

Mit za rad iza ledja Odi i Capljicu (e inace vrstan strucnjak, nije imena igracima znao) ostavite za ove koji vjeruju u to. Jedan dokaz nemate za to, osim suplje.

Oda kolateralna zrtva, sramota za te ljude. Iskorisiti ljubav prema Zelji, da tad oboljeli Oda vadi sto je zasrao Krcmarevic. I uspio je, igrao je bolje od ovih sad za klasu.

Kome da dolazi na sastanke tad? Rekao im je da ne znaju nista o fudbalu i stajao pri tome i bio u pravu tad. Nije im trebao za savjetovanje, nego za preuzimanje odgovornosti. Zeric i Mujagic su mu predstavljeni kao projekti kluba, a pusteni Hiros i jos neki na posudbe.
Trebao je preuzeti odgovornost kao trener prvog tima za dovodjenje prije kraja sezone Husica, Pozdera?

Dosta o proslosti.
Sta je to danas slicno sa onim 2018.
Skupina polovnjaka? Odron rezultati, trener supljator? (Jel ovo horuk, gegenpres?)
Ima i prica o jugu, u koju niko ne vjeruje kao ni 2018te.
Cemu se nadamo? Kakve su to mracne sile sad?

fanaticZeljin
Kontakt:

Otkad ja trubim ovdje za Omladinski pogon , pitati kupe djecu 2014 godiste kud ces dalje , a nasi daj otpadke i onda kuknjava , moj mali trenira pa znam koliko je roditelja koji za Zelju nabijaju djecu odvelo u akademiju , jer je kod nas RASULOOOO
Srcu draga, boja PLAVA !

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet sep 28, 2023 9:22 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
SIMA_SIMAU je napisao/la:
Sta je to Cocalic uradio
Krenuo prema navijacima da se svadja majmun
Od njega to nisam ocekivao nikako.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Ludvig Leple
Kontakt:

čet sep 28, 2023 9:22 pm

Konkretno večeras imali smo i tri zicera, oni jedan pogled prema golu i zabili. Amoah kao krava, dobiješ 100l mlijeka i onda to nogom prospeš. Ne znam koji put nas košta izgubljenim loptama na našoj polovini, majke mi mislim 3 gol i to odlučujući primamo. Ali nije ni bitno u konačnici...

Bilo bi lijepo da ostanemo civilizovani i kad gubimo, nije lijepo ovoliko ružnih riječi uputiti nekome, pa makar to bio i grande Cocalić.

Spustite loptu na zemlju i pogledajte oko sebe, ogromna je lova u igri za imovinu, sve se radi da se Klub ošteti i da na kraju kažemo evo prodajemo pomoćni teren, a da bi neko izgradio tržni centar ili stambene zgrade.

Budite pametni i malo razmišljajte.

Qooler
Kontakt:

čet sep 28, 2023 9:23 pm

Šuština je vrlo jednostavna, Gabela ima 2k stanovnika.

Da li su Beća i Gasal najbolje sto smo mi iz 2k polaznika omladinske skole izbacili?

Minuta šutnje.

south side
Kontakt:

čet sep 28, 2023 9:24 pm

Jednostavno Basic nema autoritet da ovo sve smiri i poslozi.Ocigledni je da izmedzu igraca nesto ne nije u redu atmosfera totalno narusena.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

volimtezeljo

čet sep 28, 2023 9:24 pm

Qooler je napisao/la:
čet sep 28, 2023 9:11 pm
volimtezeljo je napisao/la:
čet sep 28, 2023 9:09 pm
Qooler je napisao/la:
čet sep 28, 2023 8:50 pm
Sve je ovo odraz nerada u našoj omladinsoj školi. To je više vrtić nego FK. Bitan je kvantitet, ne kvalitet. Čekamo press predsjednika da nam kaže koliko polaznika imamo, a ne koliko smo igrača napravili.
Nasa skola kakva god da je. To je najbolja skola u drzavi. Od nje zivi trenutno i klubovi u BiH.
Ovdje se ismijavaju nasa djeca jer ih navodno neko trazi. Jok trazit ce neko Turanjanina i Rustemovica, a nece Becu i Drinu.

U zadnjih 5-6 godina, mi smo mogli imati sad ekipu koja bi bila od 90% nase djece. Ali ali kako odrzavati kontakte sa raznim menadzerima, kako trositi ako gledas u svoju skolu.
Igraci i treneri su najbolji u Zelji. Zeljo je najveci klub u BiH, ovdje se dijete nauci od prvog treninga do prvog tima da mora pobjedjivati.

Dujmovic-Durakovic Drina Bajric Memija- Sadikovic Mekic Hiros- Hrvanovic Jaganjac Kulasin
Klupa: Kjosevski, Muftic, Brajlovic, Cocalic, Stilic, Ovcina, Osmankovic, Beca, Sosic, Gasal, Kocevic, Colic, Mujagic, Sehic Eldar, Sehic Benjamin.

Samo vi ponizavajte NASE, a trazimo rijesenja u ŠK Metalegea, Celika, Veleza..
To je nekad bilo, sad je to poligon za pretilu i svaku drugu djecu. OP je sad umjesto igre oko kuće, samo broj polaznika, jesu invalidi, pretili...nema veze. Daj ih.
Druze, ovo su igraci koji su izasli u zadnjih pet godina izuzev Cole, Stile.
I tad se isto pricalo, nismo Ajax ha hu..
Mi smo Ajax za BiH. Ali ovdje to niko ne cijeni..

Daj nam polovnjaka i treenera demagoga.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 26 gostiju.

Prijava