čet avg 31, 2023 3:18 pm
Slatka pobjeda i 100 posto zasluzena! Prvo i nije toliko bilo lose, ali nedostajalo je vise koncentracije u zavrsnici. Raduje me sto nam protivnik ne daje go(love) na neke izradjene akcije, nego na nase greske, vecinom u sredini, pa nas iz tranzicije kazne. Doduse, samo dva puta do sada, sto je jako dobro. Te greske su popravljive i to u jako kratkom periodu. Trebali smo im vise dati, jer u drugom je postojala samo jedna ekipa. Popraviti zavrsnicu, pod obavezno i one situacije tri na dva, gdje imamo visak i gdje je precizan pas najvazniji. Coca, Gala, Krpa, Dzeno, Mufta, svaka cast! Nije ni Hamo los bio, ali moze on to i bolje. Biber isto solidan. Pretrcao je kao evrropski igrac. Idemo dalje. Po tri bobe u Vrapcice. Nadam se da giga moravac nece praviti sou skandal, ne bi me cudilo. Hladna glava ce biti najvaznija, jer u boljoj smo formi i na njima je mnogo veci pritisak. Nastaviti vrijedno raditi, uz punu podrsku igracima i strucnom stabu, jer izvlace iz svakog igraca maksimun, a realno nema nekog kvaliteta, a sirine pogotovo. Toliko dugo se ceka na Drlju, nadam se da ce ga negdje procepiti. Ima on ono nesto, ali i neku blokadu. Drago mi je da ne prosipamo kuci bobe, sjetite se samo prosle sezone, da smo ovako igrali, odavno bi rijesili pitanje prolaska u evropu. Bit ce jako zanimljivo prvenstvo. Naprijed Zeljo!