Momcima se nema šta zamjeriti, odigrali su muški, dali su više od maksimuma, maksimum maksimuma. Iako nam je pobjeda u zadnjim minutama iskliznula kroz prste, kada se sve uzme u obzir, svi pehovi koje smo imali, ovo je super rezultat. Dugo nam ovako prgava ekipa nije došla na Grbavicu, baš cigani. Onog čupavog treba izudarat ko konja, golim rukama bih ga udavio. Sudija isto baš, baš loš, Estonski ekvivalent Gigoviću.
Krpić i Haračić su izginuli, kapa dole obojici. Mekić isto, još jedna sjajna utakmica. Acu također treba pohvaliti, kapitenski odigrao opet. Galić pretrčao ko maratonac, izorao teren. Amoah se povrijedio već u prvoj minuti, čitavo poluvrijeme odigrao, oko 55 minuta sa nadoknadom, i još gol zabio.
Bašića je više suvišno komentarisati, doktor fudbala. Šta on izvlači iz ove ekipe i kako to radi je ravno čudu, nevjerovatan trener i karakter. Puno mi je srce i presretan sam kad vidim koliko sam upravu bio što sam svim srcem priželjkivao njega umjesto one ublehe Dudića.
Kakvo je bogatstvo imati igrača poput Krpića, lidera na terenu u punom smislu te riječi. Savjetuje mlade, a i ostale, usmjerava ih, motiviše, i onda pokaže svojim primjerom kako se bori za Klub, trči, ganja, uklizava, udara. Ne znam fakat odakle mu više snaga, prespreman je. Kad se prodere i kaže ono svoje "HAJDEEE!", tražim oko sebe igrača da ga zaganjam, ukližem.

Što se Mulalića tiče, ne znam, al mislim da dosta nervoze unosi u ekipu. Previše galami, dere se i kad treba i kad ne treba, u jednom trenutku napade Galu, konto sam pobit će se. Što je najgore, dere se na Galića, a mislim da ništa nije kriv bio, da je više Drina tu nešto skrivio.

Kakav god ishod bio u revanšu, ekipi i šefu treba pružiti maksimalnu podršku. Treba imati na umu da je ovo tek početak nekog novog Želje, tek se temelji postavljaju. Ako smo ovako odigrali ove godine, a tek smo u stvaranju nekog sistema, igre, pa sljedeće godine ćemo grupe igrati. Uz još jedno do dva dobra pojačanja, nema brige u prvenstvu. Onda odraditi dobre zimske pripreme i možda još neko pojačanje dovesti, pa da na ljeto bude ludilo. Bit ćemo još privlačniji igračima, bit ćemo stabilniji aBd, uigraniji, uz nadam se izborenu Evropu, još koje fino pojačanje, fajtamo se za grupe.