Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ubaceni element
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 23, 2023 7:15 pm

exbabilon je napisao/la:
pet jun 23, 2023 6:48 pm
ubaceni element je napisao/la:
pet jun 23, 2023 5:02 pm
Bekovi su problem citave lige, osim Corluke nemas kvalitetnog beka. Ovi ostali su svi u pet deka, s tim da su nasi i ispod tog nivoa.
Zavisi koliko visoko podignes kriterije. To sto nema vrhunskih, ne znaci da mi trebamo imati jednog od najgorih.

@SIMA_SIMAU
Daj Boze.
Ne znaci ni da ako dovedes nekog od tih prosjecnih da se kod nas nece pretvoriti u jednog od najgorih. Vec vidjeno.

salle86
Kontakt:

pet jun 23, 2023 7:44 pm

Diverzant je napisao/la:
pet jun 23, 2023 12:53 am
Mulalic Edis je napisao/la:
pet jun 23, 2023 12:11 am

Pa covjek ti je objasnio fino. Sta ti nije jasno? Nadji nekog sto zna namaci pare ili uloziti svoje pare i ljudi ce se skloniti. Dodji ti, javi se.
Veliki posao je odradjen u posljednjem periodu.
Santos je ispricana prica. Hodzicu se ponudilo 4, pa 8 hiljada i na kraju je otisao za 10 milja eura u Tursku.
Nije trebao Bekric talasati, ali s obzirom da je Zeljo u evropi i da je to naucna fantastika s ulaganjima onda dodji da mu spomenik sazidas sa par forumskih strucnjaka i njemu i upravi kluba.
Ovo ako je istina nabijem ga na *****
A što realno eto ?
250k za sezonu u turskoj, ako ne uspije uvijek može nazad u Bosnu za platu 2-3...-6 milja nebitno
Realno da nikad neće napraviti transfer u neku jaču ligu pa da mu znači eto da ovde odigra još i da baš eksplodira pa da ode na platu milion po sezoni. Ovih 250 k KM je vrh ili sasvim blizu vrha u njihovoj karijeri koliko mogu uzeti.
Tako da je sasvim ok to, dečko je ovde igrao na realno manje pare nego što je mogao uzeti bilo gdje drugo, ok hvala mu za to, on nama valjao mi njemu i nek je sa srećom da uspije, ako ne ko zna možda se opet ukrste putevi.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ubaceni element
Kontakt:

pet jun 23, 2023 7:46 pm

Zato sto svi znamo pricu o gloginjama i tudjem penisu. Ja jedino zamjeram ako je lagao i zavlacio (a izgleda da jeste), ali otici za vise nego duplo para, bas da vidim ko od nas to ne bi uradio.

salle86
Kontakt:

pet jun 23, 2023 7:57 pm

exbabilon je napisao/la:
pet jun 23, 2023 3:50 pm
FACT: Čitavu sezonu muku mucimo s pozicijom lijevog beka, mijenjamo, vrtimo i u utakmici sezone nam je jedini lijevi bek odigrao takvo poluvrijeme da je na poluvremenu zamijenjen i tu poziciju je pokrio Dženis Beganovic. Generalno, najtanja pozicija u ekipi.
I sad pripreme uveliko traju, 20 dana do evropske utakmice, a mi smo na istom kad je u pitanju pozicija lijevog beka. Valjda ocekujemo da Jašarević proigra, šta li..
Nama je lijevi bek problem već 5-6 sezona ako ne i više, tako da smo mi na to navikli.
Sjebali bi se realno da neko bljesne, ne bi se mogli nikako navići odjednom na to 🤣
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

pet jun 23, 2023 8:00 pm

Zato sto svi znamo pricu o gloginjama i tudjem penisu. Ja jedino zamjeram ako je lagao i zavlacio (a izgleda da jeste), ali otici za vise nego duplo para, bas da vidim ko od nas to ne bi uradio.
Lakše je igraču naći novi angažman, i za sebe bolji ako taj klub ne mora platiti bilo kakvu lovu za njega. Mi bi realni tražili 300-400 pa u više hiljada, eura. To može platiti samo ozbiljan klub koji ima lovu i za igrača koji je teški potencijal. Iz naše lige 1% igrača napravi ozbiljnu karijeru, tako da se opet moramo vratiti na početak posta, lakše naći klub sa slobodnim papirima jbg.
Ja kontam da je on obećao novi ugovor ako ne ispadne nešto puno jače, i ispalo jbg. To je to. Vjerujem da je bilo 8k kod nas, 10k bilo gdje drugo, da bi ostao. Ali prevelika je razlika
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ubaceni element
Kontakt:

pet jun 23, 2023 8:13 pm

Ma da se moralo platiti obestecenje ne bi ni otisao nigdje, evo Santos ni slobodan ne moze u ozbiljan klub. Znaju oni sami da nisu bas tolike klase kao sto navijaci misle da neko za njih placa obestecenja, zato i bjeze za prvom prilikom da zarade, pa koliko god.

BHDragons
Kontakt:

pet jun 23, 2023 8:15 pm

Jašarević je proigrao dobro nakon rođenja djeteta, sigurno da je bio pod stresom i oni su ljudi ko i svi mi. Treba mu dati priliku svakako.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

ISB87
Kontakt:

pet jun 23, 2023 8:19 pm

i ja mislim da ce biti bolji, navikli su se malo na pun stadion i pritisak koji ide uz to, pripreme ce odraditi zajedno (nadam se uspjesne).
vjerujem da ce nakon evrope biti jos koje pojacanje jer ipak je nasa liga zadnja opcija svim igracima.
nadam se da cemo biti fizicki spremni za konf i da cemo se posteno potuc'
MIRZA RASCIC

fcz
Kontakt:

pet jun 23, 2023 8:28 pm

BHDragons je napisao/la:
Jašarević je proigrao dobro nakon rođenja djeteta, sigurno da je bio pod stresom i oni su ljudi ko i svi mi. Treba mu dati priliku svakako.
To se iz aviona vidjelo. Covjek je ocito bio zabrinut a otkad je dobio bebicu bas je proigrao. I ja se od njega nadam dobrim igrama u sljedecoj sezoni.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jun 23, 2023 9:02 pm

BHDragons je napisao/la:
Covjek je imao licni problema, sada je hvala bogu sve ok i ne sumnjam da ce se on dozvati.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Diverzant
Kontakt:

pet jun 23, 2023 10:03 pm

salle86 je napisao/la:
pet jun 23, 2023 7:44 pm
Diverzant je napisao/la:
pet jun 23, 2023 12:53 am
Mulalic Edis je napisao/la:
pet jun 23, 2023 12:11 am

Pa covjek ti je objasnio fino. Sta ti nije jasno? Nadji nekog sto zna namaci pare ili uloziti svoje pare i ljudi ce se skloniti. Dodji ti, javi se.
Veliki posao je odradjen u posljednjem periodu.
Santos je ispricana prica. Hodzicu se ponudilo 4, pa 8 hiljada i na kraju je otisao za 10 milja eura u Tursku.
Nije trebao Bekric talasati, ali s obzirom da je Zeljo u evropi i da je to naucna fantastika s ulaganjima onda dodji da mu spomenik sazidas sa par forumskih strucnjaka i njemu i upravi kluba.
Ovo ako je istina nabijem ga na *****
A što realno eto ?
250k za sezonu u turskoj, ako ne uspije uvijek može nazad u Bosnu za platu 2-3...-6 milja nebitno
Realno da nikad neće napraviti transfer u neku jaču ligu pa da mu znači eto da ovde odigra još i da baš eksplodira pa da ode na platu milion po sezoni. Ovih 250 k KM je vrh ili sasvim blizu vrha u njihovoj karijeri koliko mogu uzeti.
Tako da je sasvim ok to, dečko je ovde igrao na realno manje pare nego što je mogao uzeti bilo gdje drugo, ok hvala mu za to, on nama valjao mi njemu i nek je sa srećom da uspije, ako ne ko zna možda se opet ukrste putevi.
Brate pogledaj sta sam napisao odma ispod ovog posta...
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

salle86
Kontakt:

sub jun 24, 2023 12:21 am

👍
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

volimtezeljo

sub jun 24, 2023 1:00 am

Ljudi nemaju osjecaj da ovo nije igrica, nego realan zivot. Jedini od svih je Lendric pokazao "zahvalnost" prema Zeljeznicaru.
Hodzicu ne zamjeram, sad da mi neko ponudi duplo vecu platu, a tek petoduplu sumnjam da bi me trenutna firma zadrzala. On se morao prvi mjesec ugovora produziti, vidjelo se da je masina..
Ovako igra za vece pare, u sto puta boljoj ligi, igrati protiv Dzeke ili Bilbije velika je razlika.

Dzezvar
Kontakt:

sub jun 24, 2023 10:26 am

slika
Poceli su radovi na grijacima.Za par dana ce biti gotovo.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

MiroslavKruzik

sub jun 24, 2023 10:27 am

Dzezvar je napisao/la:slika
Poceli su radovi na grijacima.Za par dana ce biti gotovo.
Bgm ovo je za slatke, napokon! Hvala na info @Dzezvar

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

DR.HOUSE
Kontakt:

sub jun 24, 2023 10:32 am

Lijepa vijest hvala @Dzezvar
Danas prva pripremna u 17:00
Po najavi bice i prenos na YouTubeu od naseg kluba
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Dzezvar
Kontakt:

sub jun 24, 2023 10:40 am

slika
Evo jos jedna sa lica mjesta😀
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

DR.HOUSE
Kontakt:

sub jun 24, 2023 10:44 am

👍👍
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

cikazubo
Kontakt:

sub jun 24, 2023 10:52 am

Odlicna vijest za grijace 👍

Sto se tice Hodzica, dobro je sto nam nije prihvatio tih 8 milja ako je istina jer je drugi dio sezone bio neprepoznatljiv, cesto i losiji od ostalih veznjaka, vjerovatno je doslo do zasicenja.

Zdule
Kontakt:

sub jun 24, 2023 10:56 am

Super vijest, hvala na informacija Dzezvar

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 50 gostiju.

Prijava