Sky1 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2023 1:18 pm
ISB87 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2023 1:07 pm
nadam se samo dobroj fizickoj spremi, da budemo zujalice. a rezultat ce doci. nek se konacno pocelo davranisat finansijski.
Ako ostane Behlulović u SŠ fiička sprema će biti top sa Hidićem samim teško, očekivati je dosta povreda.
Ako misliš na povrede u Veležu dok je Hidić bio kod njih, mislim da nije baš tako, ne bih rekao da je njegova krivica. Više je zbog Jusufbegovića i njegovog konstantnog forsiranja istih igrača, spržio ih. isti tip trenera ko Mulalić, s tim što je Mulalić bolji u periodizaciji igrača, u ovom zadnjem mandatu nismo imali povreda skoro nikako. A dosta povreda kod njih su bile rezultat grubih startova protivničkih igrača, povreda Pavića, Haliloviću napukla cjevanica, Blagojević isto ruku slomio u toku utakmice, pa i poslije neka povreda, ne sjećam se tačno da li na treningu ili na utakmici, Muminović cijelu sezonu skoro bio povrijeđen, još od priprema, Bajrić sam sebe povrijedio, uletio klizeći, itd... Imali su dosta ovih polovnjaka koje su na zimu doveli, koji dugo nisu igrali tipa Čuković, Karamarko, Domić, Wallace.. Uostalom, Hidić je i prije bio kod nas, neće mu trebati dugo da se uklopi, dosta igrača već zna. Vidjet ćemo sve, baš me zanima da li će Behlulović ostati u SŠ.