Za svaku temu oko FKZ, ali bas svaku, standardni pojedinci uvijek krenu o Misketu. Do kad planirate sve pozitivno pljuvati i govoriti Miske bi bolje?
edit: bez ružnih riječi
Ubuduće nemoj ljude etiketirati LAŽOVIMA, fakat nije u redu.
Magoda je velika lopina koja uvijek primarno gleda svoj i interes svojih bližnjih. Nedavno je bila inicijativa da Vogošća bude domaćin kupa u rukometu prošlog vikenda, on je tu dosta lobirao i kad sam vidio da su dobili domaćinstvo bio sam uvjeren da će Vogošća uzeti kup, jer znam da taj ništa ne prepušta slučaju.exbabilon je napisao/la: ↑čet jun 01, 2023 6:02 pmU ovom trenutku besparice prica oko Juga djeluje bas nerealno. Kako god, dobro je da je zapoceta, samo tek kad bude konkretno, sta kako, ko koliko finansira, sta mi trebamo, koliki je nas dio, tad ce imati smisla. Ovako je na predugom stapu. Sumnjam da je politicka foluska, Magoda je tek sjeo u fotelju, nije izborna godina, sve mi izgleda cisto, pa sad..
Pa bolan ti si prvi mene vrijedjao ovdje pa si ban dobio nedavno. Bezveze pametujes drugima.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑čet jun 01, 2023 6:12 pmUbuduće nemoj ljude etiketirati LAŽOVIMA, fakat nije u redu.
A radiš to i danas, nazivaš ljude BIJEDNICIMA koji smatraju idejni projekat Juzne tribine iz 2018 godine boljim od ovog danasnjeg koji se predlaže. Nemoj, ne treba ti to.
Opet pokupavaš izmanipulisati i dobiti reakciju, neće ti ovaj put uspjeti. Imaš mahanjeZ_1921 je napisao/la: ↑čet jun 01, 2023 6:22 pmPa bolan ti si prvi mene vrijedjao ovdje pa si ban dobio nedavno. Bezveze pametujes drugima.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑čet jun 01, 2023 6:12 pmUbuduće nemoj ljude etiketirati LAŽOVIMA, fakat nije u redu.
A radiš to i danas, nazivaš ljude BIJEDNICIMA koji smatraju idejni projekat Juzne tribine iz 2018 godine boljim od ovog danasnjeg koji se predlaže. Nemoj, ne treba ti to.
Blablabaj ti dokle hoćeš, imaš sve dozvole za to, osim da ne prijetiš, na laži ne uzvraćaš uvredama itd.rodrigo87 je napisao/la: ↑čet jun 01, 2023 6:26 pmBla bla bla, barem ne mijenjam nickove, ne botujem za neku politicku stranku, ne pljujem svoju navijacku grupu. O Santosu ti je fino Bekric ispricao sve, a ti mjauci do prekosutra. A sad trk izdrkaj ga na Misketa, pa se vrati ovdje.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑čet jun 01, 2023 6:12 pmUbuduće nemoj ljude etiketirati LAŽOVIMA, fakat nije u redu.
Ne pokusavam ja nista, ti i takvi kao sto si ti me ne interesujete. Nego eto onako govorim da ti je bezveze da druge napadas za ono sto sam radis.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑čet jun 01, 2023 6:27 pmOpet pokupavaš izmanipulisati i dobiti reakciju, neće ti ovaj put uspjeti. Imaš mahanjeZ_1921 je napisao/la: ↑čet jun 01, 2023 6:22 pmPa bolan ti si prvi mene vrijedjao ovdje pa si ban dobio nedavno. Bezveze pametujes drugima.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑čet jun 01, 2023 6:12 pm
Ubuduće nemoj ljude etiketirati LAŽOVIMA, fakat nije u redu.
A radiš to i danas, nazivaš ljude BIJEDNICIMA koji smatraju idejni projekat Juzne tribine iz 2018 godine boljim od ovog danasnjeg koji se predlaže. Nemoj, ne treba ti to.i pozdravi Milana Tegeltiju
![]()
Možeš ti ovo mnogo bolje od 'NAVIJAČI MISIMOVIĆA'rodrigo87 je napisao/la:Koliko spominjes Misimovica, pomislio bi covjek da je Perez bio na celu kluba. Ne vadite ga iz usta ko da nam je donio 100 trofeja i kompletan stadion. NAVIJACI MISIMOVICA
Klub ide naprijed i ici ce bez obzira ko je u klubu dok je ovakve atmosfere. Ide jug.
Idalje nastavljaš da obmanjuješ hahaha daj čovječe popusti, fakat, dosta je.rodrigo87 je napisao/la:Pa ko spominje te ljude, ja sigurno ne. Vi ocigledno ne zelite da se pomirite da Zeljo moze naprijed bez Senada, ali tako je kako je. Svakako, od velike bi pomoci bio da se vrati u klub, ali necemo sad o njegovim nemogucim modelima.
U sustini nije napisao nista pogresno, a nije ni slagao. Santos bi produzio ugovor kao i prije oni koji nisu produzili tipa Graovca, Stevanovica (bio Miske tu, pa odose jbg), Tomic, Ikic, Pavic.