A realno od jašara bi i joldić bio iz penzije da se vrati. Šeha je hamam preasugao, njemu fali utakmica koje je morao imati ranije a nije i onda sad kad je najpotrebnije počeo se gubiti. Tako da je koliko god smiješno bilo dženis najbolji izbor. Neće puno donijeti koristi ali neće ni pogriješiti hhh
Meni nije jasno kako se gleda međusobni skor ako se igra 3 utakmice a pogotovo gol u gostima i ovom slučaju Široki 2 puta bio gost na Grbavici logično da ima više šansi da da go u gostima.
Imali bi i mi vise sansi da smo mi njima isli 2 puta u goste. Bergerova tako potrefila prema nasim plasmanima na tabeli u februaru.
Nemoj zajebavat, prvo poluvrijeme je bilo u top tri najgora poluvremena zadnjih pet godina. Cijeli koncept s oproštajem Bekrija je bio pogrešan. Kad si ga već stavio od početka, onda ga pusti poluvrijeme, ovako nakon 10 minuta praviš izmjenu, morao si zbog ovoliko veterana klupirati Santosa zbog U21...baš baš pogrešno. Mogla se Bekriću organizovati oproštajna utakmica nakon sezone, ovako je ispalo bezbolno, ali Boga mi uz Topuzovića, drukčije ne bi pročepili.AsharaK je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 7:33 pmA ko garantuje da ovi igraci koji su usli da bi bili dobri u prvom poluvremenu? Mozda je jednostavno takav i bio plan. Dugo bolju tekmu nismo odigrali ovde ljudi bacaju drvlje i kamenje jer eto kao mogli smo imati 30 suteva umjesto 25. Hodzic je ocigledno dobro sakrio, niko sa stadiona nije vidio ruku.![]()
Ja čisto sumnjam da su oni i otvorili pravilnik da pročitaju već ko i mi navijači već skontali da Široki nema šanse da dobije 3-0 u trebinju
I baš najgore poluvrijeme u zadnjih 5 godina? Majke ti jesi ti gledao kup utakmicu u Mostaru. U Širokom ili u Trebinju.blueboy je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 8:25 pmNemoj zajebavat, prvo poluvrijeme je bilo u top tri najgora poluvremena zadnjih pet godina. Cijeli koncept s oproštajem Bekrija je bio pogrešan. Kad si ga već stavio od početka, onda ga pusti poluvrijeme, ovako nakon 10 minuta praviš izmjenu, morao si zbog ovoliko veterana klupirati Santosa zbog U21...baš baš pogrešno. Mogla se Bekriću organizovati oproštajna utakmica nakon sezone, ovako je ispalo bezbolno, ali Boga mi uz Topuzovića, drukčije ne bi pročepili.AsharaK je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 7:33 pmA ko garantuje da ovi igraci koji su usli da bi bili dobri u prvom poluvremenu? Mozda je jednostavno takav i bio plan. Dugo bolju tekmu nismo odigrali ovde ljudi bacaju drvlje i kamenje jer eto kao mogli smo imati 30 suteva umjesto 25. Hodzic je ocigledno dobro sakrio, niko sa stadiona nije vidio ruku.![]()
De ba nemoj čitati samo površno. Nisam rekao najgore nego u top tri najgora. Još jedno koje mi je u sjećanju je također iz ove sezone, derbi u TC u Zenici, s tim da nisam siguran je li tu bilo gore prvo ili drugo poluvrijeme.Zvaka72 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 8:37 pmI baš najgore poluvrijeme u zadnjih 5 godina? Majke ti jesi ti gledao kup utakmicu u Mostaru. U Širokom ili u Trebinju.blueboy je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 8:25 pmNemoj zajebavat, prvo poluvrijeme je bilo u top tri najgora poluvremena zadnjih pet godina. Cijeli koncept s oproštajem Bekrija je bio pogrešan. Kad si ga već stavio od početka, onda ga pusti poluvrijeme, ovako nakon 10 minuta praviš izmjenu, morao si zbog ovoliko veterana klupirati Santosa zbog U21...baš baš pogrešno. Mogla se Bekriću organizovati oproštajna utakmica nakon sezone, ovako je ispalo bezbolno, ali Boga mi uz Topuzovića, drukčije ne bi pročepili.AsharaK je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 7:33 pmA ko garantuje da ovi igraci koji su usli da bi bili dobri u prvom poluvremenu? Mozda je jednostavno takav i bio plan. Dugo bolju tekmu nismo odigrali ovde ljudi bacaju drvlje i kamenje jer eto kao mogli smo imati 30 suteva umjesto 25. Hodzic je ocigledno dobro sakrio, niko sa stadiona nije vidio ruku.![]()
Poluvrijeme odrađeno da se ne srlja i po mom mišljenju bilo je prilično OK.
Drugo je što ljudi misle da smo trebali voditi bar 3 gola razlike. Utakmica se igra 95 minuta.
Na kraju utakmice statistika kaže 11 udaraca u go a što se kod nas golmani pretvore u Nojera iz najboljih dana a protiv drugih sami sebi daju golove je baš peh.![]()
Nemoj ni ti površno komentarisati jer si napisao najgore 3 u 5 ( pet) godina.blueboy je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 8:44 pmDe ba nemoj čitati samo površno. Nisam rekao najgore nego u top tri najgora. Još jedno koje mi je u sjećanju je također iz ove sezone, derbi u TC u Zenici, s tim da nisam siguran je li tu bilo gore prvo ili drugo poluvrijeme.Zvaka72 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 8:37 pmI baš najgore poluvrijeme u zadnjih 5 godina? Majke ti jesi ti gledao kup utakmicu u Mostaru. U Širokom ili u Trebinju.blueboy je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 8:25 pm
Nemoj zajebavat, prvo poluvrijeme je bilo u top tri najgora poluvremena zadnjih pet godina. Cijeli koncept s oproštajem Bekrija je bio pogrešan. Kad si ga već stavio od početka, onda ga pusti poluvrijeme, ovako nakon 10 minuta praviš izmjenu, morao si zbog ovoliko veterana klupirati Santosa zbog U21...baš baš pogrešno. Mogla se Bekriću organizovati oproštajna utakmica nakon sezone, ovako je ispalo bezbolno, ali Boga mi uz Topuzovića, drukčije ne bi pročepili.
Poluvrijeme odrađeno da se ne srlja i po mom mišljenju bilo je prilično OK.
Drugo je što ljudi misle da smo trebali voditi bar 3 gola razlike. Utakmica se igra 95 minuta.
Na kraju utakmice statistika kaže 11 udaraca u go a što se kod nas golmani pretvore u Nojera iz najboljih dana a protiv drugih sami sebi daju golove je baš peh.![]()