Zoki vrati se....
Jedan od najvecih poslijeratnih igraca koji je nosio nas dres i ostavio veliki trag. Trofeji, transfer...sigurno da i ovo mora privuci navijace. Pun stadion mora biti.
STO?
Riješen je taj problem
Tesko ce takva velicina zaigrati u nasoj ligi nazalost.Dzezvar je napisao/la: ↑čet maj 18, 2023 1:08 pmEdin Dzeko je nas najbolji igrac,smijem kazati,u istoriji kluba.
I iz sveg srca mu zelim da sa interom osvoji ligu prvaka i digne tu jedinu kantu loja mu fali u europi.A onda da to isto uradi i sa nasim Zeljom.
Edin Dzeko pa jedno 25 stepenica i onda ovi ostali iz poslijeratnog perioda.
mozda pidro kad stasaAsharaK je napisao/la: ↑čet maj 18, 2023 1:11 pmTesko ce takva velicina zaigrati u nasoj ligi nazalost.Dzezvar je napisao/la: ↑čet maj 18, 2023 1:08 pmEdin Dzeko je nas najbolji igrac,smijem kazati,u istoriji kluba.
I iz sveg srca mu zelim da sa interom osvoji ligu prvaka i digne tu jedinu kantu loja mu fali u europi.A onda da to isto uradi i sa nasim Zeljom.
ne oprastam se ja....
vrati se
Dželo Muharemović je najbolji Željin igrač kojeg ja pamtim od 95-e do sad.Dzezvar je napisao/la: ↑čet maj 18, 2023 1:08 pmEdin Dzeko je nas najbolji igrac,smijem kazati,u istoriji kluba.
Ja se ne bih složio s tim, za mene Samir nije nikakva legenda kluba. Ispraćaj da, ali svrstavati ga u legende kluba, a znamo šta je bilo u prošlosti, na to nikada neću pristati.Sheldon je napisao/la:Samira treba ispratiti kako dolikuje jer je jedina poslijeratna legenda kluba. Znam da u mnogim zivi sjeta na neka druga vremena i druge legende, ali za poslijeratnu Bosnu i Zelju, Samir je stvarno zasluzio taj status.
Topuzović osakati Posušje, mi ih nakantamo ko u stara dobra vremena, uz minimalno jedan crveni oko 40te minute, široki X.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet maj 18, 2023 2:31 pmMeč na Grbavici sudit će Elvedin Topuzović iz Tuzla s pomoćnicima Tarikom Mulasmajićem (Tešanj) i Aleksandrom Smiljanićem (Laktaši). Miloš Gigović će biti četvrti sudija na meču koji se igra u Sarajevu.
Sega ovo da je glavni sudija iz Tuzle a mi naredno kolo gostujemo Slobodi.