Sloboda će s pobjedom danas biti u igri za opstanak i protiv nas bez obzira ako izgubi od Borca slijedeću. Zato bi idealan bio remi, oni bi s porazom u Banja Luci otpali definitivno, a Široki i dalje ostaje iza nas.
Buraz da su oni prije 10 kola ispali protiv nas bi zapeli maksimalno. Pogotovo jer znaju da nam treba za Europu.
Da milion sad iz Veleža ponude Zrinjskom, ovi bi odbili, evo ja ruku dajem, baš zato što znam kakvi su odnosi. Da je suprotno ne bih bio siguran, ponajviše zbog lopine Kevelja, ali ovako nema šanse da im pusti ZrinjskiDzezvar je napisao/la: ↑pon maj 15, 2023 1:45 pmNe bih ja bas bio siguran u ovo drugo...Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon maj 15, 2023 12:44 pmPrije ce nama Sarajevo pustiti nego Zrinjski Velezu.
Odnosi su se dosta relaksirali zadnjih par godina...nije bas to tako kako se prikazuje.
Ma klinac ce on pricom "Zeljo nas 2012. izbacio iz lige" nafurat Komazeca, Vranjesa, Kemu i sve koji nisu iz njihove skole. X je ovde bombona.Diverzant je napisao/la: ↑pon maj 15, 2023 6:31 pmBuraz da su oni prije 10 kola ispali protiv nas bi zapeli maksimalno. Pogotovo jer znaju da nam treba za Europu.
Vazda se nafuraju protiv nas ko da smo reprezentacija majevičkog korpusa