Ma Spaho legenda, samo treba udarati po smradovima. Prozivati ih na svakom koraku, ne dati im mira. Konstantno vršiti pritisak, i mediji, i općenito javnost. Dovesti strane medije, da vide ovaj cirkus, i da vidi svijet šta trpimo ovdje.milanribar je napisao/la: ↑sri apr 26, 2023 9:51 amhttps://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... ale-855526
Nek neko ima muda da kaže. Sve više medija je postalo plaćeničko i samo objavljuju po narudžbi ili prenose vijesti. Od klixa do govnogovno.ba (pod šapom saveza).
Mislim da samo pritiskom sa svih strana na ovu bandu možemo nešto uradit, ne klub da radi direktno, nego preko medija koji smiju i hoće.
Radio sam sa Spahom. Rijetko dobar i posten covjek! Realan i nepotkupljiv! Pitar jeste, ali normalan.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sri apr 26, 2023 5:18 pmMa Spaho legenda, samo treba udarati po smradovima. Prozivati ih na svakom koraku, ne dati im da mira. Konstantno vršiti pritisak, i mediji, i općenito javnost. Dovesti strane medije, da vide ovaj cirkus, i da vidi svijet šta trpimo ovdje.milanribar je napisao/la: ↑sri apr 26, 2023 9:51 amhttps://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... ale-855526
Nek neko ima muda da kaže. Sve više medija je postalo plaćeničko i samo objavljuju po narudžbi ili prenose vijesti. Od klixa do govnogovno.ba (pod šapom saveza).
Mislim da samo pritiskom sa svih strana na ovu bandu možemo nešto uradit, ne klub da radi direktno, nego preko medija koji smiju i hoće.
Pa sto nisi brate rekao da igramo na kladionici, nemoj ba zajebavati.
Velez ce osvojiti kup, svakako su bolji bili proslu utkamicu jos kad se nalože za trofejbianco blu je napisao/la: ↑sri apr 26, 2023 5:24 pmpitari i definitivno u europi. Nama ostaje borba za 4.mjesto i navijat da zrinjski uzme kup.
Otkud znam, prica se. Da sam vjerovao sad bi uzeo cifru. Sutra moramo uzetSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri apr 26, 2023 5:24 pmPa sto nisi brate rekao da igramo na kladionici, nemoj ba zajebavati.
Pa i zrinjski je onu utakmicu uzeo na greske.. Ljudi su jednostavno igracki najkvalitetnija ekipa, kakvo namjestanje kakve price..
Najtezi raspored ali i ubjedljivo najbolji igracki kadar, ociscen od kartona, u opasnom usponu forme a od proslog kola i veliku prednost domaceg terena. Zao mi je sto to moram reci ali trece mjesto je apsolutno zacementirano.