Nemaš pojma iako nije tema. Žena je bila direktor tržišta za P&G (klikni i vidi čime se bavi ta kompanija, jer očito ne znaš) Bila je CEO firme(uspješne) sa preko hiljadu uposlenika...a baš si me nasikiro što tebi nešto što ja kažem"ne štima".Sky1 je napisao/la: ↑pet mar 31, 2023 10:47 amMeni se čini da ti baš organski ne podnosiš gospodina Misimovića i čim se on spomene ti se javljaš sa svojim "stavovima" OK je imate svoje mišljenje ali meni nešto ne štima u tvojim "stavovima" Menadžeri itekako nam trebaju, ti uzeo Ajlu za primjer, pa žena vodila trafike i po tebi je ona ozbiljan menadžer, svašta. Ne bojte se Miske se neće vratiti, rekao je i kako bi se vratio ali trenutno to je nemoguća opcija, tako da mirno spavajte, vi koji ga ne volite.Veteran1965 je napisao/la: ↑pet mar 31, 2023 10:42 amA upravljačke strukture nisu samo finansije, pravna služba, ili marketing. Mnogo toga čini jedan klub ozbiljnim, a to što imaš para i neke "wow" managere na funkcijama ti ne pomaže da te u savezu smatraju smješnim i sprdaju se sa tobom, što su nama u jednom periodu radili. Vrijeđali nam inteligenciju.
Mi smo Željini, Željo je naš!
I Misimović i ne treba da se vrati, penzija i lagano. NJegovo vrijeme je prošlo. Mlađa ekipa nama treba, bez floskula i gađanja nekim frazama, ekipa koja prati svjetske i europske trendove, poznaje kako funkcionišu ozbiljni sistemi, koja ima veze i konekcije izvan Bosne i Hercegovine. Koja ima znanja, samopouzdanja i hrabrosti da se bori sa bandom na raznim nivoima, a u cilju pozicioniranja Želje tamo gdje mu je mjesto po trofejima, tadiciji i filozofiji.