ponosannavas je napisao/la: ↑sri mar 29, 2023 12:39 pm
VI nikako da shvatite da mi nismo u poziciji da prozivamo bilo koga kome se duguje. Kad dođemo u poziciju da možemo onda treba tražiti da se kaže.
Nemate pojma ni šta znači dovesti klub iz dubioze u situaciju da si poslovao pozitivno prošlu godinu i da u ovoj evo odmah imaš od opštine mnogo više što zanči da ćeš pri istim troškovima i istim ostalim prihodima biti u plusu značajnu cifru a tu je cijel agodina da povećaš i broj sponzora itd itd. Jeidno gdje mogu biti manji prihodi su članarine, a to je do nas. LJudi još omogućili i sniženja kod nekih trgovaca i opet ništa. I onda ne valja uprava. Ne znamšta hoćete? Bajern preko noći. Ne ide to tako dragi moji.
Znas sta je tu najveci problem, druze? Sto mi NIKAD necemo biti u poziciji da nekog prozivamo i zato se u nacelu ne slazem sa tvojim stavom. To je ona taktika, suti dok nekako ne prodje i guraj pod tepih, pa dok negdje ne ispliva ponovo.Te stvari gdje te neko krade godinama i gdje ce te opet neko krasti cim se ukaze prilika, se MORAJU sasjeci u korijenu i obracunati sa takvim osobama odmah!!
Tu nema odlaganja, jer svakim odlaganjem dajes vjetar u ledja onima koji i dalje namjeravaju tako raditi.A ima ih, vjeruj da ih ima.
Da se pitam sad nesto u klubu, zaduzio bi se nekako, digao kredit ili sta vec i jednim dijelom isplatio kamatara, a drugim platio ozbiljan pravni tim (ili im ponudio procenat od dobijenog spora) koji ce precesljati svako nesavjesno poslovanje koje nije podleglo zastari i podigao tuzbe protiv SVIH lica koja su na neki nacin ostetila Zelju.Na to sve bih podnio i tuzbe za naknadu nastale stete zbog takvog poslovanja.
E to je jedini nacin da se rijesimo svih kamatarevica koji su se okoristili o klub, a bila bi i poruka svim ostalim da nema zaje.bancije sa Zeljom i da Zeljo nije bankomat.Naravno, mi to necemo nikad uraditi zato sto tu kamatarevic nije jedini koji ima "oraha u dzepu".On je samo frontmen sa najvecim ciframa.Ima i ovih "finih i postenih Zeljovaca", siguran sam.