Sad ako budemo imali grijače u funkciji, na koji način se može čistiti snijeg?
Moramo li opet do nekog sloja skinut ili to sami grijači odrade? Kad se sjetim protiv Sirokog utakmica voda stoji katastrofa.
ja eto ti ne bi lozio,dusa draga,na ranu te privit dusmanu da sabaha ne docekaDzezvar je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 1:18 pmAko su mene slgali momci iz firme koja dolazi iz Srbije onda lozim.gavran je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 10:34 amsuplja,lozi nas dzezvarMiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 10:24 am
Hvala džezvar na info, odlične vijesti, napokon da se nakon par godina zastoja nešto radi(nažalost zahvaljujući Savezu a ne Klubu) na izgradnji infrastrukture.
28,54 cm iznad zemlje se pretvaraju u paru koja se koristi za zagrijavanje tople vode u svlacionicama
Znas li sta za teren, jesu li sta to spominjali, neka rekonstrukcija?Dzezvar je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 1:18 pmAko su mene slgali momci iz firme koja dolazi iz Srbije onda lozim.gavran je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 10:34 amsuplja,lozi nas dzezvarMiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 10:24 am
Hvala džezvar na info, odlične vijesti, napokon da se nakon par godina zastoja nešto radi(nažalost zahvaljujući Savezu a ne Klubu) na izgradnji infrastrukture.
Po mojim informacijama, sve je dogovoreno.Dr. Adzem je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 1:00 pmSantos?CrazySouth1987 je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 12:42 pmA kad je već dan krenuo sa finim vijestima, imam i ja jednu. Uskoro će raditi hemijska.
Koliko su ti validni ti izvori?CrazySouth1987 je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 3:22 pmPo mojim informacijama, sve je dogovoreno.Dr. Adzem je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 1:00 pmSantos?CrazySouth1987 je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 12:42 pmA kad je već dan krenuo sa finim vijestima, imam i ja jednu. Uskoro će raditi hemijska.
Haj super, nek se bar nešto uradi.
Pregledani su i ispravni su....nikakvih ostecenja nemajuMaestro_1921 je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 5:39 pmHaj super, nek se bar nešto uradi.
Samo je sad pitanje i da li nama uopšte rade grijači. Koliko znam, nama su prilikom prošivanja hibrida probili grijače, jer nam je hranidbeni sloj bio pretanak. Zbog pretankog hranidbenog sloja nam se i trava jedva primila, i vjerovatno se zato često onako odvaljuje u komadima.
Ma samo propuhat ko radijator i ko novi suMaestro_1921 je napisao/la:Haj super, nek se bar nešto uradi.
Samo je sad pitanje i da li nama uopšte rade grijači. Koliko znam, nama su prilikom prošivanja hibrida probili grijače, jer nam je hranidbeni sloj bio pretanak. Zbog pretankog hranidbenog sloja nam se i trava jedva primila, i vjerovatno se zato često onako odvaljuje u komadima.
A to ti je negdje i sigurnije da će se desiti.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 9:22 pmBolje da nas Amar tuži nego grijače uključiti.
Kad se samo sjetim svega....meni najviše u glavu ko šampanjac udara tekma u Krupi...gavran je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 7:51 amrealno,udara u glavu ko sampanjacSulevelicanstveni je napisao/la: ↑sri mar 15, 2023 12:23 amA u to vrijeme, svaki dan slike gledali kako raste tribina, cekali Jug da se krene graditi, ali sta zna Miske o fudbalu.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto mar 14, 2023 11:12 pmKoliko su nam samo pali kriteriji i ambicije, a donedavno smo kritikovali svaki potez najuspješnije Uprave, nismo slavili trofej...a kad vidim danas, danas je dobro što uopšte imamo travu i samo nek' sunce sija da nam se zazelene rupe na terenu.