Bas ovo.

Pa ono ima smisla sto pricas, ali opet kontam majku mu, koliki levat moras biti da potrosis milon na nista.... vezni red je sigurno boljiLeon_Professional je napisao/la: ↑ned feb 26, 2023 10:58 pmTi čuo prije za Oliveiru, Kyeremeha, Baltu, Martinovića, onog Gruzijca.
To što su dali pare ne znači da su bolji igrači. I to što oni naprave hajp i svakog igrača predstave mega. Mene da su doveli bila bi euforija. To ništa ne znači. Treba vidjeti kakvi su ti igrači od milion.
Dalo bi se raspravljati da li su bolji ikako, da li imaju više upotrebljivih igrača, ali da su duplo bolji, stvarno nisu.
Pa s obzirom da je u pitanju naš nekadašnji igrač, ako je vjerovati medijima bio je kandidat za trenera kad je Amar otišao, a kad je Tomo izabran prema pisanjima je bio i kandidat za SD tako da moje mišljenje baziram na tim činjenicama.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 8:46 amOtkud ovo Fico, cuj price, imam osjecaj. Ne bi ti bezveze.![]()
Nisam ni napisao da smo blizu icemu slicnome. Ne radi se tu u politici, vodje su samo refleksija stanja jednog naroda. Radi se o domoljublju i pitanju koliko mi zaista volimo ovu zemlju. Izadjes na ulicu i vidis fleke od hrakanja, ponasanje u saobracaju, izmet od zivotinja na svakom koraku i jasno ti je sve. Manite se politike, ona je samo posljedica, nikako uzrok. Isto tako mozemo i naseg Zelju posmatrati.Diverzant je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 9:27 amKakva crna katarza moj Storme pošteni, daleko smo mi od toga. Pa evo na ovom forumu milion puta imaš rasprave nipovic protiv zelenih i slicno. Znači Željini navijači se dijele izmedju sebe po strankama, ne treba ti daljestorm_raider je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 7:48 amBravo. I to sto si naveo je opet samo vrh ledenog brijega. Sarajevski sport je unistila politika, dok je ova divna zemlja, a nakaradna drzava, u raskolu izmedju istoka i zapada gdje i jedni i drugi traze nesto sto im ne pripada, ali traze. I sve to ne bi bilo toliko strasno da mi, koji ne trazimo alternativu zemlji, smo slozniji i normalniji. Djeca odrastaju uz uzasne autoritete, stariji se bore za golo prezivljavanje ili su se povukli u male grupice istomisljenika, a sportska borilista su cesto prazna ili poluprazna. U nekom drugom sistemu koji nije bio idealan, ali je funkcionisao, Sarajevo, njegova kultura, pa tako i sport su dozivjeli svoj vrhunac. Nece se to vratiti, to je jasno. Da bi se to promjenilo jedan narod mora dozivjeti katarzu, a da bi se to desilo mora se prvo poraditi na obrazovanju i kucnom odgoju, jer od toga sve pocinje. Nemamo pravo kriviti nikoga osim sebe. Sve pocinje od nas. Ostaje nam da se radujemo individualnim izletima, trenutnim inspiracijama pojedinaca i nevjerovatnoj Lani Pudar.
Otidjite bilo gdje u prirodu, vidjecete tone smeca. Na sarajevskim ulicama redovno hodate po izgazenim opuscima. Sve je to slika jedne klinicke hronicne apatije drustva. Ne treba se sekirati zbog sporta.
Radna grupa i sportski direktor mogu dati prijedlog rješenja za kojeg smatraju da je najbolje, a onda u UO odlučuje o tome.
Cirjak, Balta, Vrancic, Avramovski, Dal, Mustafic.TheBlue je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 9:42 amPa ono ima smisla sto pricas, ali opet kontam majku mu, koliki levat moras biti da potrosis milon na nista.... vezni red je sigurno boljiLeon_Professional je napisao/la: ↑ned feb 26, 2023 10:58 pmTi čuo prije za Oliveiru, Kyeremeha, Baltu, Martinovića, onog Gruzijca.
To što su dali pare ne znači da su bolji igrači. I to što oni naprave hajp i svakog igrača predstave mega. Mene da su doveli bila bi euforija. To ništa ne znači. Treba vidjeti kakvi su ti igrači od milion.
Dalo bi se raspravljati da li su bolji ikako, da li imaju više upotrebljivih igrača, ali da su duplo bolji, stvarno nisu.![]()
Ne ulazim u povrede i ostale razloge, samo kažem da nam se ta investicija nije isplatila, jer je od nas otišao džaba, a nije nam pretjerano pomogao na terenu.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 12:39 amZa Mujezinovića se slažem. A Bojo je dugo bio povrijeđen, mislim da se povrijedio već u onoj prvoj utakmici protiv Širokog Brijega. Ova utakmica protiv nas mu je prva od tad. Mislim da je i u Zrinjskom bio povrijeđen skoro cijelu polusezonu od kad je od nas dole prešao.blueboy je napisao/la: ↑ned feb 26, 2023 11:30 pmMi platili obeštećenje za Mujezinovića i Boju. Ovaj prvi ni sam ne zna kad je upisao zadnji nastup, drugi ulazi pomalo u Igmanu. Nikakve veze to nema, sve je stvar ponude i potražnje u datom momentu. Neka druga uprava vjerovatno ni u ludilu ne bi dovela ove igrače koje su oni doveli sad, a pogotovo ne bi plaćala obeštećenje za njih.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned feb 26, 2023 11:20 pm
Necu ulaziti u to da li su pitari bolji ili ne, ali cinjenica je da negdje logika nalaze da igrac za kojeg je placeno obestecenje bolji od ovog koji je bez kluba.Taj bez kluba je s razlogom bez kluba.
Kup vidjet ćemo, ne bi me iznenadilo da i tu zakomplikujemo. Ove tri ligaške, ja vidim 5 boba plafon. Nekako mi se čini da bi nas Sloga mogla i mlatnuti ovako kao Igman.Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 11:15 amZvijezda (H) - 28/02/23
Sloboda (H) - 04/03/23
Sarajevo (A) - 08/03/23
Sloga Doboj (A) - 11/03/23
Zvijezda (A) - 15/03/23
E to je taj raspored. I u tim utakmicama, mislim da će biti određena sudbina šsš, realno, prolazak u kupu i 7 boba najmanje u ligaškim utakmicama, mislim ako se to ne ispuni da je to veliki neuspjeh. Do rep. pauze bi bilo dobro da se obavi par preliminarnih razgovora sa potencijalnim kandidatima za šsš. Mislim da ne smijemo sebi dopustiti da ispustimo priliku koja nam je sada biti ili ne, sad ako izgubimo Evropu, Boga dragog pitaj kad ćemo imati lagan put kao sada (govorim o toj 4 poziciji i šansi o osvajanju kupa, kone su runje, Široki posustaje pomalo, Velež tako, tako i oni su na 2 fronta).
Ma imali smo šanse druže, sad je druga stvar kako smo došli do njih. Ali protiv Leotara tri puta okvir gola, protiv Igmana Krpa može pitati golmana gdje da mu puca, on je nabije sa sedam metara u Neretvu. Meni je igra kritična, a do nekih šansi mi dođemo nekako.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 9:42 amMi u dvije tekme (Leotar i Igman) nismo stvorili sansu da valja.
Sada kad dobijemo Zvijezdu ide opet neka euforija do vikenda, sreca pa Sloboda dolazi bez Vranjesa.
I to je neki napredak.blueboy je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 11:24 amMa imali smo šanse druže, sad je druga stvar kako smo došli do njih. Ali protiv Leotara tri puta okvir gola, protiv Igmana Krpa može pitati golmana gdje da mu puca, on je nabije sa sedam metara u Neretvu. Meni je igra kritična, a do nekih šansi mi dođemo nekako.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 9:42 amMi u dvije tekme (Leotar i Igman) nismo stvorili sansu da valja.
Sada kad dobijemo Zvijezdu ide opet neka euforija do vikenda, sreca pa Sloboda dolazi bez Vranjesa.
Zvezdan Milosevic?Fićo je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 10:46 amPa s obzirom da je u pitanju naš nekadašnji igrač, ako je vjerovati medijima bio je kandidat za trenera kad je Amar otišao, a kad je Tomo izabran prema pisanjima je bio i kandidat za SD tako da moje mišljenje baziram na tim činjenicama.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 8:46 amOtkud ovo Fico, cuj price, imam osjecaj. Ne bi ti bezveze.![]()
I ja to sad pročitah, vjerovatno da je tačno. Biće teško protiv Zvijezde fina su ekipa i trener dobar.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 1:32 pmProblem za Mulalića svakako je i povreda Štilića koji je upitan za meč u utorak, dok veziste Armina Hodžića neće biti narednih desetak dana. Hodžić će tako propustiti duele sa Zvijezdom i Slobodom, a moguće i vječiti derbi sa FK Sarajevo.
Šansu sada čeka i Brazilac Santos koji je odradio dvije utakmice kazne, no pitanje je da li će se to desiti. Santos još uvijek nije potpisao novi ugovor, a ukoliko to ne učini, sigurno se neće naći u kombinaciji za utakmice u nastavku sezone. Odluku sa svojim zastupnicima mora donijeti vrlo brzo, a već u utorak će biti jasnije da li će sigurno silno motivisani Santos dobiti šansu.
Je li tacno sto ss.ba pise?