Ja nisam rekao da će doći da uzme pare u nikad siromašnijem Želji, ali isto tako neće igrati džaba kao što neki propagiraju. Opet kažem sigurno će imati platu u rangu sa Krpićem, a to je veće od prosjeka ekipe.
Ja nisam rekao da će doći da uzme pare u nikad siromašnijem Želji, ali isto tako neće igrati džaba kao što neki propagiraju. Opet kažem sigurno će imati platu u rangu sa Krpićem, a to je veće od prosjeka ekipe.
Vrati avatar sad.
Ma jok, nije on ni bio na pripremama na Zlatiboru. Nisu ga vodili, da li je bio povrijeđen ili nešto, ne sjećam se. A mislim da Edis osim Santosa, Subašića i Gasala nije nikog koristio na krilu na ljetnim pripremama.volimtezeljo je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 7:52 pmNesto sam u to ubjedjen, jel nekad ljetos na pripremnoj ali mislim da je igrao krilnog. Po transferima, mislim da ne racunaju ozbiljno na njega.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 7:20 pmNisu Križevca koristili na krilu, u napadu je korišten, napadač je. Iako mislim da može i krilo odigrati po potrebi, al tu bih prije Efendića malog koristio, koji i jeste krilo, i Benju Šehića, naravno uz Santosa koji je prva opcija.volimtezeljo je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 6:21 pm
Krizevca su koristili na krilu valjda. Ocekujem Beganovica na 10ci , a ova trojica napad i opet nekako puno izgleda. Dobro bi nam dosao Ovcina, ako se sa njim pregovara i mozda neki bolji golman i vezni bolji od Mekica ako ne onda maksimalno izgurat Becu.
Ako bi Santos i Hodzic produzili, a treba im dati to sto traze. Uz afirmaciju Drlje, Bece, neke minute Efendicu, Pasicu, Kobasevicu, razmisljanjem da Karic dobije sansu iducu sezonu i aBd uz izlazak u Evropu, Zeljo bi mogao na zelenu granu. U izlogu Santos, Hodzic, Amoah, Beca, Drina, Drljo, mozda i Ara ako se dozove..
Beganović u napadu i u veznom redu, nebo i zemlja.
Babo halali....
Produzi clanarinu, obavi navijacku duznost...
Vidjet ces kada Nedo objavi
Ja ja leoneLopta je napisao/la:Produzi clanarinu, obavi navijacku duznost...
Armin je spreman 100% pustite suplje pitarske.milanribar je napisao/la: ↑sub feb 04, 2023 2:44 pmJedno pitanje za raju koja je uzbuđena da nam dođe Ara. Bez ikakvih provokacija čisto jer me zanima radi dobrobiti kluba.
Vjerujem da vas ima ovdje i njegove raje.
Zna li iko u kakvom je on stanju trenutno? Koliko može igrati i da li može igrati, kad bi mogao biti spreman?
Nama treba igrač sad za polusezonu spreman, fizički i mentalno da nam pomogne.
Nedavno smo imali Zeca koji je sličan majstor kao Ara, najbolji igrač HNLa, igrao u Turskoj godinama, reprezetnacija sve, očekivala se domniacija u ligi ali na kraju povrede i to je to.
Da ne bude zabune meni je Ara jedan od dražih naših omladinaca nakon rata ali sad moramo mislit samo na klub i na atmosferu u ekipi. Svaki igrač kojeg plaćamo a ne može igrati ili će biti spreman nakon 3-4 mjeseca nam je veliki teret.
Mislim da je Ara u punk boljoj situaciji nego Zec realno zbog godina Ara treba da zabije 10 golova opet da ozivi karijeru a Zec je realno dosao da zavrsi karijeru kreten hvata makazice peotiv Sirokog na 0 0 u 90oj 2 puta boli me briga sto je zadnja tekma sezone frajer cirkuzao na kraju a peije Ivkovica je bio super ali povrede rekle svoje.Mislim da ce se Ara vise pitati nego Zec najveci problem je kako sada igrati grehota je da ti nisu u terenu Krpa i Ara realno.Dr. Adzem je napisao/la: ↑sub feb 04, 2023 3:07 pmArmin je spreman 100% pustite suplje pitarske.milanribar je napisao/la: ↑sub feb 04, 2023 2:44 pmJedno pitanje za raju koja je uzbuđena da nam dođe Ara. Bez ikakvih provokacija čisto jer me zanima radi dobrobiti kluba.
Vjerujem da vas ima ovdje i njegove raje.
Zna li iko u kakvom je on stanju trenutno? Koliko može igrati i da li može igrati, kad bi mogao biti spreman?
Nama treba igrač sad za polusezonu spreman, fizički i mentalno da nam pomogne.
Nedavno smo imali Zeca koji je sličan majstor kao Ara, najbolji igrač HNLa, igrao u Turskoj godinama, reprezetnacija sve, očekivala se domniacija u ligi ali na kraju povrede i to je to.
Da ne bude zabune meni je Ara jedan od dražih naših omladinaca nakon rata ali sad moramo mislit samo na klub i na atmosferu u ekipi. Svaki igrač kojeg plaćamo a ne može igrati ili će biti spreman nakon 3-4 mjeseca nam je veliki teret.