Po plati koju traži čovjek bi rekao da je za Malme igrao a ne u trećem rangu.
Po plati koju traži čovjek bi rekao da je za Malme igrao a ne u trećem rangu.
Ti mozes i bez probe, zavrsio sam ti sa @Minjore ugovor na 2 godine
Hvala burazeru. Dat ću sve od sebe.
Ne znam šta misle s tim dečkom. Ako nije to to još onda bih ja doveo Sinišu, ako će igrati za mizerna primanja.milanribar je napisao/la: ↑pet jan 13, 2023 9:04 amSiniša se nudi za povratak, Mulalić nije baš zagrijan. Fali nam desni bek, Galić ne može sam, nije kapacitet a i treba mu konkurencija...
Musića normalno probati prvo da li može odigrat nešto jer bi nam značio u21 igrač dodatni.
Slazem se. Sinan i Sinisa bi igrali za minimalac i ne bi imali problem sa klupom. Za sirinu su svakako dobri, bolje Sinisa nego recimo kad je protiv Sirokog Aco igrao beka. Uz to su obojica dobri i za atmosferu. Nisu nikad pravili probleme. Cak oprostili i neka dugovanja kad su odlazili.Leon_Professional je napisao/la:Ne znam šta misle s tim dečkom. Ako nije to to još onda bih ja doveo Sinišu, ako će igrati za mizerna primanja.milanribar je napisao/la: ↑pet jan 13, 2023 9:04 amSiniša se nudi za povratak, Mulalić nije baš zagrijan. Fali nam desni bek, Galić ne može sam, nije kapacitet a i treba mu konkurencija...
Musića normalno probati prvo da li može odigrat nešto jer bi nam značio u21 igrač dodatni.
Isto bih uradio i sa Sinanom.
Naravno ako struka traži krilo i desnog beka za rezervu.
Kao backup opcija za krilne pozicije i Stilu.
Pa kažem, ako nema niko bolji. Znamo da neće tražiti visoku platu, niti će praviti probleme ako bude sjedio na klupi. Iskren da budem nisam ga pratio u Goraždu kakav je bio, vodim se ovim što ljudi pišu o njemu kako se polahko vraća u kakvu takvu formu. Nama backup treba na tim pozicijama svakako, a mislim da je bolje dovesti nekoga koga znamo kakav je, nego da dovodimo nekog polovnjaka iz Srbije ili Hrvatske. Živ bio.
Kao backup za krila je danas dosao, mladji, bolji, zdraviji, jeftiniji igrac. A poluinvalidi su nas kostali u prethodnim godinaman puno, tako da bih radije gledao Bekrica pola sata nego nekoga za koga nismo sigurni ni da li moze 10 minuta igrati a da se ne raspadne.amar92 je napisao/la: ↑pet jan 13, 2023 4:51 pmKao backup opcija za krilne pozicije i Stilu.
Mi smo prve dvije utakmice bez suspendiranog Santosa, ozljedjenog Gasala i Subasic nas je napustio. Znaci od krila za te prve dvije utakmice zasad imamo samo Amoaha. Poslije toga se vraca Santos ali nemas rezerve.
Takodjer i Stila ne moze igrati 90 minuta, a to da ga Bekric mijenja je postalo neozbiljno.
Pa dobro, ako cemo naci jos bar jednog kao ovog malo danas onda naravno da ne treba Ramovic. Nama je klupa realno pretanka, zato se i spominju Ramovic i Sinisa, jer ne bi puno kostali.rodrigo87 je napisao/la:Kao backup za krila je danas dosao, mladji, bolji, zdraviji, jeftiniji igrac. A poluinvalidi su nas kostali u prethodnim godinaman puno, tako da bih radije gledao Bekrica pola sata nego nekoga za koga nismo sigurni ni da li moze 10 minuta igrati a da se ne raspadne.amar92 je napisao/la: ↑pet jan 13, 2023 4:51 pmKao backup opcija za krilne pozicije i Stilu.rodrigo87 je napisao/la: Da se odmah ogradim, ne napadam tebe niti bilo koga, ali me zanima kako bi nam Sinan mogao pomoci u stanju kakvom je zadnjih par godina?
Mi smo prve dvije utakmice bez suspendiranog Santosa, ozljedjenog Gasala i Subasic nas je napustio. Znaci od krila za te prve dvije utakmice zasad imamo samo Amoaha. Poslije toga se vraca Santos ali nemas rezerve.
Takodjer i Stila ne moze igrati 90 minuta, a to da ga Bekric mijenja je postalo neozbiljno.
Za Sinisu se vec slazem, moze dati ruke sigurno i ne bi uopce bio skup.
Potpisao za Dečić.milanribar je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 7:31 pmVušurović je slobodan igrač. Nije mlad al nije ni star, ostao u lijepom sjećanju iz Radnika i Borca, jako korektan igrač krilo. Može bit pojačanje...
Ovo je za respect.Fićo je napisao/la: ↑pet jan 13, 2023 8:19 pmMalo nešto listam danas i kontam kako bi se trebali okrenuti i igračima iz 2HNL. Malo sam istraživao koliko je igrača otišlo vani i u 1HNL u zadnje dvije do tri sezone.
Mory Gbane - BSK Bijelo Brdo u Khimki (Rusija)
Kristijan Fućak - Orijent 1919 u Osijek
Marko Brkić - Jarun u Rio Ave (Portugal)
Ivan Nekić - Inker u Sandecja (Poljska)
Ivan Brnić - Dugopolje u Maribor (Slovenija)
Ivan Posavec - Varaždin u Olimpija (Slovenija)
Martin Sekulić - Rudeš u Botev Plovdiv (Bugarska)
Jan Jurčec - Kustošija u Altach (Austrija)
Tomislav Mrkonjić - Croatia Zmijavci u Radomlje (Slovenija) pa za pola godine u Zwolle (Nizozemska)
Vedran Dalić - BSK Bijelo Brdo u Zaglebie Sosnowiec (Poljska)
Mateo Leš - Dinamo Zagreb II u Heracles (Nizozemska)
Marko Dabro - BSK Bijelo Brdo u Lokomotiva pa za deset mjeseci u BJ Guoan (Kina)
Nadrey Dago - Osijek II u Sheriff (Moldavija)
Mislim da bi nam to trebala postati praksa, barem da organizujemo probe za igrače iz 2HNL, Široki, Zrinjski i Posušje to rade i vidimo da to rade jako često i to poprilično uspješno. Bio je i Tatar kod kona, a došao je isto iz 2HNL. Već imam nekoliko imena za koje mislim da imaju suhi kvalitet i potencijal da nama budu pojačanja ali i da se na njima može dobro zaraditi.
Samo ću navesti neke od igrača koji trenutno igraju u PL a došli su iz 2HNL - Maglica, Kuprešak, Stranput, Hanuljak, Brković, Valinčić, Malekinušić, Bagarić, bio je eto do skoro i Niko Janković.
Vjerujem da bi i Mario Stanić pomogao i pristao da bude kao neki skaut za taj rang. Mislim da treba ozbiljno obratiti pažnju na 2HNL, za minimalne pare se mogu pronaći ogromni talenti i uz mizerne troškove se može jako, puno dobiti i zaraditi. Iz razgovora sa nekim igračima koji su igraju tamo, plate nisu ništa specijalno, možda mi čak možemo ponuditi bolje. Nadam se da će u klubu imati sluha i malo razmisliti o napisanom.
Evo samo jedan primjer, Raul Florucz, Austrijanac, 21 godina, lijevo krilo. Igrao za Jarun, na posudbi iz Lokomotive, godinu dana je tamo. U Lokomotivi opet vjerovatno neće imati mjesta jer mu je to već treća posudba. Nisam upratio da li je otišao sa njima na pripreme. Na 26 utakmica (dvije polusezone po 13 utakmica) je postigao 14 pogodaka i upisao 5 asistencija.
Dalje treba obratiti pažnju na Albaniju i Kosovo. I dole ima isto dosta dobrih igrača Brazilci, Nigerijci, Englezi, bruku dobrih igrača ima, pogotovo prema naprijed, krila i napadači.
Simply Blue je napisao/la: ↑ned jun 19, 2022 8:32 pmVec dugo hocu da napisem:
https://www.transfermarkt.com/admir-bri ... ler/678606
Prosle godine bio sasvim solidan u Dragovoljcu, zabio par golova, iako je dosta puta igrao i na krilu, Jurica Vranjes kaze da je novi Dzeko. Posudba bi bila dobra opcija, jos je U21 igrac i moze pokriti dvije pozicije, bas ono sto Edisu treba, ne bi me cudilo da ove sezone dobije priliku u Rijeci, jer kako se cini prodase sve sto se moze prodati, npr. izvjesni Muric otisao u Konyu.
https://www.transfermarkt.de/andrija-dr ... ler/614421
Desno krilo ljevak, i jedan od rijetki u bilo kojoj kategoriji nase reprezentacije od kad se racuna vrijeme, da lici bar malo na pravo krilo