Zaim je ronaldo i mesi za dnk i haracicaEisenbahner1921 je napisao/la: ↑pon jan 09, 2023 2:36 pmEvo Zajmović neka se vrati, može i na krilo i u napad. Igrao za nas, znači povratnik. Savršeno rješenje![]()
Zaim je ronaldo i mesi za dnk i haracicaEisenbahner1921 je napisao/la: ↑pon jan 09, 2023 2:36 pmEvo Zajmović neka se vrati, može i na krilo i u napad. Igrao za nas, znači povratnik. Savršeno rješenje![]()
Ma kakav on, to mu je stari probu sredio.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 09, 2023 2:51 pmEo i ovaj Deen, ima 32 minute u karijeriGrbavica je napisao/la: ↑pon jan 09, 2023 2:27 pmEvo ovaj desni bek na probi, vrhunski primjer naseg razmisljanja i nase transfer politike.Leon_Professional je napisao/la:
Bas to.
Imas malog Musica koji je vec tvoj igrac, igra istu ligu ko i ovaj, isti broj utakmica odigrali, po jednu asistenciju obojica, Music bolje plasiran na tabeli, 19 godina ima a ovaj 25, ma svi parametri na Musicevoj strani.
Ali dzaba je to, mi cemo dovesti igraca na probu a mozda ga i potpisati za vece pare nego sto to nase dijete prima.
I kaze duzni tolike pare. Pa gdje neces sa ovakvom politikom.![]()
Apsolutno se slažem, neka dobiju priliku i neka pokažu šta znaju. Stručni štab je taj koji donosi odluku. Ne znam čemu tolika frka, nisu jedini koji su bili na probi.milanribar je napisao/la: ↑pon jan 09, 2023 2:26 pmSvakog bi na probu primio, što da ne. Nekad se znala organizovat utakmica igrača na probi u Želji pred početak sezone. Na jednoj takvoj smo Harisa Bešliju otkrili koji je jedno vrijeme paklen igrač bio, nažalost povrede su mu završile karijeru...
Ma da. Ja vjerujem da ove probe nisu plod nekog skautinga nego tih sema i usluga.Lopta je napisao/la: ↑pon jan 09, 2023 2:54 pmMa kakav on, to mu je stari probu sredio.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 09, 2023 2:51 pmEo i ovaj Deen, ima 32 minute u karijeriGrbavica je napisao/la: ↑pon jan 09, 2023 2:27 pmEvo ovaj desni bek na probi, vrhunski primjer naseg razmisljanja i nase transfer politike.
Imas malog Musica koji je vec tvoj igrac, igra istu ligu ko i ovaj, isti broj utakmica odigrali, po jednu asistenciju obojica, Music bolje plasiran na tabeli, 19 godina ima a ovaj 25, ma svi parametri na Musicevoj strani.
Ali dzaba je to, mi cemo dovesti igraca na probu a mozda ga i potpisati za vece pare nego sto to nase dijete prima.
I kaze duzni tolike pare. Pa gdje neces sa ovakvom politikom.![]()
Pa on je već bio kod njih jednom, kod nas počeo trenirati, pa bio tamo, pa se vratio i eto sad je opet tamo. Svaka ptica svome jatu leti.
Ne bi isao od nas da je vidio da se na njega racuna u buducnosti. Ista situacija ko i kod Kocevica i Jaganjca. Nama je Edis trener, ne mozes nista ni ocekivati kad su ta djeca u pitanju.Fićo je napisao/la:Pa on je već bio kod njih jednom, kod nas počeo trenirati, pa bio tamo, pa se vratio i eto sad je opet tamo. Svaka ptica svome jatu leti.
Sem Gavrana, on je sam za sebe jato
Obzirom na finansije sad bi njega potpisao jer za bolje nemamo para ,jedino jos Aru pokusati dovesti ali Zaim moze igrati vise pozicija i za Beganovica i Haracica je izmislio fudbalDr. Adzem je napisao/la: ↑pon jan 09, 2023 2:54 pmZaim je ronaldo i mesi za dnk i haracicaEisenbahner1921 je napisao/la: ↑pon jan 09, 2023 2:36 pmEvo Zajmović neka se vrati, može i na krilo i u napad. Igrao za nas, znači povratnik. Savršeno rješenje![]()
Bilo je i mnogo većih talenata koji su obećavali i vidjeli se u mnogo većim klubovima regije pa su završavali po niželigašima zbog slušanja savjeta od svakoga.amar92 je napisao/la: ↑pon jan 09, 2023 3:20 pmNe bi isao od nas da je vidio da se na njega racuna u buducnosti. Ista situacija ko i kod Kocevica i Jaganjca. Nama je Edis trener, ne mozes nista ni ocekivati kad su ta djeca u pitanju.Fićo je napisao/la:Pa on je već bio kod njih jednom, kod nas počeo trenirati, pa bio tamo, pa se vratio i eto sad je opet tamo. Svaka ptica svome jatu leti.
U suštini razumijem ja sto je otisao, svjestan je on da kod edisa nema sta traziti. Opet kontam, logicnije mu je bilo da ide tipa u zrinjski ili mozda vani negdje, jer ako misli da ce ga obuća i masnokosi napraviti igračem, dobro se zajeboMaestro_1921 je napisao/la: ↑pon jan 09, 2023 4:09 pmPa jeste. Šteta Bgm, ja baš gledam ima li ga na prozivci, kad on kod gurbeta otišao. Bit će još jedan propali talenat, oni unište gotove igrače, kamo li juniora.
E otisao je Boga mi u klub koji je odlican za mlade igrace, prije svega zdrava atmosferaamar92 je napisao/la: ↑pon jan 09, 2023 3:20 pmNe bi isao od nas da je vidio da se na njega racuna u buducnosti. Ista situacija ko i kod Kocevica i Jaganjca. Nama je Edis trener, ne mozes nista ni ocekivati kad su ta djeca u pitanju.Fićo je napisao/la:Pa on je već bio kod njih jednom, kod nas počeo trenirati, pa bio tamo, pa se vratio i eto sad je opet tamo. Svaka ptica svome jatu leti.
Ma razumijem i ja u neku ruku. Al gdje bi to igrao sa 17 godina ? Ne bi nigdje, ni kod nas, neće ni kod njih ili bilo koga drugog. Dosta su ova djeca nerealna danas, menadžeri i roditelji im pune glavu raznim glupostima pa djeca umisle da su Messi ili Ronaldo već sa 17 ili 18. godina.Diverzant je napisao/la: ↑pon jan 09, 2023 4:18 pmU suštini razumijem ja sto je otisao, svjestan je on da kod edisa nema sta traziti. Opet kontam, logicnije mu je bilo da ide tipa u zrinjski ili mozda vani negdje, jer ako misli da ce ga obuća i masnokosi napraviti igračem, dobro se zajeboMaestro_1921 je napisao/la: ↑pon jan 09, 2023 4:09 pmPa jeste. Šteta Bgm, ja baš gledam ima li ga na prozivci, kad on kod gurbeta otišao. Bit će još jedan propali talenat, oni unište gotove igrače, kamo li juniora.