Treba nam zamjena za Subasica i neko ko ce sa klupe uci a Cabraja je puno bolji od njega..treba nam zamjena za Amoaha ...u Sirokom je bio odličan ...samo sto nema odavno kluba i ko zna u kakvom je fizičkom stanju
Ljudi ovdje nisu svjesni u kakvoj nam je klub dubiozi. Čak i da se Amir proda maksimalno i da Džeko ode iz Italije to bi bila kap u moru za dugove koje mi imamo. Nadati se njboljem, a izlazak u Evropu je pod moranje, ja se plašim Edisa i njegovih limita jedino.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub jan 07, 2023 2:55 pmKako volim forumske stručnjake i skaute, njihovo nogometno znanje je neprocjenjivo. Šteta što nisu više napravili u karijeri kako skauta, tako i trenera ili sportskih direktora. Vidi se da su izuzetno talentovani po analizama ovdje.
Mi smo u situaciji da ne znamo hoćemo li i kako preživjeti, kupili pola godine vremena, aminamo da se Mire proda, ili Džeko ode iz Italije da udahnemo zraka malo, a problem je ako neki igrač dođe na probu, ili odradi koji trening sa ekipom...
Mi ne možemo dovesti igrača čiji kvaliteti su nam poznati, koji je bio standardan negdje i odmah potpisati ugovor, i platiti ga shodno tome. Opcije su ili igrači tipa Čabraje, ili neki sa isteklim ugovorom iz federalne, teško iz premijer lige.
Primjer Kulenović, dakle ostaće vjerovatno u Slogi još pola godine kada mu ističe ugovor. Mi da smo u nekoj poziciji, njega bi dogovorili, a Slogu isplatili. Međutim očito je da ćemo se još načekati do takvog statusa, i pomirimo se, bez negative da su nam opcije Čabraje i sličnih trenuno jedine. Pa ako ubodemo šta odlično, ako ne jbg.. Vego, Haračić, Dženis...iz zadnjeg prelaznog roka...sada ne bi niti jednog doveli...
Pa ako je tako što onda dovode igrača kojeg ćeš plaćati, a znaš i sam da nema koristi od njeg. A tako je, jer opravdanje je, kao u lošoj smo situaciji možemo samo ovakve dovesti.Sky1 je napisao/la: ↑sub jan 07, 2023 3:12 pmLjudi ovdje nisu svjesni u kakvoj nam je klub dubiozi. Čak i da se Amir proda maksimalno i da Džeko ode iz Italije to bi bila kap u moru za dugove koje mi imamo. Nadati se njboljem, a izlazak u Evropu je pod moranje, ja se plašim Edisa i njegovih limita jedino.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub jan 07, 2023 2:55 pmKako volim forumske stručnjake i skaute, njihovo nogometno znanje je neprocjenjivo. Šteta što nisu više napravili u karijeri kako skauta, tako i trenera ili sportskih direktora. Vidi se da su izuzetno talentovani po analizama ovdje.
Mi smo u situaciji da ne znamo hoćemo li i kako preživjeti, kupili pola godine vremena, aminamo da se Mire proda, ili Džeko ode iz Italije da udahnemo zraka malo, a problem je ako neki igrač dođe na probu, ili odradi koji trening sa ekipom...
Mi ne možemo dovesti igrača čiji kvaliteti su nam poznati, koji je bio standardan negdje i odmah potpisati ugovor, i platiti ga shodno tome. Opcije su ili igrači tipa Čabraje, ili neki sa isteklim ugovorom iz federalne, teško iz premijer lige.
Primjer Kulenović, dakle ostaće vjerovatno u Slogi još pola godine kada mu ističe ugovor. Mi da smo u nekoj poziciji, njega bi dogovorili, a Slogu isplatili. Međutim očito je da ćemo se još načekati do takvog statusa, i pomirimo se, bez negative da su nam opcije Čabraje i sličnih trenuno jedine. Pa ako ubodemo šta odlično, ako ne jbg.. Vego, Haračić, Dženis...iz zadnjeg prelaznog roka...sada ne bi niti jednog doveli...
Sta imas protiv Larsa i Bogija?rodrigo87 je napisao/la: ↑sub jan 07, 2023 3:08 pmEvo prijedlog za ljude iz kluba. Otjerati Bekrica, a na njegovo mjesto dovesti tim od 4-5 ljudi sa ovog foruma. Za pocetak ne biste imali platu, ali kad stanemo na noge( a sa vasim prekaljenim znanjem vrlo brzo se dizemo u visine) onda bi to bile ozbiljne plate.