Uzima sloboda, ovo sarajvo nema sta trazit u vrhu tabele!Leon_Professional je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 1:05 pmEh kad bi Sloboda uzela bod/ove danas, nekako bismo imali priliku odlijepiti se od ovih iza nas.
Baš, slažem se. Sa ovim krilima i Štilom iza sebe, nadavao bi se on golova. Dobar je Luka, jak, tehnički potkovan, ima brzinu, kretnje, skok igru. On je kod nas u tom periodu dosta stvari sam radio, znao je dobro izvući odbranu protivnika, navući igrače na sebe, otvoriti prostor, odložiti loptu, i onda Mujezinović standardno zakomplikuje i pokvari sve, a i Suba. Sjećam se koliko sam se nervirao kad frajer sve dobro uradi, a niko ga ne prati gore, sam ostane, nigdje nikog, često i zbog Tominih bunkera.
Aha, a mladi obojica. Maksimović također.
Ne znam, i takvi su 3 bobe iza nas.Dr. Adzem je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 1:22 pmUzima sloboda, ovo sarajvo nema sta trazit u vrhu tabele!Leon_Professional je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 1:05 pmEh kad bi Sloboda uzela bod/ove danas, nekako bismo imali priliku odlijepiti se od ovih iza nas.
3 bobe sa 3 puta laksim raspodedom ako cemo i to gledat, pogledaj sta ih ceka poslije slobodeLeon_Professional je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 2:23 pmNe znam, i takvi su 3 bobe iza nas.Dr. Adzem je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 1:22 pmUzima sloboda, ovo sarajvo nema sta trazit u vrhu tabele!Leon_Professional je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 1:05 pmEh kad bi Sloboda uzela bod/ove danas, nekako bismo imali priliku odlijepiti se od ovih iza nas.
Nadat se da ovo ostane ovako pa da mi sutra pobjedom ovjerimo 3.poziciju.
Da ne glorifikujemo sad svakog ko ode od nas. Momak je solidan napadač, u svakom slučaju bolji od naših trenutnih, ali ništa spektakularno. Imao je on nevjerovatnih promašaja kod nas, nije se nadavao golova a igrao svaku utakmicu. Ima fino znanje za napadača, ali nije killer. Meni će ostati u sjećanju po nabijanju lopte sa penala na jug u utakmici protiv Veleža za 100. rođendan.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 2:01 pmBaš, slažem se. Sa ovim krilima i Štilom iza sebe, nadavao bi se on golova. Dobar je Luka, jak, tehnički potkovan, ima brzinu, kretnje, skok igru. On je kod nas u tom periodu dosta stvari sam radio, znao je dobro izvući odbranu protivnika, navući igrače na sebe, otvoriti prostor, odložiti loptu, i onda Mujezinović standardno zakomplikuje i pokvari sve, a i Suba. Sjećam se koliko sam se nervirao kad frajer sve dobro uradi, a niko ga ne prati gore, sam ostane, nigdje nikog, često i zbog Tominih bunkera.
Utakmice su nam bas praznik postale. Kad smo nezadovoljni sa procjenama od 8000, dovoljno govori o posjeti ove sezone.
Hocel Avdukic branit?volimtezeljo je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 3:33 pm**** njih.
Sutra ce biti teska utakmica, Borac ima jakih igraca. Zakaric, Tatar, Ninkovic, Kulasin, Subic, Coric, Lukic, Lazic, Cvijanovic, Mrkaic.. bice zajebana utakmica. Sad imaju i boljeg trenera i bez sudija igracki su jaci.
Svi na Grbavicu!!
Nagovorise i mene da idem....
Dio mog posta prije pocetka sezone. Treba li Bekriji pomocnikponosannavas je napisao/la: ↑sri jun 01, 2022 4:58 pm
evo malo i od mene nekih igrača iz naše lige od ekipa koje su završile iza nas. O ovima ispred nas i o Širokom nema smisla ni pričati. Teško će kod nas.
Radnik - Golman Hodžić, pa zaštićena Ristanović i Nikić, a onda su meni još interesantni i Pantelić (možda i najviše) te Gogić (pogotovo ako ide Mekić) i Šarić.
Rudar - Santos, Amoah, te po meni jako interesantan napdač Kulenović. Njihov najbolji igrač je Hodžić i opet ako Mekić ide valjao bi nam pravo.
Posušje - Lauš (ali vidim već je to Zrinski odradio)
Leotar - Santrač (lik igra sve u vezi kvalitetno) i Čubrilo
Sloboda - trio Kapetanović, Mehmedović, Alić ja bi sutra potpisao ali opet teško teško. Dženis i Hadžić su svakako bolje opcije od Vučenovića
gavran je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 4:58 pmHocel Avdukic branit?volimtezeljo je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 3:33 pm**** njih.
Sutra ce biti teska utakmica, Borac ima jakih igraca. Zakaric, Tatar, Ninkovic, Kulasin, Subic, Coric, Lukic, Lazic, Cvijanovic, Mrkaic.. bice zajebana utakmica. Sad imaju i boljeg trenera i bez sudija igracki su jaci.
Svi na Grbavicu!!
Neki dan čitam naslov negdje "Avdukić napušta klupu Željezničara" i dole ide komentar šta je to, Jel to opet nema para, džaba dobri rezultati, e moj Željoponosannavas je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 5:07 pmgavran je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 4:58 pmHocel Avdukic branit?volimtezeljo je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 3:33 pm**** njih.
Svi na Grbavicu!!![]()
Ko kad si derbi navijac.