Ma kakvi, nema od tog ništa, poneki zvižduk će se čuti i to je to, nažalost.
Dobro dosao na forum. Nije te bilo otkako si nas slagao da ce se Miske vratiti.
Nesto duze sam ovdje da bi mi ti pozelio dobrodoslicu ili si jedan od ovih sto su vec otisli na vjecna lovista pa se kloniraju?
Mnogi "malo informisani" su na neposten nacin od Zeljeznicara profitirali, to je jedino tuzno. Ja cu takodjer biti na Grbavici i reci cu o kamataru i kamataru sta mislim. A uskoro i nadam se krivicni postupci, ili si i tu "malo informisan"? Zivi bili pa svjedocili.
Evo ja sam sve domace bio osim protiv igmana,a ovu necu iciMaestro_1921 je napisao/la: ↑sub okt 22, 2022 12:03 pmJučer kad sam kupovao kartu, nigdje žive duše, valjda je danas bolje. Al jučer nigdje nikog, izgleda da nema nekog posebnog interesovanja za ovu utakmicu, što mi je iskreno iznenađujuće ako je tako. Nadam se da je danas krenulo i da će biti ispunjena Grbavica.
Ma ne treba gubit zivce, nije ni bitno ko sjedi na klupi, nasa podrska ove sezone treba da bude najveća u nasoj lijepoj historiji. Ako Bog da nase vrijeme ce doci opet. Zajedno mozemo sve i zajedno skupa idemo po Evropu! A za takve stvari nam je potreban pun stadion.DR.HOUSE je napisao/la: ↑sub okt 22, 2022 12:13 pmEvo ja sam sve domace bio osim protiv igmana,a ovu necu iciMaestro_1921 je napisao/la: ↑sub okt 22, 2022 12:03 pmJučer kad sam kupovao kartu, nigdje žive duše, valjda je danas bolje. Al jučer nigdje nikog, izgleda da nema nekog posebnog interesovanja za ovu utakmicu, što mi je iskreno iznenađujuće ako je tako. Nadam se da je danas krenulo i da će biti ispunjena Grbavica.
Jednostavno ne slazeme se s tim da na klupie sjedit ovaj trener covjek nista ne mjenja sve isto ...pa tako da ja ne gubim svoje zivce tv prenos ...