I sve si ovo manipulatorski napisao samo da bi na kraju napisao "e hajmo sada advokati i branioci lika i djela u napad"? Očito da si željan pažnje i krvi među navijačima, zato te treba ignorisati, radili ste ovo isto i prije par godina a to isto pokušavate i danas. Željovci, nemojmo još jednom nasjesti na podjele, molim vas!Veteran1965 je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 5:42 pmInteresantno je da se pojavljuje upravo sada, isključivo kod svog bivšeg predsjednika skupštine, i to u momentu kada PWC radi reviziju, koja se finansira (ne malom cifrom jer je PWC jedan od najjačih svjetskih revizorskih i konsultantskih kuća) od čovjeka koji želi investirati u finansijsku konsolidaciju, omladinski pogon, sportski dio ekipe, stadion...bez prodaje Željine imovine. Sastanak sa pregovaračkim timom je napravljen, čeka se revizija i prezentacija modela saradnje sa naše strane. I upravo u tom momentu prije par dana prvo se pojavljuje priča o dionicama (što je u kratkom roku nemoguće riješiti) i evo večeras ponovo. Ja se pitam zašto baš sada? Je li to postoji model da se izbroji keš poreskoj? Cifra Lutvi? Ostalim dužnicima? Do kraja godine? Ja iskreno sumnjam, ali možda nisam u pravu. Ili je možda problem što čovjek koji će investirati želi dovesti neke druge ljude (provjerene samo da kažem) da vode Želju?
Ovaj momenat je bio prije 6-7 mjeseci, zašto tada nije izašao Misimović sa ovim projektom? Zašto se čekalo do sada?
Pogrešan momenat, i pogrešan koncept. Jednu grešku smo napravili i izgubili godinu čekajući Mešinog havera. Trebamo odbiti investitora, koji bi ušao drukčije od svih ostalih, jer i uvoj priči se spominje pomoćni, zemlja, izgradnja, i to za male pare...
E hajmo sada advokati i branioci lika i djela u napad!!!
Ovdje bi integrisan bio i vas"decko iz Amerikr" vrlo lahko.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 4:00 pmLjudi jos misle da nesto ima od decka iz Amerike. Valjda prodje ovo sto je Miske naumio jer nemamo alternative
Evo ja cu ti kratko odgovoriti.Da Bog igrali u kantonu dok je takvih poput tebe. Tako ce se kukolj najbolje otrijebiti.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 5:42 pmInteresantno je da se pojavljuje upravo sada, isključivo kod svog bivšeg predsjednika skupštine, i to u momentu kada PWC radi reviziju, koja se finansira (ne malom cifrom jer je PWC jedan od najjačih svjetskih revizorskih i konsultantskih kuća) od čovjeka koji želi investirati u finansijsku konsolidaciju, omladinski pogon, sportski dio ekipe, stadion...bez prodaje Željine imovine. Sastanak sa pregovaračkim timom je napravljen, čeka se revizija i prezentacija modela saradnje sa naše strane. I upravo u tom momentu prije par dana prvo se pojavljuje priča o dionicama (što je u kratkom roku nemoguće riješiti) i evo večeras ponovo. Ja se pitam zašto baš sada? Je li to postoji model da se izbroji keš poreskoj? Cifra Lutvi? Ostalim dužnicima? Do kraja godine? Ja iskreno sumnjam, ali možda nisam u pravu. Ili je možda problem što čovjek koji će investirati želi dovesti neke druge ljude (provjerene samo da kažem) da vode Želju?
Ovaj momenat je bio prije 6-7 mjeseci, zašto tada nije izašao Misimović sa ovim projektom? Zašto se čekalo do sada?
Pogrešan momenat, i pogrešan koncept. Jednu grešku smo napravili i izgubili godinu čekajući Mešinog havera. Trebamo odbiti investitora, koji bi ušao drukčije od svih ostalih, jer i uvoj priči se spominje pomoćni, zemlja, izgradnja, i to za male pare...
Ima li ijedan post da ti ne prizivas restart ili kanton? To se nece dogoditi ma koliko ti to zelio. I krajnje je licemjerno da se krijes iza podrske za gospodina Misimovica, kad on prvi ne bi nikad dopustio nikakav kanton ili restart. Jako je dobro pitanje ciji si ti igrac.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 5:59 pmEvo ja cu ti kratko odgovoriti.Da Bog igrali u kantonu dok je takvih poput tebe. Tako ce se kukolj najbolje otrijebiti.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 5:42 pmInteresantno je da se pojavljuje upravo sada, isključivo kod svog bivšeg predsjednika skupštine, i to u momentu kada PWC radi reviziju, koja se finansira (ne malom cifrom jer je PWC jedan od najjačih svjetskih revizorskih i konsultantskih kuća) od čovjeka koji želi investirati u finansijsku konsolidaciju, omladinski pogon, sportski dio ekipe, stadion...bez prodaje Željine imovine. Sastanak sa pregovaračkim timom je napravljen, čeka se revizija i prezentacija modela saradnje sa naše strane. I upravo u tom momentu prije par dana prvo se pojavljuje priča o dionicama (što je u kratkom roku nemoguće riješiti) i evo večeras ponovo. Ja se pitam zašto baš sada? Je li to postoji model da se izbroji keš poreskoj? Cifra Lutvi? Ostalim dužnicima? Do kraja godine? Ja iskreno sumnjam, ali možda nisam u pravu. Ili je možda problem što čovjek koji će investirati želi dovesti neke druge ljude (provjerene samo da kažem) da vode Želju?
E hajmo sada advokati i branioci lika i djela u napad!!!![]()
Davno ja napisah, nismo mi kao navijaci prosli katarzu.Jos uvijek iskacete na pomen covjeka koji apsolutno nijednu mrlju nema-DOKAZANO.
To odmah govori da niste "cisti".Ne treba nijedan drugi argument.
A ti si?? Ne vidim da sam se tebi obratio?Sheldon je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 6:24 pmIma li ijedan post da ti ne prizivas restart ili kanton? To se nece dogoditi ma koliko ti to zelio. I krajnje je licemjerno da se krijes iza podrske za gospodina Misimovica, kad on prvi ne bi nikad dopustio nikakav kanton ili restart. Jako je dobro pitanje ciji si ti igrac.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 5:59 pmEvo ja cu ti kratko odgovoriti.Da Bog igrali u kantonu dok je takvih poput tebe. Tako ce se kukolj najbolje otrijebiti.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 5:42 pmInteresantno je da se pojavljuje upravo sada, isključivo kod svog bivšeg predsjednika skupštine, i to u momentu kada PWC radi reviziju, koja se finansira (ne malom cifrom jer je PWC jedan od najjačih svjetskih revizorskih i konsultantskih kuća) od čovjeka koji želi investirati u finansijsku konsolidaciju, omladinski pogon, sportski dio ekipe, stadion...bez prodaje Željine imovine. Sastanak sa pregovaračkim timom je napravljen, čeka se revizija i prezentacija modela saradnje sa naše strane. I upravo u tom momentu prije par dana prvo se pojavljuje priča o dionicama (što je u kratkom roku nemoguće riješiti) i evo večeras ponovo. Ja se pitam zašto baš sada? Je li to postoji model da se izbroji keš poreskoj? Cifra Lutvi? Ostalim dužnicima? Do kraja godine? Ja iskreno sumnjam, ali možda nisam u pravu. Ili je možda problem što čovjek koji će investirati želi dovesti neke druge ljude (provjerene samo da kažem) da vode Želju?
E hajmo sada advokati i branioci lika i djela u napad!!!![]()
Davno ja napisah, nismo mi kao navijaci prosli katarzu.Jos uvijek iskacete na pomen covjeka koji apsolutno nijednu mrlju nema-DOKAZANO.
Znao sam da ces me optuziti da sam amarov hahahaha. Kad sam vec plitak, mogao si napraviti bolji plan, a ne da te ovako plitka osoba provaljuje. Kazem ti ofiran si sa tom krinkom, znas da raja ovdje ne voli amara pa me tako mislis diskreditovati. Za nekog ko cilja na imovinu, trebalo bi da ste mudriji. Nece ti proci ponavljam. Bravo legendo na imanju mozga i na dubini, cestitam ti. Dodji nekad i posjeti ove akcije kojima pomazemo klubu pa saznaj ciji sam igrac. Toliko od mene.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 6:36 pmA ti si?? Ne vidim da sam se tebi obratio?Sheldon je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 6:24 pmIma li ijedan post da ti ne prizivas restart ili kanton? To se nece dogoditi ma koliko ti to zelio. I krajnje je licemjerno da se krijes iza podrske za gospodina Misimovica, kad on prvi ne bi nikad dopustio nikakav kanton ili restart. Jako je dobro pitanje ciji si ti igrac.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 5:59 pm
Evo ja cu ti kratko odgovoriti.Da Bog igrali u kantonu dok je takvih poput tebe. Tako ce se kukolj najbolje otrijebiti.![]()
Svi koji me znaju, dobro znaju da nisam licemjeren niti se krijem iza bilo cega. Ti si isuvise plitak da bi shvatio ideju restarta, cim ovako reagujes...To je ideja koju sam sam pomenuo, nevezano za Misimovica.Neki ljudi kazu da je to imanje mozga da sam nesto skontas bez da ti neko nesto kaze kako i sta da radis.
A ciji sam igrac?? Pa sigurno ljudi koji nas nece unazaditi i pokrasti sve zivo poput vaseg dragog brke.
Veteran1965 je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 5:42 pmInteresantno je da se pojavljuje upravo sada, isključivo kod svog bivšeg predsjednika skupštine, i to u momentu kada PWC radi reviziju, koja se finansira (ne malom cifrom jer je PWC jedan od najjačih svjetskih revizorskih i konsultantskih kuća) od čovjeka koji želi investirati u finansijsku konsolidaciju, omladinski pogon, sportski dio ekipe, stadion...bez prodaje Željine imovine. Sastanak sa pregovaračkim timom je napravljen, čeka se revizija i prezentacija modela saradnje sa naše strane. I upravo u tom momentu prije par dana prvo se pojavljuje priča o dionicama (što je u kratkom roku nemoguće riješiti) i evo večeras ponovo. Ja se pitam zašto baš sada? Je li to postoji model da se izbroji keš poreskoj? Cifra Lutvi? Ostalim dužnicima? Do kraja godine? Ja iskreno sumnjam, ali možda nisam u pravu. Ili je možda problem što čovjek koji će investirati želi dovesti neke druge ljude (provjerene samo da kažem) da vode Želju?