Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

bogi
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 19, 2022 6:46 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
pet avg 19, 2022 6:41 pm
fcz je napisao/la:
pet avg 19, 2022 6:19 pm
bogi je napisao/la:
pet avg 19, 2022 6:00 pm
Nije ovo politički forum.
@fcz razumijem za usporedbu i informaciju o Čovićevon učestvovanju, ali drugi dio malo bespotreban.
@bosanac trojke/sda/snsd/hdz koja god je stranka u pitanju nisu dobrodosle za forum.
Forum radi u korist Željezničara, a ne političkih stranki.
Ne znam sta je konkretno bespotrebno u tome sto sam rekao da nikad ne bih zelio da Zeljo bude politicka igracka i da ovaj grad i klub nisu etnicki "jednosmjerni" i uniformni.
@fcz apsolutno je usporedba na mjestu i slazem se ja s onim sto si ti htio iznijeti kao tezu, sve ok, ali radi se o nečemu drugom tj administraciji kojoj bi ovo sasvim normalno proslo na forumu ako se ne reaguje, za razliku od postova kada se prozove Tanovic i pohvali druga vlast i nasi ljudi koji su pomogli za teren. Ne bih ni ja da Zeljo pripada bilo kojem politickom opredjeljenju, niti da bude sredstvo prepucavanja politickim faktorima.
@bogi ma slazem se apsolutno, i potpisujem da svako ko spomene politiku vezano za Zelju da se posalje kako admin kaze u Banovice, ali bojim se da su ta pravila nejednaka i da vaze samo u slucaju kada hvalis jedne a kritikujed druge. Licno sam banovan na 10 dana jer sam kritikovao Tanovica i time navodno spamao temu, rekavsi hvala Vladi Federacije i nasim ljudima koji su pomogli da se iznađu sredstva za pomocni teren za treniranje omladinske. I vidim administracija kada joj se ukaze na dvostruke aršine, to rjesava brisanjem postova i uskraćivanjem prava mišljenja.
Drago mi je da se slažemo, to fakat prvo hoću naglasiti. Kao što već napisah samo zbog politike i mogućnosti da tema ode naširoko i nadugo su obrisana oba posta. Svakako imamo sutra važnu utakmicu, gdje bi mogli iznenaditi, ali ako pobijedimo sto i jedan faktor koji će se sutra pojaviti.
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

fcz
Kontakt:

pet avg 19, 2022 6:59 pm

bogi je napisao/la:
pet avg 19, 2022 6:42 pm
fcz je napisao/la:
pet avg 19, 2022 6:19 pm
bogi je napisao/la:
pet avg 19, 2022 6:00 pm
Nije ovo politički forum.
@fcz razumijem za usporedbu i informaciju o Čovićevon učestvovanju, ali drugi dio malo bespotreban.
@bosanac trojke/sda/snsd/hdz koja god je stranka u pitanju nisu dobrodosle za forum.
Forum radi u korist Željezničara, a ne političkih stranki.
Ne znam sta je konkretno bespotrebno u tome sto sam rekao da nikad ne bih zelio da Zeljo bude politicka igracka i da ovaj grad i klub nisu etnicki "jednosmjerni" i uniformni.
Ma usporedba sa Bakirom, jer se odmah nakače stranački ljudi što bi se reklo i ode u nedogled, pa sam je sasjekao u startu.
U poenti slažem se s tobom. Željo je zasebna institucija i ne treba da bude politička igračka, a Sarajevo je poseban grad koji nikad nije bio jednosmjeran u bilo kojem pogledu, pa tako ni klub koji je nastao tu. To što drugim ljudima se to ne može dokazati je drugi par cipela.
Ako je preventivno brisanje onda potpuno razumijem; drago mi je da se slazemo. :palacgore:
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Maestro_1921
Kontakt:

pet avg 19, 2022 8:15 pm

Hahahahahah jaooo, al im ga uvali Komazec, produbljuje se kriza galaktikosa 😂

MiroslavKruzik

pet avg 19, 2022 9:00 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
Ne smijemo se zavaravati, ne treba ih otpisati, imaju kontrolu nad utakmicom a i Bandic ih gura, prelomit će se tekma.

Za derbi dobro analizirati ovu njihovu tekmu sa Slobodom, ima dosta dobrog materijala

Leon_Professional
Kontakt:

pet avg 19, 2022 9:07 pm

Ne smijemo se zavaravati, ne treba ih otpisati, imaju kontrolu nad utakmicom a i Bandic ih gura, prelomit će se tekma.

Za derbi dobro analizirati ovu njihovu tekmu sa Slobodom, ima dosta dobrog materijala
Ma nismo ni mi neka konstanta ni sila, a nisu ni oni ovako slabi kako trenutno pokazuje rezultat.
Znali smo ih mi klepiti sa lošom formom prije derbija.

MiroslavKruzik

pet avg 19, 2022 9:10 pm

Leon_Professional je napisao/la:

Ma nismo ni mi neka konstanta ni sila, a nisu ni oni ovako slabi kako trenutno pokazuje rezultat.
Ma gore mi je slusat ovog pitara od komentatora, kakva neprofesionalnost i subjektivno komentarisanje...samo jos fali da spomene djecu od clanova Uprave voljenog kluba. Ne mogu vjerovati da se par sezona pitarskim komentatorima ne skrene paznja iz bh telekoma i arene tv

Leon_Professional
Kontakt:

pet avg 19, 2022 9:19 pm

pet avg 19, 2022 9:10 pm

Ma gore mi je slusat ovog pitara od komentatora, kakva neprofesionalnost i subjektivno komentarisanje...samo jos fali da spomene djecu od clanova Uprave voljenog kluba. Ne mogu vjerovati da se par sezona pitarskim komentatorima ne skrene paznja iz bh telekoma i arene tv
Pa za ovog komentatora kažu da je naš.

Jadan on, nikom ne valja.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet avg 19, 2022 9:47 pm

Ma nama je najbolje kada su oni u dobroj formi pred derbi. Tad umisle da su divovi i da ce im se drugo sklanjati, pa dobro dobiju po usima.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Tryg
Kontakt:

pet avg 19, 2022 9:52 pm

Auuu sta on svira pa ovo nema nigdje, ***** li ti ligu i majku!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Maestro_1921
Kontakt:

pet avg 19, 2022 9:53 pm

Ma bravo Bukvićuuuuuu hahahaha

Tryg
Kontakt:

BRAVO BUKVICU, KAKVA PARADA!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Maestro_1921
Kontakt:

Bukvić Semir unosi nemir 😂😂

BC1921
Kontakt:

pet avg 19, 2022 9:56 pm

Sta se bolan smijete i likujete, ovolika nesreca im se mora negdje vratiti... A sljedeca tekma je derbi. Polahko sa tudjim nesrecama, njima njihovo nama nase.
Krivina Jug

Majkel
Kontakt:

pet avg 19, 2022 9:59 pm

Nisam nešto optimista pred sutra, bit će zajebano. S tri boda bi Grbavica bila prepuna na derbiju.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pet avg 19, 2022 10:00 pm

Po pobjedu sutra!
Fear of the Maniacs!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet avg 19, 2022 10:00 pm

Sasvim dobro odigrana utakmica malenih, treba bit jako oprezan za derbi, mogli bi im se vratit negdje ovi promasaji. Utakmica po utakmica i ostat na zemlji.
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

pet avg 19, 2022 10:34 pm

A kad će se nama vratiti Štilini promašaji.

I mi imamo manje bodova nego smo prikazali igrom.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet avg 19, 2022 10:43 pm

pet avg 19, 2022 10:34 pm
A kad će se nama vratiti Štilini promašaji.

I mi imamo manje bodova nego smo prikazali igrom.
Ma to je vise floskula, al fakat su stvorili bezbroj sansi, nesto kao mi protiv Leotara i Sirokog. Ono sto sam htio rec jest da treba ostat na zemlji, ne zajebavat nikog, mi vec sutra imamo tekmu prije Sarajeva.
Željezničar ante portas !

igla
Kontakt:

pet avg 19, 2022 10:48 pm

Kako ja ne volim priču o vraćanju nečega s jedne utakmice na drugu, valjda je to narodni mentalitet, da previše vjerujemo u sudbine, sreće i nesreće.

Sreća, nesreća i nafaka je samo na žrijebu, kad ti od Malte, San Marina, Lihtenštajna i Izraela on da Makabi.

Ovo vratit će se: da Kapić, kojem psuju sve što ima, nije šutao penal, možda bi neki iskusnijibod njega rutinski zabio. Npr Ahmetović. To da šuta Ahmetović treba neko reći : Nek šuta Ahmetović. Ako je na dogovoru igrača, opet je taj promašaj plod odluke da igrači odlučuju. Isto ko što im i Džafić s 35m šuta i pogađa živi zid par minuta do kraja, dok imaju Mersudina u 16m. I to je plod odluke neke, nije sreća, nesreća. To da su imali dominaciju, tačno, ali to što nemaju koncentraciju u završnici je isto plod neke odluke.

Ko i kod nas, kaže Štilić nema sreće. Svaki put šuta malo u stranu, skoro po sredini, golmani mu brane. Protiv Širokog vanjskom šuta nonšalantno.
Šta ima tu da se vrati ili ne vrati?
Jedino on može u datom momentu donijeti bolju odlukubod dosadasnjih.

1921.ba
Kontakt:

pet avg 19, 2022 11:05 pm

NAJAVA: Srce, mišići i obraz!

https://1921.ba/srce-misici-i-obraz-8699
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 42 gosta.

Prijava