Leon_Professional je napisao/la:Analitičar1921 je napisao/la: ↑pon jun 20, 2022 11:00 am
Kao i svi pratimo dešavanja u drugim klubovima po pitanju transfera. Lično smatram da je naša pradnost što puno nismo mijenjali ekipu. Jedno napad možemo mijenjati, ostalo je sve isto. Smatram da to može biti naša pradnost u ovoj sezoni. Ja bih lično postavio prioritet izlazak u europu, jer ipak mislim da imamo ekipu za istu.
PS: Sinoć u centru Safet Zajko gledam da trče i Sinan Ramović kao i Haris Duljević
Bila bi prednost da nam ekipa od prošle godine valja.

Nemoj zajebavati, imas Bendera koji je ako ne najbolji, onda medju tri najbolja golmana lige. U odbrani imas Cocalica je nivo vise od svakog stopera u ligi, u vezi imas ovog "malog" Hodzica, pa imas Boga mi i Stilica. A i ovi ostali nisu nesto slabiji i losiji u odnosnu na ostatak lige.
Nas problem je nedostatak vizije, plana a Boga mi i inteligencije. To jest problem je na klupi i generalno tom takozvanom sportskom segmentu. Nit plana igre, nit nekog plana u omladinskim kategorijama.
Po meni prvi prioritet nakon finansijske konsolidacije kluba. I prava je steta sto ovaj period rezanja troskova i rezultatske neambicioznosti nismo iskoristili da isprofilisemo par mladih igraca koji bi opet svojom eventualnom prodajom doprinijeli finansijskoj stabilnosti. Al jok bolje davati minute Bekricu, Zecu i Vucenovicu.
Ko nas je kleo, nije dangubio.