Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 19, 2022 10:41 pm

svraka je napisao/la:
ned jun 19, 2022 10:19 pm
Grbavica je napisao/la:
ned jun 19, 2022 10:04 pm
Ma klizo se ko bambi po terenu. Jos kad je probo sa centra da suta slika
A i ova prica mahala ovo ono. Pa yebemu misa kad dodje stranac ide prica sto nam dovode strance pored nase djece, opet kad dovedemo nekog naseg onda ide prica kako se nikad necemo mahale rijesiti i tako dalje i tako blize.
Nikad narodu ugoditi.
Ne znamo ni mi sta cemo vise od sebe :D
To je tačno.

U jednom trenutku zaboravimo gdje smo, pa se onda vratimo u realnost. :D

storm_raider
Kontakt:

ned jun 19, 2022 11:19 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned jun 19, 2022 10:30 pm
storm_raider je napisao/la:
ned jun 19, 2022 10:28 pm
Daleko je Bekric od legende.

Meni je Dzenis ok za ambicije koje imamo.
Zar imamo ambicije??? Jos se niko nije oglasio ili cekaju da vide sta ce Sochaux i Mesa??

Ok ne valja Vucenovic, ne valja Fatai ali hoce li neko reci ko ih je doveo i potpisao ugovor.
Imamo ambicije da prezivimo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Charlie Sheen
Kontakt:

ned jun 19, 2022 11:29 pm

Nije se rodio ko ke narodu ugodio.

BC1921
Kontakt:

pon jun 20, 2022 12:26 am

Zarez je napisao/la:
ned jun 19, 2022 10:33 pm
Savrseno je meni jasno sta pojedini forumasi nikako Bekricu ne mogu da oproste. Nema to veze ni sa novim ugovorom, ni sa izjavom o Petrovicu, ni golom na Grbavici za Slobodu protiv nas, kao ni sa asistencijama za Zrinjski kad smo titulu izgubili. Zbog toga vise necu raspravljati na tu temu.

A ruku na srce rumeni je dobar takticar, samo kad se sjetim postavke u Mostaru kad smo Zrinjski dobili 0:4...
Krivina Jug

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 20, 2022 7:56 am

E ako je Tuce legenda onda stvarno.

Pa kod nas su bolji i korektniji ispali stranci, nego ovi naši nazovimo ih kako god.

ubaceni element
Kontakt:

pon jun 20, 2022 8:47 am

Joj cime se mi zamaramo jbte. Ja koliko znam nema neka univerzalna definicija legende, svako sebi nek procjeni ko mu spada u tu kategoriju. Koga god da se spomene od igraca poslije rata ovdje ce se neko naci da kaze “ta ce on biti legenda” i slicno.

Neki igraci koji su sigurno obiljezili zadnjih 20ak god Zelje su Djelo, Buki, Beslija, Vazda, Murat, a mozda neku stepenicu ispod Bekric, Zeba, Edis, Alihodzic, Guso i slicni. Pricam o sveukupnom doprinosu na terenu svakog od njih, ono izvan terena ne bih komentarisao.

milanribar
Kontakt:

pon jun 20, 2022 9:18 am

ubaceni element je napisao/la:
pon jun 20, 2022 8:47 am
Joj cime se mi zamaramo jbte. Ja koliko znam nema neka univerzalna definicija legende, svako sebi nek procjeni ko mu spada u tu kategoriju. Koga god da se spomene od igraca poslije rata ovdje ce se neko naci da kaze “ta ce on biti legenda” i slicno.

Neki igraci koji su sigurno obiljezili zadnjih 20ak god Zelje su Djelo, Buki, Beslija, Vazda, Murat, a mozda neku stepenicu ispod Bekric, Zeba, Edis, Alihodzic, Guso i slicni. Pricam o sveukupnom doprinosu na terenu svakog od njih, ono izvan terena ne bih komentarisao.
Legenda moze dobit status, nakon zvanicno zavrsene igracke i trenerske karijere po meni. Osim u nekim izuzetnim situacijama ali takvih teško da ima.
Zna se ko su legende naravno od Joška do komplet prve šampionske generacije, njihovog trenera, Ivice, dijela igrača iz generacije "Videoton", u poslijeratnom periodu teško da je neko već stekao status legende, možda je najbliži Zubanović sa svojim golom i prvom titulom. Ima dosta zaslužnih i vrhunskih igrača koje smo imali a koji će možda postati legende (Buki, Dželo, Gredić, Šeha itd). To je neko moje mišljenje, ne znam kako se neko može tako lako razbacivat sa tim nazivom "legenda", svašta tu nešto treba da se uzme u obzir...

mula
Kontakt:

pon jun 20, 2022 10:10 am

ne bi nam los bio ni Sinan Ramovic na ovaj igracki kadar.

Mislim da može dati još neki doprinos
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Diverzant
Kontakt:

pon jun 20, 2022 10:23 am

mula je napisao/la:

Ma bi nam bio los, koji ce nam klinac lik po treći put. U posušju mrtvom se nije uspio nametnuti a eto kod nas bi mogao
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 20, 2022 10:25 am

mula je napisao/la:

Pa on je rezerva bio u Posusju, ne kontam kako bi nama valjao...sta treba da se vraca po treci put.
Bolje daj nekom junioru te minute.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 20, 2022 10:31 am

mula je napisao/la:

Sinan je najbolji bio kao polušpic.
Ok je i na desnom krilu. Ali onaj period i kraj prve polusezone kad smo Širokog preslušali 3 puta, tad je bio najbolji i igrao je kao polušpic/desetka. On i Vojo su se odlično nadopunjavali.

Sad bi nam valjao kao desno krilo jer eto desetka je za Štilu i Tuceta.
Mada ko zna u kakvom je on stanju sada.
Neizmjerno mi je žao tog lika.

Analitičar1921
Kontakt:

pon jun 20, 2022 11:00 am

Kao i svi pratimo dešavanja u drugim klubovima po pitanju transfera. Lično smatram da je naša pradnost što puno nismo mijenjali ekipu. Jedno napad možemo mijenjati, ostalo je sve isto. Smatram da to može biti naša pradnost u ovoj sezoni. Ja bih lično postavio prioritet izlazak u europu, jer ipak mislim da imamo ekipu za istu.

PS: Sinoć u centru Safet Zajko gledam da trče i Sinan Ramović kao i Haris Duljević

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 20, 2022 11:15 am

Analitičar1921 je napisao/la:
Kao i svi pratimo dešavanja u drugim klubovima po pitanju transfera. Lično smatram da je naša pradnost što puno nismo mijenjali ekipu. Jedno napad možemo mijenjati, ostalo je sve isto. Smatram da to može biti naša pradnost u ovoj sezoni. Ja bih lično postavio prioritet izlazak u europu, jer ipak mislim da imamo ekipu za istu.

PS: Sinoć u centru Safet Zajko gledam da trče i Sinan Ramović kao i Haris Duljević
Bila bi prednost da nam ekipa od prošle godine valja. :D

Grbavica
Kontakt:

pon jun 20, 2022 11:32 am

Leon_Professional je napisao/la:

Nemoj zajebavati, imas Bendera koji je ako ne najbolji, onda medju tri najbolja golmana lige. U odbrani imas Cocalica je nivo vise od svakog stopera u ligi, u vezi imas ovog "malog" Hodzica, pa imas Boga mi i Stilica. A i ovi ostali nisu nesto slabiji i losiji u odnosnu na ostatak lige.
Nas problem je nedostatak vizije, plana a Boga mi i inteligencije. To jest problem je na klupi i generalno tom takozvanom sportskom segmentu. Nit plana igre, nit nekog plana u omladinskim kategorijama.

Po meni prvi prioritet nakon finansijske konsolidacije kluba. I prava je steta sto ovaj period rezanja troskova i rezultatske neambicioznosti nismo iskoristili da isprofilisemo par mladih igraca koji bi opet svojom eventualnom prodajom doprinijeli finansijskoj stabilnosti. Al jok bolje davati minute Bekricu, Zecu i Vucenovicu.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

tm87alem
Kontakt:

pon jun 20, 2022 11:45 am

Sad s treninga. Zestoko se radi! Uigrava Edis brzu tranziciju i sut na malom prostoru, odnosno presimg igru i samo dva dodira s loptom. Sve to naravno na malom prostoru. Idemo Zeljo! Po iznenadjenje ove sezone! Kad nas svi otpisu, najopasniji smo!

thierryhenry21
Kontakt:

pon jun 20, 2022 12:00 pm

tm87alem je napisao/la:
Sad s treninga. Zestoko se radi! Uigrava Edis brzu tranziciju i sut na malom prostoru, odnosno presimg igru i samo dva dodira s loptom. Sve to naravno na malom prostoru. Idemo Zeljo! Po iznenadjenje ove sezone! Kad nas svi otpisu, najopasniji smo!
I proslu sezonu je to uigravao pa je ličilo prva tri kola na nešto, poslije toga je ispuhao
Ti si sav moj bol, ma ti si život moj!

mula
Kontakt:

pon jun 20, 2022 12:03 pm

mula je napisao/la:

Pa on je rezerva bio u Posusju, ne kontam kako bi nama valjao...sta treba da se vraca po treci put.
Nema veze sto je bi rezerva u Posušju. Mislim da bi bio dobar kao zamjena Stili na poluspicu, ali može dati ruke na desnoj ili lijevoj strani.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

milanribar
Kontakt:

Grbavica je napisao/la:
pon jun 20, 2022 11:32 am
Leon_Professional je napisao/la:

Nemoj zajebavati, imas Bendera koji je ako ne najbolji, onda medju tri najbolja golmana lige. U odbrani imas Cocalica je nivo vise od svakog stopera u ligi, u vezi imas ovog "malog" Hodzica, pa imas Boga mi i Stilica. A i ovi ostali nisu nesto slabiji i losiji u odnosnu na ostatak lige.
Nas problem je nedostatak vizije, plana a Boga mi i inteligencije. To jest problem je na klupi i generalno tom takozvanom sportskom segmentu. Nit plana igre, nit nekog plana u omladinskim kategorijama.

Po meni prvi prioritet nakon finansijske konsolidacije kluba. I prava je steta sto ovaj period rezanja troskova i rezultatske neambicioznosti nismo iskoristili da isprofilisemo par mladih igraca koji bi opet svojom eventualnom prodajom doprinijeli finansijskoj stabilnosti. Al jok bolje davati minute Bekricu, Zecu i Vucenovicu.
To je trebalo i tražilo se al ne možeš ti na nešto natjerati trenere. Ako tvrde da neki igrač nije spreman za prvi tim i da će biti loše po njega forsirati ga.
Po meni je dobitak makar što se promoviso Drina i Beća kao solidni prvotimci. Treba biti realan pa reći i da u zadnje 2-3 sezone nismo imali spektakularnog talenta iz omladinske škole, ko je kriv, šta je razlog, može se knjiga napisati. Dosta mladića je prešlo i u druge omladinske škole u gradu iz naše nažalost.
Činjenica je i da za Amarovog mandata nismo imali juniora u ekipi ispromovisanog al hajde ganjali smo neki veći rezultat.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 20, 2022 12:05 pm

mula je napisao/la:
mula je napisao/la:

Nema veze sto je bi rezerva u Posušju. Mislim da bi bio dobar kao zamjena Stili na poluspicu, ali može dati ruke na desnoj ili lijevoj strani.
Neka ide u Igman, hvala mu za sve.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Diverzant
Kontakt:

pon jun 20, 2022 12:13 pm

thierryhenry21 je napisao/la:
pon jun 20, 2022 12:00 pm
tm87alem je napisao/la:
I proslu sezonu je to uigravao pa je ličilo prva tri kola na nešto, poslije toga je ispuhao
Jbt to mi nije jasno, prva utkamica protiv veleza nadigrali ih, bile neke vrhunske akcije, pa onda derbi skolski odigrali. Kako smo tako grohnuli samo nije mi jasno
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.

Prijava