zeka_tm87 je napisao/la: ↑pon jun 06, 2022 1:41 pm
Sky1 je napisao/la: ↑pon jun 06, 2022 1:35 pm
Očekivao sam da će ovi ljudi trenutno u klubu uložiti malo više truda, a to su i obećali da će se ponašati kao da investitor neće doći, međutim vidi se da nije tako. Oni prekrstili ruke i čekaju da se ovaj iz USA smiluje hoće li ili neće. Nema od nas ništa. Svaka čast za transparentnost i licencu, ostalo ništa.
Halo ba ljudi gospodin Diglisic ne kupuje vagon krompira nego fudbalski klub.strpljenja malo.
Iskreno se nadam da od toga neće biti ništa. Možemo mi svog Želju i bez njega izvaditi i izvesti na pravi put. Zar treba biti neki manager da od ovakvog potencijala napravi uspješan biznis? Ja mislim da ne mora.
1. Rješiti plato iza istoka (napraviti moderan trg, aktivirati poslovne prostore...)
2. Napraviti projekat tržnog centra za pomoćni stadion, obići banke i ići u kredit za izgradnju tržnog centra sa par hiljada m2 poslovnih prostora za rentanje
Od ove dvije stvari FK Željezničar može da živi. Prije toga treba pokušati rješiti upravljačku strukturu. Kako može neki amerikanac dobiti po ovim zakonima upravljačka prava, tako može i 100 ili 200 ...1000 bolje fin. stojećih zaljubljenika Želje.