Ovaj komentator mu sad podilazi sa ovim "dominacija" jer je na Koševu ovaj naš junac skakao na njega na svaku riječLeon_Professional je napisao/la: ↑sri maj 18, 2022 7:56 pmPa koju sam ja tekmu gledao a koju ovaj komentator i Edis.
onaj ovaj
Ni meni nije jasna logika pri izjavama u proslom meču i večeras. Kaže dobro smo fizicki spremni i trkom visoko na zadnju liniju Borca smo iznijeli utakmicu...storm_raider je napisao/la: ↑sri maj 18, 2022 7:57 pmNe znam, meni neka neshvatljiva logika...
DOMINACIJA?
Srdjan Stanic likes this.Grbavica je napisao/la: ↑sri maj 18, 2022 8:47 pmTo je ta prica.
Pa ce biti posle "ja zeljin vojnik, prav, zdrav, oni me otjerali ko kera a dobro smo igrali onaaaaj nismo srece imali"
Ako ima obraza sam ce se zahvaliti i prepustiti poziciju nekome strucnijem. Na pripremama sam na momenat pomislio da je fakat napredovo, djelovalo je brzo, ofanzivno, medjutim Edis je ostao isti ko i u prvom mandatu. Egoista.
I jedna molba za sve one koji bilo kakav uticaj u Zelji imaju da ne recikliraju bivse trenere i igrace nikad vise, sa iznimkom Dzeke, Zukanovica i eventualno Visce. A od 'stare garde" Mesa, Stanic i takvi. Ostalim statutom zabraniti vracanje!
Gasal je imao bruku sansi i nije ih iskoristio.
Ovo je od Ivkovića citat. A što se tiče Gasala, pa i Sedad nije skoro ništa pokazivao u dresu do prije par mjeseci, a sad već pokazuje naznake da može biti ozbiljan igrač, bar za ovu ligu.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri maj 18, 2022 8:56 pmGasal je imao bruku sansi i nije ih iskoristio.
Sto ne kazes Edis sta za posjetu danas???