Pa meni je dobar veceras. Ne moramo se sloziti.
Pa meni je dobar veceras. Ne moramo se sloziti.
Eeeeh bravo, to je to. Kakva je to igračina, bar meni
jedan ipo prodor i cafu. a to sto je svaka lopta po njegovoj strani sansa za zrinjski cemo zanemariti. to sto svaki put kad primi loptu namjesta se po sata, iako ima slobodne igrace i onda kad se "namjesti" loptu obavezno izgubi.storm_raider je napisao/la: ↑pet apr 22, 2022 7:12 pmPa meni je dobar veceras. Ne moramo se sloziti.
Evo ovaj gol je njegov. Lik ima neke predispozicije ali nema mozga. Svi izašli na ofsajd, on ostao pet metara iza.storm_raider je napisao/la: ↑pet apr 22, 2022 7:12 pmPa meni je dobar veceras. Ne moramo se sloziti.
Nije mi prosao post, sada vidim...
Mislim da nije protest zbog ramazanafcz je napisao/la: ↑pet apr 22, 2022 7:28 pmA ovaj nekakav satro protest je cirkus.
Pogan iz saveza ti odredi odvratan termin a ti protestvujes tako sto dodjes na utakmicu pa svom klubu u pola utakmice okrenes ledja.![]()
Nigdje ne pise da Ramazan treba ispostiti lezeci pod baldahinom ili prespavati do iftara. Nemaju onda identiteta ni Turci ni Alzirci ni Marokanci i ostali sto odigrase i igraju tolike dnevne utakmice tokom Ramazana.
Ja mogu razumit svrhu svakog igraca koji ima manje od 22 godine. U takvom smo stanju da nam moraju igrati mladji. Mene zanima svrha Bekrica ili Vucenovica npr.
To je 100% brate, vec ne mogu da vjerujem da nema hljeba u sebi a 20-tak mu godina.