Opet ćeš sutra gledati bekrića, štilu na krilu, gasala ili subasica na lijevom i fantastičnu izmjenu osmanovica koji treba da donese prevagu u ekipi. I ne znam otkud mu pravo da priča o plaćama, valjda u svakom ugovoru ima poslovna tajna da se o tome ne može pricatiMajkel je napisao/la: ↑pet apr 08, 2022 10:10 pmDo kraja sezone je ostalo devet utakmica, ne borimo se za ništa značajno rezultatski. Ja sad potpisujem da izgubimo sve te utakmice ako to znači da će šansu u prvom sastavu dobiti svi mladi igrači, pa da vidimo ko je spreman da "nosi" ekipu naredne sezone.
Prijatelj mi jucer rece da je isao do stadiona i da nece vaziti. Ne znam da li se danas sta promijenilo. Ima ovdje ljudi sto su bliski klubu, pa neka obavijeste ako znaju.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub apr 09, 2022 10:37 amHoće se moći ući ovo na kartu preko članske?
Zvucis Zapadnjacki, razvijeno.storm_raider je napisao/la: ↑pet apr 08, 2022 9:48 pmIvkovic kakav da je bio, Stilu je opravdano iskljucio. I to bas zato sto niko nije veci od kluba. Ovim "ko ce Stilu nabiti nogom" ga postavljas vecim od Kluba, to se isto uradilo i sa Amarom - "cuj ba Amar da Misketu pise izvjestaje" (ne pises ga Misketu, pises ga Zelji, pa i taj Miske je pisao svoje izvjestaje Zelji, isto su radili i Ribar i Ivica Osim u svoje vrijeme). Samo na mnogo vecem nivou. Niko, niko, niko ne moze biti iznad Zelje. Moze biti samo Zeljin vojnik i u sluzbi Kluba, ali niko ga ne moze svojatati. Da su veliki europski klubovi razmisljali drugacije ne bi bili to sto jesu. Mi jos uvijek moramo djecije bolesti da prebolimo.
+1Veteran1965 je napisao/la:Koliko god da je u pravu oko finasija i teške situacije nije njegovo da on to iznosi javno ni u kojoj opciji. Znao si u šta dolaziš, zašto si prihvatio?
Uhvati se ekipe i radi, guraj mlade igrače, budi im podrška, a vidimo na treninzima kako ih nipodaštavaš i vrijeđaš. U isto vrijeme staroj ekipi ne smiješ ni progovoriti, jer bi te odjebali u sekundi.
Nisam htio biti crnjak kada si došao, ali sada iskreno, nema halala kad si se sa Odom šprdao i radio mu iza leđa, i kurchio upravi neprofesionalnim ponašanjem i izbjegavanjem dogovorenih sastanaka i obaveza.
Pa neće voziti viljuškara pa da oblači radnu odjeću ..