Ja postim i nijednom nisam opsovao. Zamisli na kakav sam nivo samokontrole došao gledajući našeg Želju

Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned apr 03, 2022 5:14 pmSmrdi ova današnja utakmica, nadam se da nas neće otkrit za kakvu prodaju, na hajr Bgm
Koju bolan prodaju, ako ne dobijes Leotara smijesi ti se federalna.Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned apr 03, 2022 5:14 pmSmrdi ova današnja utakmica, nadam se da nas neće otkrit za kakvu prodaju, na hajr Bgm
Kakva federalna, šta pričaš tifcz je napisao/la: ↑ned apr 03, 2022 5:15 pmKoju bolan prodaju, ako ne dobijes Leotara smijesi ti se federalna.Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned apr 03, 2022 5:14 pmSmrdi ova današnja utakmica, nadam se da nas neće otkrit za kakvu prodaju, na hajr Bgm
ma 50-50% ..ili to ili smo jednostavno goli k..Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned apr 03, 2022 5:14 pmSmrdi ova današnja utakmica, nadam se da nas neće otkrit za kakvu prodaju, na hajr Bgm
Ja sam se nadao ovom rasporedu jedino zbog novca.. Opstanak je svakako obezbjedjen. Kada pomislimo o evropi i pocnemo mastati onda dodje gostujuca utakmica, protivnik nije bitan.blueboy je napisao/la: ↑ned apr 03, 2022 5:10 pmZbog ovoga sam rekao nakon 22. kola da bi mi mnogo draže bilo da protiv Posušja, Leotara, Radnika i Rudara igramo kući jer je to prilika barem kući da ih dobijemo, mi u gostima ne možemo nikom ništa. Eto imat ćemo kući Leotar, ali strahota me pomisliti šta će biti kad nam dođe ovakav Zrinjski. U gostima protiv Rudara i Radnika nam je jedan bod plafon, u Tuzlu dva puta ne trebamo ni ići, uštediti makar putne troškove.
Ma nema teoretske šanse da ispadnemo. 14 bodova više od radnika, a 9 kola do kraja. Previše je kandidata iza nas za ispadanje da bismo ispalifcz je napisao/la: ↑ned apr 03, 2022 5:15 pmKoju bolan prodaju, ako ne dobijes Leotara smijesi ti se federalna.Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned apr 03, 2022 5:14 pmSmrdi ova današnja utakmica, nadam se da nas neće otkrit za kakvu prodaju, na hajr Bgm
Ma ja se nadam da nismo zbog tog sto smo goli k, napravili ovakav potez...kako god, vrijeme će pokazat. Nadam se da nas osjećaj vara...Simply Blue je napisao/la: ↑ned apr 03, 2022 5:17 pmma 50-50% ..ili to ili smo jednostavno goli k..Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned apr 03, 2022 5:14 pmSmrdi ova današnja utakmica, nadam se da nas neće otkrit za kakvu prodaju, na hajr Bgm
Ma vidi, logički je to razmišljati, jače utakmice kući, više gledalaca. Ali, onda ti dođe Zrinjski i prospe te na Grbavici, i vratio si se automatski na 2.000 bolesnika koji dolaze zbog Želje, a ne zbog rezultata. E, zbog ove dodatne 3.000 - 4.000 koji dolaze zbog dobrih rezultata bolje bi bilo da smo "lakše" utakmice igrali kući. Mada, nema onog s kojim ćemo mi ovakvi lako.svraka je napisao/la: ↑ned apr 03, 2022 5:17 pmJa sam se nadao ovom rasporedu jedino zbog novca.. Opstanak je svakako obezbjedjen. Kada pomislimo o evropi i pocnemo mastati onda dodje gostujuca utakmica, protivnik nije bitan.blueboy je napisao/la: ↑ned apr 03, 2022 5:10 pmZbog ovoga sam rekao nakon 22. kola da bi mi mnogo draže bilo da protiv Posušja, Leotara, Radnika i Rudara igramo kući jer je to prilika barem kući da ih dobijemo, mi u gostima ne možemo nikom ništa. Eto imat ćemo kući Leotar, ali strahota me pomisliti šta će biti kad nam dođe ovakav Zrinjski. U gostima protiv Rudara i Radnika nam je jedan bod plafon, u Tuzlu dva puta ne trebamo ni ići, uštediti makar putne troškove.
Kada se sabere koliko je ulozeno u ekipu, ovo je odlicno.
Jesi uzeo pare, kad si već imao info?fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned apr 03, 2022 5:19 pmOfirno prodata utakmica , ekipa koja sa igračem vise primi od Sarajeva 5 komada nama dadne 3 za poluvrijeme , smijesno, imao sam inf da ce ovako biti, nisam zelio da vjerujem, za koga i zašto se igra fudbal ???
Daj Boze da se zajebem ali vidjecemo. Do kraja imas jos MINIMUM 5 sigurnih poraza a ako jos kiksas s Leotarom to je vec gusto.Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned apr 03, 2022 5:16 pmKakva federalna, šta pričaš tifcz je napisao/la: ↑ned apr 03, 2022 5:15 pmKoju bolan prodaju, ako ne dobijes Leotara smijesi ti se federalna.Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned apr 03, 2022 5:14 pmSmrdi ova današnja utakmica, nadam se da nas neće otkrit za kakvu prodaju, na hajr Bgm![]()
Nisam ne igram ta cuda , al glup nisam, a ako tebe licno nesto zanima jer si se nadovezao imas pp. Imas i govor manijaka poslije utak pa cujblueboy je napisao/la: ↑ned apr 03, 2022 5:24 pmJesi uzeo pare, kad si već imao info?fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned apr 03, 2022 5:19 pmOfirno prodata utakmica , ekipa koja sa igračem vise primi od Sarajeva 5 komada nama dadne 3 za poluvrijeme , smijesno, imao sam inf da ce ovako biti, nisam zelio da vjerujem, za koga i zašto se igra fudbal ???
Razmislio sam, ipak je 100 posto, da smo danas bili ko go k.rac, kao i zadnjih godinu i po danaBosanac1993 je napisao/la: ↑ned apr 03, 2022 5:22 pmMa ja se nadam da nismo zbog tog sto smo goli k, napravili ovakav potez...kako god, vrijeme će pokazat. Nadam se da nas osjećaj vara...Simply Blue je napisao/la: ↑ned apr 03, 2022 5:17 pmma 50-50% ..ili to ili smo jednostavno goli k..Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned apr 03, 2022 5:14 pmSmrdi ova današnja utakmica, nadam se da nas neće otkrit za kakvu prodaju, na hajr Bgm