saGrbaviceplavi je napisao/la: ↑uto feb 01, 2022 12:53 pm
Pozdrav Željovci. Vec godinama pratim ovaj forum, ali nikad nista ne pisem. Obavio sam svoju navijacku duznost i obnovio clansku iskaznicu prvi put nakon odlaska najbolje upravljacke strukture iza rata, jer konacno osjetim da klubom upravljaju ljudi koji ce znati razumno i posteno tositi novac. Na to mi ukazuje saopstenje kluba, gdje se prvi put nakon par godina transparentno prikazalo stanje u klubu koliko god ono lose bilo. To je i znak da u nasem klubu vise ne sjede neke "nefromalne grupe", koje misle da sa neba padne milion, dva ili tri, a onda cemo to trositi kao da sutra ne postoji. Ovakav otvoren pristup prema navijacima daje mi nadu za bolje sutra naseg voljenog Željezničara. Ovaj svoj post pisem jer imam jednu ideju koja ce dati jos veci motiv navijacima za uclanjenje u klub. Smatram da bi svi ljudi u klubu, od upravljackih struktura, uposlenika, strucnog staba i igraca trebali uclaniti sebe i svoju uzu porodicu (roditelje, zenu, djecu), nakon cega bi zvanicna stranica dva puta dnevno objavljivala da je taj i taj uclanio toliko clanova porodice i naravno sve to popraceno slikama. Mislim da bi to bio dobar marketinski potez, a sto je jos vaznije to bi pokazalo da ljudi u klubu vjeruju u novi i jaci Željezničar zajedno sa navijacima. Zelim jos da pohvalim Manijake na ove dvije akcije, koje ce biti od velike pomoci za klub, a koje cemo bez problema realizovati. Vec od danas trebamo razmisljati o novim akcijama koje ce donijeti klubu novac, jer znam da se mnogi Željovci "spavaci" bude iz zimskog sna i nije im problem podrzati bilo kakvu akciju za bolje sutra naseg Želje.
ZA SLAVNU PROŠLOST, KROZ TEŠKU SADAŠNJOST, ZA BOLJE SUTRA - NEK' NE FALI VOLJE ZA LJUBAV ŠTO SE ŽELJEZNIČAR ZOVE!
Ako vam išta znači, u ovom sazivu skupštine po prvi put ima 10tak ljudi za koje garantujem životom da bi prije oštetili sebe i svoju porodicu nego klub. Mislim da nas samo takvi ljudi i pristup mogu izvući iz ovog.
Prije smo imali neke bogate, uspješne ljude u skupštini pa i milionere neke a pogledajmo gdje se nalazimo sad. Rijetki su od takvih davali doprinos klubu kakav se očekivao, čast izuzecima...