Budi ba realan druze, povalili nas "nasi" ljudi sve planirano zavrseno, kakve mafije ovo ono... Egomanijak nas razvalio i tjtcvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑pon nov 08, 2021 2:08 pmnije mi jasno, dužni smo cca 1.800.000 - 1.900.000 za te porezne obaveze (bez kamata) i porezna neće da popusti odnosno deblokira račune. istovremeno gras, bhrt dužni preko 300.000.000 i njima nema blokiranih računa. ovo je pritisak na klub po pitanju Željine imovine, od strane građevinske mafije koja je povezana sa stranačkim kadrovima zaposlenim po raznoraznim institucijama
brate ja govorim o poreznoj upravi, znamo svi ko nas je povalio. znači neko ti duguje 300 miliona i ti ni habera, a neko ti duguje oko 2 miliona i ti mu nedas nikakve solucije.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon nov 08, 2021 2:15 pmBudi ba realan druze, povalili nas "nasi" ljudi sve planirano zavrseno, kakve mafije ovo ono... Egomanijak nas razvalio i tjtcvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑pon nov 08, 2021 2:08 pmnije mi jasno, dužni smo cca 1.800.000 - 1.900.000 za te porezne obaveze (bez kamata) i porezna neće da popusti odnosno deblokira račune. istovremeno gras, bhrt dužni preko 300.000.000 i njima nema blokiranih računa. ovo je pritisak na klub po pitanju Željine imovine, od strane građevinske mafije koja je povezana sa stranačkim kadrovima zaposlenim po raznoraznim institucijama
koga boli za opštinom i očemu pričaš. nek grade šta hoće, mi treba da se brinemo što nam je račun blokiran a ne o fckn opštini i šta oni dozvoljavaju. sad i da hoće da ti uplati milion opština ne može jer si blokiran.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑pon nov 08, 2021 2:28 pmidemo dalje. kako je općina dozvolila da se zgrada koja predviđena da ima (slagaću) 5 spratova pravi sa 7 spratova (na mjestu plavog zamka), a istovremeno te izbace iz budžeta općine (iako slavimo ove godine 100 godina), a prethodni načelnik te uvrsti u budžet kao klub od javnog interesa
govorim ti o povezanosti ili ti slučajnosti. neka nam uplate taj milion, račun iako je blokiran uplate mogu lijegati.Philosophy je napisao/la: ↑pon nov 08, 2021 2:51 pmkoga boli za opštinom i očemu pričaš. nek grade šta hoće, mi treba da se brinemo što nam je račun blokiran a ne o fckn opštini i šta oni dozvoljavaju. sad i da hoće da ti uplati milion opština ne može jer si blokiran.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑pon nov 08, 2021 2:28 pmidemo dalje. kako je općina dozvolila da se zgrada koja predviđena da ima (slagaću) 5 spratova pravi sa 7 spratova (na mjestu plavog zamka), a istovremeno te izbace iz budžeta općine (iako slavimo ove godine 100 godina), a prethodni načelnik te uvrsti u budžet kao klub od javnog interesa