sri nov 03, 2021 9:38 am
Male su šanse da se jedan od nas Misimović vrati, nažalost! Način na koji je otjeran, sam po sebi kazuje sve! Da li biste se vi vratili nakon svega, pa da vas opet guja iz iste rupe ugrize? Bez obzira na ljubav prema Želji, čisto sumnjam. Teška su vremena, preteška, bez gazde mi ćemo teško preživjeti, zato treba iskoristiti trenutak i natjerati političare da donesu Zakon o sportu, gdje će klubovi biti d.d., pa propadneš, bar znaš ko je kriv, ovako, svi se izvlaće i ako dođe neki entuzijasta, prvo mora čistiti g.vna koja su drugi izasrali, i nikad neće biti dobar, jer neće imati titula, koliko to oni žele koji su tjerali 2018. godine, crne i nikad zaboravljene za Želju! Imovina, imovina i imovina! To je bit svega i na to pucaju fotbal i šampanj ekipa, i nikad nisu odustali! Ne znam samo čiji je Nazif igrač, ali ne ulijeva mi povjerenje, nikako! Jutros u havazu kaže da nastup u ligi i na proljeće nije ugrožen. Na čemu temelji te pretpostavke? Kad tužbe stalno pristižu na naplatu, računi blokirani, posjeta slaba, keša sve manje...; Kaže i da još ništa nema za investitore, zato ne nadajte se, nego molite dragog Boga da nekako prevaziđemo ovu situaciju i spasimo voljeni klub od propadanja. Dobro je neko rekao, mi nismo likče, pa da se tek tako katapultiramo u kanton! Imamo imovinu i sve što može će ti porezna dati na bubanj, ako ne platiš dugovanja, a kamate stalno rastu. Uključimo se svi, nedajmo našeg Želju! Rezultati nek budu u trećem planu, ova bitka je sad bitnija. Željo, sretno ti i do kanačne pobjede progresivnih snaga u i oko kluba!