Brukaju se na svim poljima.
Vidi ovih ložioničara gore. Digla im se premija davno, a mene ni u planu za povišicu, a trudim se više nego ikad

Oho ti se kada Kuka dodje....Leon_Professional je napisao/la: ↑ned okt 31, 2021 9:59 amA tek oni urlici s istoka. Sramotno.
Vidi ovih ložioničara gore. Digla im se premija davno, a mene ni u planu za povišicu, a trudim se više nego ikad![]()
Jeko Kuka!?Dzezvar je napisao/la: ↑ned okt 31, 2021 3:59 pmOho ti se kada Kuka dodje....Leon_Professional je napisao/la: ↑ned okt 31, 2021 9:59 amA tek oni urlici s istoka. Sramotno.
Vidi ovih ložioničara gore. Digla im se premija davno, a mene ni u planu za povišicu, a trudim se više nego ikad![]()
Svaki ugovor se moze raskinuti pa i ovaj......cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑ned okt 31, 2021 10:32 pmI da hoće nemoze raskinuti ugovor sa nama jer u ugovoru nema opcija da se raskine ugovor![]()
Sada se bunis, a kada si dobio 50 kila faksa, a mi nista... tada ti je bilo ok....Leon_Professional je napisao/la: ↑ned okt 31, 2021 9:59 amA tek oni urlici s istoka. Sramotno.